Kdo má za sebou 5 x IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
9.11.10 18:17

Silvi,
máš krásný zážitek s léčitelem. A něco na tom určo bude. Jak by ho to jinak napadlo?
Tak pěkně kultivujte a pak hupky dupky k mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.11.10 21:07

Silvi - teda to je zážitek :-). Jinak s embryama těžko říct co dělat. Já teď otěhotněla taky po PK, ale už jsem jednou měla 2 kultivovaný embrya a nevyšlo to, takže to mohla být jen náhoda.....Prostě záleží na kvalitě embryí…ani PK není jistota…ale i když u tebe je to jistote, dyž ti to dneska potvrdil pan léčitel :palec: :palec: :palec: :huban:
Lenco - s tím miniheparinem to prostě taky pořád řeším. Asi se ještě zkusím objednat na hemagologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
10.11.10 07:35

Jo Večko to je právě to, co si myslím i já…PK rozhodně nerozhoduje…ale zase si říkám, že když nepřežijí tu PK alespoň to bude anulovaný pokus…bez ET.

a tu jistotu tam opravdu nevidím ani necítím :mrgreen: jen to potěšilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
10.11.10 08:15

Tak zatím je vše ok pokračuje se v kultivaci embryek…ale řeknu Vám-to jsou nervy :zed: :mrgreen: zas ráno volám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.11.10 08:31

Silvi,
tak tfuj tfuj, ať to bobci zvládnou a jsou silní k ET.
S těmi nervy to je fakt. Od OPU do ET jsem úplně KO.
Mě to čeká cca za 14 dní, takže už bych se měla začít obrňovat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.11.10 09:06

Silvi - super, jen tak dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
10.11.10 09:44

Jo Lenčo už se Ti to blíží!!! budu moc držet! už se to musí prolomit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.11.10 10:22

Silvi .{color: red},přečetla jsem si tvůj nový zážitek s léčitelem a věřím mu(myslím tomu léčiteli) :palec: …dovolím si přidat taky svůj zážitek z pátku..chodím už několik let ke kartářce,druhé dítě v kartách mám,ale vždycky tam byla i karta,která mě upozornovala na to,že se to může pokazit a vždy se tak stalo.V pátek jsem byla opět ,víc,jak po půl roce,neřekla jsem jí ani slovo o tom,že mám v plánu další pokus.Ona to samozřejmě vyčetla a byla úplně nadšená,protože tentokrát tam nemám tu kartu „zloděje“ a navíc to mají být dvojčata,holka a kluk!!!!!!Tím mě teda krapet rozhodila,po celou dobu mi vycházela jen holka,takže uvidíme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.11.10 11:27

Tak Sivii držím palečky jak to nejvíc jde :palec: a pořádný bojovníky a // :hug: Já mám taky úúúúžsnou zprávu…dnes mě volal můj doktor oplodnovatel…tak ten nativ je u mě možný a zkusíme ho…za 14dní za ním pojedu a domluvíme se na dalším postupu :-P Ani nevíte jak se těším je tu totiž zase malá naděje na mimííí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
10.11.10 12:07

Denis, Kačí :palec: :palec: to jsou krásné zprávy!!! Paráda! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.11.10 08:50

Ahoj holky,

tak stále bojovníci bojují. Pokračuje se v kultivaci a volám zase zítra :mrgreen: to jsou nervy teda. Pokud to ale půjde takhle dál, jedu si pro morulku nebo dokonce pro blastulku…a ještě víc doufám, že to zlvádnou oba kousci :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.11.10 09:15

Silvi - no to je fakt parádní!!! To vypadá na silné jedince! Držím palce dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.11.10 09:20
VeKo píše:
Silvi - no to je fakt parádní!!! To vypadá na silné jedince! Držím palce dál :-)

děkuju Večko :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.11.10 10:31

Silvi,
to je super zprávička. Moc držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.11.10 18:59

Silvi,tak to jsou úžasní bojovníci,super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie