Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Silvi.100 píše:
Ahoj holkyJsem teprv před chvílou dorazila
![]()
UTZ dobrý…hlavně tedy sliznice, ze které jsem měla obrovksý strach, protože kvůli té, se 2.ivf stoplo a má rekordních 10mm a ještě prý určo poroste
![]()
![]()
Sláva sláva sláva mateří kašičce
![]()
vždy jsem měla kolem 7-8mm a při druhém ivf ani 6mm. takže po této stránce maximální spokojenost.
Folíků mám cca 7-8 - jeden má necelých 16 mm ostatní kolem 13 mm…takže jsem ještě dokupovala menopur-to jsem předpokládala, že na OPU to po 6ti dnech stimulky ještě nebude a v pátek mám další UTZ. OPU s největší pravděpodobností v neděli, max. v pondělí
Takže docela dobrý na ten můj jeden kousek vaječníku…jako vždy no
Ale ty dávky mě docela děsí…52ampulí menopuru jsem nepotřebovala ještě nikdy a už jenom za injekce jsme dali přes 20tis
děkuji za držení palčáků…1.krok za mnouno snad to bude k čemu
![]()
![]()
Ahoj Silvi, já přitom posledním pokusu měla 48 lahviček a prý to není maximum. Maximum je 6 za den, říkali mi to v obou carech, co jsem teď byla a v jednom k tomu ještě něco přidávají…To zvládneš, neboj ![]()
Silvi,
super úrodička. Tak ať jde vše podle plánu a jsou pěkně kvalitní.
Mě vždy stačila 1 ampule v peru, takže mě léky vyšly na 2500Kč. A OPU jsem měla vždy 11.DC, takže asi 7,8 dní píchání včeliček. 20 000 jen za léky je fakt garda
, tak ať si toho bobci váží a pěkně se zakousnou. Ale na 1 vaječník máš super počet
.
Babe já mám 6 na den-rozpis: 6-6-6-6-6-6-6-6-5 menopur plus k tomu 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-decapeptyl.
a děkuju holky
úrodička je zatím stejná jako vždy…i při mnohem nižší dávce jsem měla na tom vaječníku okolo 7 folikulů, při 2.ivf bylo 9 folikulů…ale zbyla jen 2 nebo 3 embryjka ![]()
Sylvi..není důležitá kvantita,ale kvalita
pamatuju si,že při prvním ivf jsem měla 18folíků,všechny se oplodnila..daly mě 3a neotěhotněla jsem..pak jsem šla na Ket..z 10mrazáčků zbyly 2chcípáčci,který nevypadaly nádějně a ono to vyšlo..sice mimoděložně,ale byli silnější než ty superborci,kterýma byli embryologové úplně nadš
ený..ted naposled jsem taky měla prý nádherný bouráky a vidíš..je to zase na chcípáčkách z mrazáčku
tak se drž a koukej jim domluvit at tam u Tebe zůstanou ![]()
Silvi - ty jo na část vaječníku parádní úroda, ty kdybys měla oba dva a celý, tak ti porostou folikuly i z nosu ![]()
![]()
![]()
Moc držím palce!
Holky sranda musí být.
Silvinko,krásný počet
…a stejně,jako už tady někdo psal,mám stejný počet při 1,5 vaječníku …bude to dobrý,uvidíš
.K té modřině,kup si Heparoid mast a maž,maž,maž…anebo se ještě dávají lihové obklady
Martanko,ahoooj.To je super,že si dala štítka konečně říct ![]()
zdravím i ostatní
![]()
Silvi.100 píše:
Babe já mám 6 na den-rozpis: 6-6-6-6-6-6-6-6-5 menopur plus k tomu 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-decapeptyl.a děkuju holkyúrodička je zatím stejná jako vždy…i při mnohem nižší dávce jsem měla na tom vaječníku okolo 7 folikulů, při 2.ivf bylo 9 folikulů…ale zbyla jen 2 nebo 3 embryjka
ahoj Silvi, aha, tak já myslela, že jsi už měla všech 10 dní, tak to máš to maximum. Tak to musí zabrat!!! Držím palce ![]()
VeKo píše:
Silvi - ty jo na část vaječníku parádní úroda, ty kdybys měla oba dva a celý, tak ti porostou folikuly i z nosu
Moc držím palce!
Holky sranda musí být.
holky děkuju všem a těším se, až budu držet palce já vám ![]()
Kačko
mast si píšu!
ja vas uplně obdivuju že toho mate za sebou tolik ja mam jedno neuspěšne a potom zklamani na to už asi nemam ani silu
sissi,myslím,že tady mezi námi není jediná,která by si neříkala to samé
…ta touha je ale nakonec silnější..uvidíš
Silvinko,koukám,že máš dneska zase utz,tak tfuj,tfuj
.Já cca za dvě hodky vyrážím směr OL,potom podám zprávu ![]()
kačkač1404 píše:
Silvinko,koukám,že máš dneska zase utz,tak tfuj,tfuj.Já cca za dvě hodky vyrážím směr OL,potom podám zprávu
podej!!! já se také ozvu ![]()
Kačko - držím palce a dej vědet, jaký bude protokol a tak ![]()
Silvi - tak jsem zvědavá, jak folíci poporostly ![]()
Sissi - to víš, zoufalé ženy dělají zoufalé činy. Já to beru hlavně tak, že jsem vděčná, že IVF existuje, a že se s tím můžu poprat. Jdu do toho bezhlavě, protože si nechci za pár let vyčítat, že jsem to vzdala a přišla o drahocený čas. ![]()
veko tak to je svatá pravda..spoustu věcí se dá odložit,ale dítě né,mám stejný pocit,že bych si to ve 40strašně vyčítala,že jsem to nezkusila,když ta možnost tady je,máme super doktory,kteří dělají zázraky
sissi…ten neúspěch tě momentálně určitě bolí,ale věřmi,že to chce čas a půjdeš do toho znova,uvidíš
já se řídím heslem..nelituj co jsi udělala,lituj co jsi neudělala ![]()