Kdo mi půjčí bez zástavy čehokoliv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.11.11 13:03

Kdo mi půjčí

Ahoj holky,
nechci aby jste mě soudily, odsoudím se sama, možná tomu nebudete věřit, ale do sr*ček se může dostat fakt každý.. ale k dotazu..
Nutně bych potřebovala půjčit 50 000,– a už fakt nevím kam se obrátit.. :( Banka mi nepůjčí, mám záznam (stará, dávno vyřízená záležitost, ale výmaz není hned ze dne na den, může to trvat několik let), obešla jsem kde co, volat jsem na žádné takové ty linky „informativního“charakteru nevolala, raději bych něco zaručeného, bez zástavy čehokoliv..
Za jakoukoliv radu moc děkuji. Kara

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
23.11.11 13:16

Ahoj, myslim, ze bez zastavy ti to nikdo nepujci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.11.11 13:20

Nejde to jinak, půjčit si dejme tomu od někoho z rodiny? Další půjčka jsou další problémy, tím spíš, že v tvé situaci ti asi půjčí tak max. z takových těch inzerátů na zastávkách, kde je to zkrátka „o hubu“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
23.11.11 13:20
Barca12345 píše:
Ahoj, myslim, ze bez zastavy ti to nikdo nepujci.

ahoj, taky si myslim, ze bez zastavy nebo rucitele ti nikdo nepujci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
23.11.11 14:06

jestli mas aspon prumerny prijem tak ti urcite pujci cetelem (pripadne cofidis), ten to schvali fakt skoro kazdymu, ale pokud jsi na materske nebo mas nizky prijem tak ti urcite nikde nepujci.

• Citovat
  • Upravit
50725
23.11.11 14:09

Hlavně si neber žádné rychlé půjčky, to je lichva :cert: Zkusila bych rodinu nebo nějakého komaráda, ael to tě asi už napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.11.11 15:45
Lilišák píše:
jestli mas aspon prumerny prijem tak ti urcite pujci cetelem (pripadne cofidis), ten to schvali fakt skoro kazdymu, ale pokud jsi na materske nebo mas nizky prijem tak ti urcite nikde nepujci.

To je to nejhorsi, co clovek muze udelat, takze fakt az posledni moznost… navic nevim, jak funguji, kdyz uz mas zapis v registru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.12.11 12:33
Barca12345 píše:
Lilišák píše:
To je to nejhorsi, co clovek muze udelat, takze fakt az posledni moznost… navic nevim, jak funguji, kdyz uz mas zapis v registru… :think:

Ani Cetelem a Cofidis nedá každému…u nás v obchodě máme hafo zamítnutých žádosti od Cetelemu…i kamarádovi půjčku zamítli. A to má solidní příjem, bohužel mel jinou půjčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ondřej.B
7.12.11 12:53

Ahoj,
už mám koupené dobré víno, nějaké ty voňavé svíčky, nádhernou květinu. Čisté heboučké povlečení v růžovém nádechu.
A ta půjčka co potřebuješ, to už bude jen formalita, na tom se domluvíme. :-)

• Citovat
  • Upravit
18305
7.12.11 12:59

Zakladatelko, nevím jak to máte se vztahama v rodině, ale přiklonil bych se k tomu, co tady holky psaly už dřív. Jediná cesta bude nejspíš někdo z rodiny - nebo že by si někdo z rodiny půjčil v bance a ty peníze bys pak splácela přes něho. Jinak to půjde asi těžko.
A nk výmazu starého dluhu - zkontroluj si to v tom bankovním registru dlužníků CBCB. To je myslím nejsolidnější zdroj. Hned budeš vědět, jak si stojíš. Banka do toho někdy může tahat svou obchodní politiku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
7.12.11 13:00
Ondřej.B píše:
Ahoj,
už mám koupené dobré víno, nějaké ty voňavé svíčky, nádhernou květinu. Čisté heboučké povlečení v růžovém nádechu.
A ta půjčka co potřebuješ, to už bude jen formalita, na tom se domluvíme. :-)
:lol:A mas to zadarmo :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel