Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nejde to jinak, půjčit si dejme tomu od někoho z rodiny? Další půjčka jsou další problémy, tím spíš, že v tvé situaci ti asi půjčí tak max. z takových těch inzerátů na zastávkách, kde je to zkrátka „o hubu“. ![]()
Barca12345 píše:
Ahoj, myslim, ze bez zastavy ti to nikdo nepujci.
ahoj, taky si myslim, ze bez zastavy nebo rucitele ti nikdo nepujci
jestli mas aspon prumerny prijem tak ti urcite pujci cetelem (pripadne cofidis), ten to schvali fakt skoro kazdymu, ale pokud jsi na materske nebo mas nizky prijem tak ti urcite nikde nepujci.
Hlavně si neber žádné rychlé půjčky, to je lichva
Zkusila bych rodinu nebo nějakého komaráda, ael to tě asi už napadlo…
Lilišák píše:
jestli mas aspon prumerny prijem tak ti urcite pujci cetelem (pripadne cofidis), ten to schvali fakt skoro kazdymu, ale pokud jsi na materske nebo mas nizky prijem tak ti urcite nikde nepujci.
To je to nejhorsi, co clovek muze udelat, takze fakt az posledni moznost… navic nevim, jak funguji, kdyz uz mas zapis v registru… ![]()
Barca12345 píše:Lilišák píše:To je to nejhorsi, co clovek muze udelat, takze fakt az posledni moznost… navic nevim, jak funguji, kdyz uz mas zapis v registru…
Ani Cetelem a Cofidis nedá každému…u nás v obchodě máme hafo zamítnutých žádosti od Cetelemu…i kamarádovi půjčku zamítli. A to má solidní příjem, bohužel mel jinou půjčku…
Ahoj,
už mám koupené dobré víno, nějaké ty voňavé svíčky, nádhernou květinu. Čisté heboučké povlečení v růžovém nádechu.
A ta půjčka co potřebuješ, to už bude jen formalita, na tom se domluvíme. ![]()
Zakladatelko, nevím jak to máte se vztahama v rodině, ale přiklonil bych se k tomu, co tady holky psaly už dřív. Jediná cesta bude nejspíš někdo z rodiny - nebo že by si někdo z rodiny půjčil v bance a ty peníze bys pak splácela přes něho. Jinak to půjde asi těžko.
A nk výmazu starého dluhu - zkontroluj si to v tom bankovním registru dlužníků CBCB. To je myslím nejsolidnější zdroj. Hned budeš vědět, jak si stojíš. Banka do toho někdy může tahat svou obchodní politiku… ![]()
Ondřej.B píše:
Ahoj,
už mám koupené dobré víno, nějaké ty voňavé svíčky, nádhernou květinu. Čisté heboučké povlečení v růžovém nádechu.
A ta půjčka co potřebuješ, to už bude jen formalita, na tom se domluvíme.
Ahoj holky,
Banka mi nepůjčí, mám záznam (stará, dávno vyřízená záležitost, ale výmaz není hned ze dne na den, může to trvat několik let), obešla jsem kde co, volat jsem na žádné takové ty linky „informativního“charakteru nevolala, raději bych něco zaručeného, bez zástavy čehokoliv..
nechci aby jste mě soudily, odsoudím se sama, možná tomu nebudete věřit, ale do sr*ček se může dostat fakt každý.. ale k dotazu..
Nutně bych potřebovala půjčit 50 000,– a už fakt nevím kam se obrátit..
Za jakoukoliv radu moc děkuji. Kara