Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo nemá rád petardy a dneska trpí? ![]()
Já petardy nemám ráda, ohňostroje mě taky moc neberou, jsem celkem ráda, že se to začíná omezovat…
@Quertizop Jsem na ně úplně alergická! od půlnoci až do 3 do rána tu každý rok létají petardy.
Zakázala bych to..
Kolik bouchneš petard, tolikrát jsi retard. Takže asi tak. zakázala bych to.
My to nekupujeme. Nepodporujeme. Je mi líto zvířat venku, že nemají možnost, kde se schovat. Naše budou všechny doma v bezpečí.
@Kelsey píše:
My to nekupujeme. Nepodporujeme. Je mi líto zvířat venku, že nemají možnost, kde se schovat. Naše budou všechny doma v bezpečí.
a kde se zvířata venku schovají, když je bouřka? to je v podstatě stejné, jako ohňostroje, a také nikdo nelitujeme zvířata při bouřce, že se nemohou schovat - navíc bouřka je pro ně potenciálně daleko víc nebezpečná
@stinga píše:
a kde se zvířata venku schovají, když je bouřka? to je v podstatě stejné, jako ohňostroje, a také nikdo nelitujeme zvířata při bouřce, že se nemohou schovat - navíc bouřka je pro ně potenciálně daleko víc nebezpečná
Bouřku neovlivním. Ale ovlivním to, že nebudu kupovat petardy a podobný nesmysl. Že to nebudu podporovat.
@stinga píše:Šmarja jak u blbejch. Bouřku asi neovlivníš, ohňostroje jo.
Neřeším to. Chápu majitelé pejsků že je nemají rádi, ale asi zapomínáte jací byli psi za 1. a 2. světové války?
Rozhodně to nebyli žádný strašpytlové. Dneska, chudáček pejseček se bojí petard.
Příspěvek upraven 31.12.22 v 15:04
Ale zas asi není úplně cesta, že se to kompletně zakáže. To by dopadlo, že budou tajně v garážích vyrábět různé dělobuchy. To by bylo daleko víc urvaných ruk, prstů a různých zranění, než je teď.
@Kelsey píše:
Bouřku neovlivním. Ale ovlivním to, že nebudu kupovat petardy a podobný nesmysl. Že to nebudu podporovat.
@Quertizop píše: Šmarja jak u blbejch. Bouřku asi neovlivníš, ohňostroje jo.
bouřka je třeba 10× za rok, nevím, a jestli je k tomu 1× za rok ohňostroj nepovažuju za tak zásadní problém, já si nedělám ambice, že sluníčkově zachráním planetu, já to beru, že teď je moderní a in odsuzovat ohňostroje,
vždyť když jsou dny ohňostrojů v Brně nebo jsem v dětství zažila ohňostrojovou show ve Valencii - to byla krása a nádhera, úplně něco úžasného
@stinga píše:
To není pravda. Bouřka je přirozená a zvířata o ní ví dopředu. O petardách ne.