Kdo nemá rád petardy a dneska trpí?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1132
31.12.22 14:35

Kdo nemá rád petardy a dneska trpí?

Kdo nemá rád petardy a dneska trpí? :D

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20857
31.12.22 14:37

Je mi to buřt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.12.22 14:38

Já je nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.12.22 14:39

Já petardy nemám ráda, ohňostroje mě taky moc neberou, jsem celkem ráda, že se to začíná omezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.12.22 14:42

@Quertizop Jsem na ně úplně alergická! od půlnoci až do 3 do rána tu každý rok létají petardy. :cert:Zakázala bych to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
31.12.22 14:45

Kolik bouchneš petard, tolikrát jsi retard. Takže asi tak. zakázala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.12.22 14:51

My to nekupujeme. Nepodporujeme. Je mi líto zvířat venku, že nemají možnost, kde se schovat. Naše budou všechny doma v bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.12.22 14:52

Nekupujeme a neboucháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76136
31.12.22 14:54
@Kelsey píše:
My to nekupujeme. Nepodporujeme. Je mi líto zvířat venku, že nemají možnost, kde se schovat. Naše budou všechny doma v bezpečí.

a kde se zvířata venku schovají, když je bouřka? to je v podstatě stejné, jako ohňostroje, a také nikdo nelitujeme zvířata při bouřce, že se nemohou schovat - navíc bouřka je pro ně potenciálně daleko víc nebezpečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.12.22 14:57
@stinga píše:
a kde se zvířata venku schovají, když je bouřka? to je v podstatě stejné, jako ohňostroje, a také nikdo nelitujeme zvířata při bouřce, že se nemohou schovat - navíc bouřka je pro ně potenciálně daleko víc nebezpečná

Bouřku neovlivním. Ale ovlivním to, že nebudu kupovat petardy a podobný nesmysl. Že to nebudu podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
31.12.22 14:58
@stinga píše:
Šmarja jak u blbejch. Bouřku asi neovlivníš, ohňostroje jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
31.12.22 14:59

Neřeším to. Chápu majitelé pejsků že je nemají rádi, ale asi zapomínáte jací byli psi za 1. a 2. světové války? :D Rozhodně to nebyli žádný strašpytlové. Dneska, chudáček pejseček se bojí petard.

Příspěvek upraven 31.12.22 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.12.22 15:03

Ale zas asi není úplně cesta, že se to kompletně zakáže. To by dopadlo, že budou tajně v garážích vyrábět různé dělobuchy. To by bylo daleko víc urvaných ruk, prstů a různých zranění, než je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76136
31.12.22 15:04
@Kelsey píše:
Bouřku neovlivním. Ale ovlivním to, že nebudu kupovat petardy a podobný nesmysl. Že to nebudu podporovat.
@Quertizop píše: Šmarja jak u blbejch. Bouřku asi neovlivníš, ohňostroje jo.

bouřka je třeba 10× za rok, nevím, a jestli je k tomu 1× za rok ohňostroj nepovažuju za tak zásadní problém, já si nedělám ambice, že sluníčkově zachráním planetu, já to beru, že teď je moderní a in odsuzovat ohňostroje,
vždyť když jsou dny ohňostrojů v Brně nebo jsem v dětství zažila ohňostrojovou show ve Valencii - to byla krása a nádhera, úplně něco úžasného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
31.12.22 15:06
@stinga píše:

To není pravda. Bouřka je přirozená a zvířata o ní ví dopředu. O petardách ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová