Proč jsou v módě bílé tenisky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
31.12.22 10:46

Proč jsou v módě bílé tenisky?

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, proč jsou teď bílé tenisky(většinou Nike) v módě? Jsem jediná, komu to přijde zbytečné a je jedno, jaké tenisky mají lidé na sobě? Opravdu skoro každá slečna/dívka v mém okolí je nosí, ale mě přijdou i nepraktické, protože se musí pořád čistit. Tak co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
31.12.22 10:50

Protože bílá je známka elegance, nevinnosti a kdo ví, čeho ještě? Takže ve výsledku také vůbec nechápu, proč to ženy nosí?

• Citovat
  • Upravit
4706
31.12.22 10:56
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, proč jsou teď bílé tenisky(většinou Nike) v módě? Jsem jediná, komu to přijde zbytečné a je jedno, jaké tenisky mají lidé na sobě? Opravdu skoro každá slečna/dívka v mém okolí je nosí, ale mě přijdou i nepraktické, protože se musí pořád čistit. Tak co vy na to?

Vypadají pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
31.12.22 10:58

Za mě se hodí ke všemu, rozhodně víc než třeba černé :poblion:
Také patřím mezi milovníky bílých tenisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
31.12.22 10:59

Mam doma tenisky v ruznych barvach i dvoje bile, hodi se mi k nekterym kombinacim obleceni :nevim: musi cistit asi stejne casto jako treba svetle ruzove, nejak nechapu, co te na tom tak zarazi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.12.22 11:01

Za mě je spis zvracena samotná idea - kdo na lepší/dražší tenisky, je king. Přijde mi na hlavu dat napr za Y3 10 a více tis 😀jsou to obyc tenisky, navíc některé modely nepohodlné 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.12.22 11:03
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, proč jsou teď bílé tenisky(většinou Nike) v módě? Jsem jediná, komu to přijde zbytečné a je jedno, jaké tenisky mají lidé na sobě? Opravdu skoro každá slečna/dívka v mém okolí je nosí, ale mě přijdou i nepraktické, protože se musí pořád čistit. Tak co vy na to?

Protože to vypadá dobře a to jak k saku s bílým trikem, tak k šatům a dalším x věcem? Nepraktické nejsou, pokud nejsi prase, tak se o bílé tenisky nijak zvlášt starat není třeba, pokud jsou kožené, tak se setřou vlhkým hadříkem raz dva. A Nike teda zrovna v módě nejsou, možná spíš Adidas Superstar, ale úplně nejvíc klasické Conversky (Chuck Taylor) nebo bota, která je čistě bílá a není na ní vidět logo ani značka (minimálně ne na první pohled). Nike tenisky adorují leda náctileté děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9635
31.12.22 11:03
@PheobeDomi píše:

Nejsi! Taky si myslím, že gumáky nebo důchodky bohatě stačí a cokoliv jiného je marnotratná rozežranost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.12.22 11:04

Tak hlavně je to móda, že. Až celebrity začnou nosit černé, všichni přejdou na černou :lol:
Ale kožené tenisky umeješ celkem dobře, já se spíš divím módě bílých plátěných Conversek, je lahůdka je po zašpinění čistit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
@Kitokato píše:
Za mě je spis zvracena samotná idea - kdo na lepší/dražší tenisky, je king. Přijde mi na hlavu dat napr za Y3 10 a více tis 😀jsou to obyc tenisky, navíc některé modely nepohodlné 😀

No tak tenisky nejsou auta ani hodinky, nikdo si je extra neporovává. A divit se, že někdo dá za tenisky 10 tisíc je stejné jako se divit, že někdo dá za kabelku 80k nebo za auto 3 miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188

Nosim je v létě taky, čistě bílý mám jedny, pak dvoje světlý, ne bílý. Líbí se mi to. Ale nosím klasický pláťáky nebo vansky, ne žádný hucule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
@PheobeDomi píše:

Jsou hezké, hodí se ke všemu, elegantnější než třeba černé. Ale mluvím o kožených, ne o ničem sportovním. Bílé tenisky sice nosí každá, není to nic originálního, ale nosím je i tak a miluju je. Určitě si zas na jaro koupím nové, ač jich mám víc.

Boty čistím a myju všechny, bez ohledu na barvu.

Nějak tuhle poznámku o čištění nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7521
31.12.22 11:05

Mám bílé a černé, kožené, ale ne Nike, ale Gabor. Vždycky koupené v akci s velkou slevou. A jsou super pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.12.22 11:05
@josta píše:
Tak hlavně je to móda, že. Až celebrity začnou nosit černé, všichni přejdou na černou :lol:
Ale kožené tenisky umeješ celkem dobře, já se spíš divím módě bílých plátěných Conversek, je lahůdka je po zašpinění čistit :mrgreen:

Conversy se ale dělají i bílé kožené. Navíc ty plátěné kdekdo pere, takže je to bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
31.12.22 11:07

Jo a Nike fakt nemám, osobně tuhle značku nemám ráda a v životě bych si nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová