Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, proč jsou teď bílé tenisky(většinou Nike) v módě? Jsem jediná, komu to přijde zbytečné a je jedno, jaké tenisky mají lidé na sobě? Opravdu skoro každá slečna/dívka v mém okolí je nosí, ale mě přijdou i nepraktické, protože se musí pořád čistit. Tak co vy na to?
Protože bílá je známka elegance, nevinnosti a kdo ví, čeho ještě? Takže ve výsledku také vůbec nechápu, proč to ženy nosí?
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, proč jsou teď bílé tenisky(většinou Nike) v módě? Jsem jediná, komu to přijde zbytečné a je jedno, jaké tenisky mají lidé na sobě? Opravdu skoro každá slečna/dívka v mém okolí je nosí, ale mě přijdou i nepraktické, protože se musí pořád čistit. Tak co vy na to?
Vypadají pěkně
Za mě se hodí ke všemu, rozhodně víc než třeba černé ![]()
Také patřím mezi milovníky bílých tenisek.
Mam doma tenisky v ruznych barvach i dvoje bile, hodi se mi k nekterym kombinacim obleceni
musi cistit asi stejne casto jako treba svetle ruzove, nejak nechapu, co te na tom tak zarazi ![]()
Za mě je spis zvracena samotná idea - kdo na lepší/dražší tenisky, je king. Přijde mi na hlavu dat napr za Y3 10 a více tis 😀jsou to obyc tenisky, navíc některé modely nepohodlné 😀
@PheobeDomi píše:
Protože to vypadá dobře a to jak k saku s bílým trikem, tak k šatům a dalším x věcem? Nepraktické nejsou, pokud nejsi prase, tak se o bílé tenisky nijak zvlášt starat není třeba, pokud jsou kožené, tak se setřou vlhkým hadříkem raz dva. A Nike teda zrovna v módě nejsou, možná spíš Adidas Superstar, ale úplně nejvíc klasické Conversky (Chuck Taylor) nebo bota, která je čistě bílá a není na ní vidět logo ani značka (minimálně ne na první pohled). Nike tenisky adorují leda náctileté děcka.
@PheobeDomi píše:
Nejsi! Taky si myslím, že gumáky nebo důchodky bohatě stačí a cokoliv jiného je marnotratná rozežranost ![]()
Tak hlavně je to móda, že. Až celebrity začnou nosit černé, všichni přejdou na černou ![]()
Ale kožené tenisky umeješ celkem dobře, já se spíš divím módě bílých plátěných Conversek, je lahůdka je po zašpinění čistit ![]()
@Kitokato píše:
Za mě je spis zvracena samotná idea - kdo na lepší/dražší tenisky, je king. Přijde mi na hlavu dat napr za Y3 10 a více tis 😀jsou to obyc tenisky, navíc některé modely nepohodlné 😀
No tak tenisky nejsou auta ani hodinky, nikdo si je extra neporovává. A divit se, že někdo dá za tenisky 10 tisíc je stejné jako se divit, že někdo dá za kabelku 80k nebo za auto 3 miliony.
Nosim je v létě taky, čistě bílý mám jedny, pak dvoje světlý, ne bílý. Líbí se mi to. Ale nosím klasický pláťáky nebo vansky, ne žádný hucule.
@PheobeDomi píše:
Jsou hezké, hodí se ke všemu, elegantnější než třeba černé. Ale mluvím o kožených, ne o ničem sportovním. Bílé tenisky sice nosí každá, není to nic originálního, ale nosím je i tak a miluju je. Určitě si zas na jaro koupím nové, ač jich mám víc.
Boty čistím a myju všechny, bez ohledu na barvu.
Nějak tuhle poznámku o čištění nechápu ![]()
Mám bílé a černé, kožené, ale ne Nike, ale Gabor. Vždycky koupené v akci s velkou slevou. A jsou super pohodlné.
@josta píše:
Tak hlavně je to móda, že. Až celebrity začnou nosit černé, všichni přejdou na černou
Ale kožené tenisky umeješ celkem dobře, já se spíš divím módě bílých plátěných Conversek, je lahůdka je po zašpinění čistit
Conversy se ale dělají i bílé kožené. Navíc ty plátěné kdekdo pere, takže je to bez práce.
Jo a Nike fakt nemám, osobně tuhle značku nemám ráda a v životě bych si nekoupila.