Proč jsou v módě bílé tenisky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
31.12.22 12:46

Nosím pouze bílé tenisky, hodí se ke všemu, k elegantním kalhotám, legínam i riflím. Nejsou Nike, ale jiné značky anje to prostě nesmrtelný „kousek“. Asi tak jak bílá košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.12.22 14:22
@Ernais píše:
Ja ji mam celkem rada, delaji fajn bezecke boty :mrgreen:

Já neběhám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.12.22 14:24
@PetraJ píše:
Když je řeč o tý bílý barvě… :lol:
Mě doslova fascinuje, když si někdo oblíkne bílý kalhoty. Já jsem takový prase, určitě bych je měla hned zasviněný. Fakt obdivuju každýho, kdo je nosí. :potlesk: :lol:

Miluju bílé kalhoty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.12.22 14:27
@Birds píše:
Kde jsi přišla na to, že většinou Nike? To budeš mít asi ze svého okolí, kde jedna kamarádka určuje styl a ostatní se za tím pachtí?
Na to se úplně vykašli. Obecně bílá je prostě krásná, čistá a elegantní a je vcelku jedno jaké značky. Větší význam to nemá. Platí to o všech oděvech v bílé nebo smetanové barvě - kalhoty, blejzry, polotrička, svetry, kabáty a doplňky. Například i bíle prostřený stůl je slavnostnější, než barevný. Bílá je svatební. Tím je snad bílá barva vysvětlena.
Rozhodně nemusíš mít Nike, to je pouze marketing. Osobně si dokonce myslím, že nosit zásadně bílé tenisky jakože sportovní obuv, je trošku nesmysl. Vkusnější jsou obecně polobotky, tedy vycházkové boty. Protože vypadat pokaždé jako bych přišla z běžecké tratě, a přitom k tomu mít elegantní halenku nebo sukni a tvářit se, jak jsem „trendy“, to osobně nevyznávám. Za mě je to nevkusné a paskvil.

Asi si představujes běžecké tenisky, ty se fakt se sukni nenosí. A zvlast bílé tenisky dost omlazuji, ženská 50+ vypadá v outfitu s teniskama rozhodne mladsi než v pokobotkach nebo mokasinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.22 14:35

Bílé tenisky měly zůstat pohřbeny v Diskopribehu. Vrchol nevkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.12.22 14:39

@Mamhlucnehosouseda to asi těžko, pakliže byly v Diskopribehu, tak to vzhledem k 80. rokům muselo byt ta nejhezčí součást oděvu. Ty příšerne mrkvace nebo trika s vycpavkma jsou mnohem větší etalon nevkusu. Bud jak bud, bílé tenisky jsou nesmrtelné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.22 14:46

@Prosimklid Podle bilych tenisek se pozná clovek bez vkusu a vlastního názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
31.12.22 14:52
@Tomie píše:
Je to klasika, je to hezký (pokud nemá holka nohy lodě). Ale taky jsem prase, bohužel i celkem rychle chodím, takže smolík. Jedině, když mě vezou autem, nebo u moře (ale tam jsou zas zaprášené).

Vy, co je vyčistíte: jak proboha čistíte tu podrážku? Ta mi vůbec nejde… Je zažloutlá, zašedlá, už prostě neladí s tou kůží… A pak už to je hnus. :,(

Takže teď kupuju spíš béžové. :D

Ja mam Magic Cleaner z Humanicu. Nechala jsem si to vnutit k nejakym botam, ze pry zazrak na cisteni bilych podrazek. To urcite, rikala jsem si, ale stalo to asi 2 stovky a slecna byla fakt ochotna, tak ze ji udelam kseft. Doma jsem to vyzkousela a fakt mela pravdu 8o :mrgreen: Ted kdyz se me kamosky ptaji, jak to delam, ze mam ty bily tenisky furt jak novy, tak je posilam tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.12.22 14:52

@Mamhlucnehosouseda tak to asi těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.1.23 12:51
@Prosimklid píše:
No tak tenisky nejsou auta ani hodinky, nikdo si je extra neporovává. A divit se, že někdo dá za tenisky 10 tisíc je stejné jako se divit, že někdo dá za kabelku 80k nebo za auto 3 miliony.

Nevím v jaké sociální bubline se pohybujes, ale dnešní pubertaci a lidi kolem 20 let si tenisky porovnávají :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.1.23 13:54
@Kitokato píše:
Nevím v jaké sociální bubline se pohybujes, ale dnešní pubertaci a lidi kolem 20 let si tenisky porovnávají :) :D
Žiju v druhém největším městě ČR a jestli si něco puboši porovnávají, tak leda mobily nebo počty followerů. Rozhodně cena tenisek není zrovna ten největší hype a že tu jsou obchody, kde jdou klidně koupit speciální edice třeba Nike bot. Mimochodem neberu za porovnávání to, že nějaké náctky mají conversky a obdivují /dle nich o level výš/ tenisky Karl Lagerfeld, případně je to nějaká jejich meta.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 22:26
@PetraJ píše:
Když je řeč o tý bílý barvě… :lol:
Mě doslova fascinuje, když si někdo oblíkne bílý kalhoty. Já jsem takový prase, určitě bych je měla hned zasviněný. Fakt obdivuju každýho, kdo je nosí. :potlesk: :lol:

Bílá zimní bunda je teprve něco. :lol: Měla jsem za teenagerovských let a člověk ani neví, o co se zas otřel. Věčně ušmudlaná na krajích rukávů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová