Kdo platí hrob?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
18.9.18 02:45

problém je, že se s nimi musím bavit, i když bych nechtěla, protože jsme všichni spoluvlastníci na všem. Pořád mám problém od nich odkoupit dům, ve kterém nyní bydlím, kupní smlouvy vyhotovuji už 3/4 roku a pořád si to rozmýšlejí, že se jim nelíbí toto a toto, nyní je v emailech od příbuzných, že prý v nynější kupní smlouvě to vypadá, že prodávají i sklep, který je ale součástí domu, a to nechtějí.Když jsem jim psala, že ho prodávají, protože je součástí domu a nejde to rozdělit, takto zas nechtějí, nabídla jsem jim hodně peněz za starý dům, který má špatnou střechu, špatné rozvody eletriky atd. Jsem z toho už unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.18 11:03

V tom případě je problém úplně jinde, ty jsi na nich závislá a oni si to užívají a baví se tím, jak tě deptají.
Když vidíš, že to nikam nevede, tak se odstěhuj, prodejte všechno a budeš mít klid. Oni nevyjednávají, oni si s tebou jenom hrají. Dejme tomu, že jsi dědila po dědovi, děda by nechtěl, aby ses trápila kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.2.19 23:36

nájemní smlouva je napsaná na mě(jsem vnučka), jeho dcera(není moje matka) nemá zájem o nájemní smlouvu na hrobové místo. Ale o hrobové místo projevil zájem jiný příbuzný(není dědicem ani dítětem dědy). Strašně mu vadí, že nájemní smlouva je na mě, že požaduje, aby byla na něj a já s tím nesouhlasím. Pořád mi vyhrožuje, že jsem neoprávněně na nájemní smlouvě na hrobové místo. Můj děda měl 1 dceru a 2 vnučky po úmrtí druhé dcery(1 vnučka jsem já). Pořád, že na nájemní smlouvu má nárok jen dcera a nikdo jiný. Dcera nemá zájem o nájem hrob. místa, ani jí to vůbec nezajímá. Neřešil jste to někdo? Hrob je na hřbitově, okolo je vesnice, kde bydlím, takže jsem místní a o hrob se starám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.2.19 01:32

Jsi nejbližší příbuzná, která má na hrob nárok a má o něho zájem. Dotyčný má smůlu. Vůbec to s ním neřeš.

• Citovat
  • Upravit
26872
19.2.19 05:24

A neni to jedno? Dulezite je, ze je najem zaplaceny a hrob muzete udrzovat vsichni. Co je toto zase za pseudoproblemy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
19.2.19 06:05
@cecetka píše:
A neni to jedno? Dulezite je, ze je najem zaplaceny a hrob muzete udrzovat vsichni. Co je toto zase za pseudoproblemy :nevim:

Pokud na ni ten clovek utoci a chce rozhodovat on,tak toneni pseudoproblem. A jedno ji to zrejme neni,to je zasejednou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
19.2.19 07:36

@elan A kdo ten hrob puvodne vybudoval? Kdo byl prvnim najemcem hroboveho mista? Jak jsi se k tomu jako najemce dostala ty?

Tyhle rodinne sarvatky nikdy nepochopim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
19.2.19 13:46

@cecetka hrob vybudovali prarodiče mého dědy, nájemcem hrobového místa byl můj děda, ale notářka v dědickém řízení, mi říkala, že když poblíž hrobu bydlím, tak si mám nechat přepsat nájemní smlouvu na sebe a starat se o něj nadále, to jsem udělala. Správa pohřebiště mi nájemní smlouvu přepsala na mě, že jsem dědička dědy.Tak jsem se už i ptala právníka, pro jistotu. Nárok na přechod nájemní smlouvy měla jeho dcera, ale jak neprojevila zájem o to, tak pak přijdu na řadu já, jako další dědic po zemřelým(navíc jakoby zastupujeme naší matku, která zemřela za života dědy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
19.2.19 14:08

@elan A tomu pribuznemu jde o co? Chce to misto vyhodne prodat anebo proc mu vadi, ze najem plati nekdo jiny nez on.
A jaky je jeho vztah k zemrelemu dedovi? Vnuk? Pravnuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.2.19 14:02

@cecetka o co mu jde nevím, nejspíš nechce abych tam jednou spočinula i já, vůči dědovi je to synovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí