Kdo rodil teď někdy v České Lípě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.6.10 13:15

kdo rodil ted něják v český lípě....???

to sem zase já :mrgreen: jen sem se chtěla optat kdo v poslední době rodil v české lípě…mám z té porodnice strach,,,tak kdyby některá z vás mi řekla jakto tam chodí…sem tady na to hrozná :lol: já vím.....ale děkujju… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
25.6.10 13:23

hoj..ja tam nerodila..ale mam v okoli spousty kamosek…a na tu porodnici sem neslysela jediny dobry slovo…rodily tam dve kamosky..obe nasrany…vetsinou holky ted jezdi do jablonce a pochvalujou si to moc :) nebo ti holt zbyva liberec…tam je to takova ta bezna tovarna…velkej spital…jako kdekoliv jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.6.10 13:32

A já zase neznám nikoho, kdo v Lípě rodil a nadával. Já tam rodila dvakrát a taky si nemůžu na nic stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 14:59
mikitaa píše:
hoj..ja tam nerodila..ale mam v okoli spousty kamosek…a na tu porodnici sem neslysela jediny dobry slovo…rodily tam dve kamosky..obe nasrany…vetsinou holky ted jezdi do jablonce a pochvalujou si to moc :) nebo ti holt zbyva liberec…tam je to takova ta bezna tovarna…velkej spital…jako kdekoliv jinde.

jablonec je dost z ruky..ale chystala sem se tam…ale pak to dojíždění na to měření se dost prodraží,,,,60km,,achjo,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 14:59
PetraJ píše:
A já zase neznám nikoho, kdo v Lípě rodil a nadával. Já tam rodila dvakrát a taky si nemůžu na nic stěžovat.

a kdy naposledy si tam rodila???potřebuju pár otázek?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 15:02

tak třeba jak to hodí při příjmu,,,když už přijedu že rodím co semnou budou dělat??????a pak po porodu co a jak…??děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.6.10 18:42

Rodila jsem před 2,5 roky naposled. Jestli jsi ale příznivcem nějakýho přírodního porodu, tak pro tebe asi Lípa opravdu nebude moc vhodná, co vím, tak jediná poloha je vleže na zádech.
No a co s tebou dělaj při porodu. Příjdeš tam, vypíšou s tebou ty papíry, udělaj ti natáčky, daj klystýr, pak jseš na takovým minipokojíku, tam čekáš, co se bude dít.Můžeš tam mít sebou manžela. Taky tě asi pošlou do sprchy, ta docela pomáhá při kontrakcích, sedíš tam na tom velikým balónu. Sestra se na tebe chodí občas kouknout a když už jseš otevřená, jdeš na kozu. No a pak už rodíš. :lol: Po porodu ležíš dvě hodiny ještě vedle porodních sálů, mimčo ti zatím odvezou. Po těch dvou hodinách tě odvezou na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 19:28

jé tak moc děkuju za odpověd,,,je to super že mi takhle po lopatě vysvětlíš co a jak,..... :dance: super dekuju petro :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
25.6.10 20:47

Pupíčku já tu nerodila i když z lípy jsem–skoro,ale rodila tam před 7 dny moje kamaradka a chválila si to.Že naprosto v pohodě ,vše jak by mělo být.Rodil jí dr + por.asistentka.Nenastříhli jí i když měla malé mimki holčičku.Porod měla vyvolávaný.
Fakt neřikala ani jednu stížnost–teda až na to že měla hlad!!! :mrgreen:
Hodně štěstí,.

• Citovat
  • Upravit
8523
25.6.10 20:51
Kamccaa píše:
Pupíčku já tu nerodila i když z lípy jsem–skoro,

A odkuď jsi, jestli to není tajný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
25.6.10 20:53
Zákupy. :mrgreen: A ty?
PetraJ píše:
Kamccaa píše:
  • Citovat
  • Upravit
381
25.6.10 21:12

Já v Lípě rodila dvakrát, naposled před čtyřmi měsíci a nelíbí se mi tam…jak píše mikitaa prostě továrna..žádná úcta k přirozenému ději, který se jmenuje porod :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 21:16
Brokoli píše:
Já v Lípě rodila dvakrát, naposled před čtyřmi měsíci a nelíbí se mi tam…jak píše mikitaa prostě továrna..žádná úcta k přirozenému ději, který se jmenuje porod :cry:

bojim bojim..... 8-o vím slyšela sem něco takového…budou zlí ta klobouk si to nedají…možná jim řeknu i něco od plic…ale možná když budu mít mimi u sebe bude mi vše jedno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.6.10 21:20
Kamccaa píše:
Zákupy. :mrgreen: A ty?
PetraJ píše:
Kamccaa píše:

Jedna vesnička u Doks. :wink:

PUPÍČKU - nejsou tam zlý, ale prostě si tam asi ještě neuvědomili, že hromada ženských chce rodit přirozeně, bez nějakýho pomáhání oxytocinem, bez klystýru apod. To já jsem ale nebyla, já byla ráda za každý urychlení. :lol: Hlavně abych to už měla za sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
25.6.10 21:36

no co k tomu říct, jako v každé porodnici je to o tom na koho a v jaké náladě narazíš… všude je něco.

Já v Lípe nerodila, moje kamarádka ano, loni v Říjnu a byla z toho jak se k ní chovali hotová,ale u ní to bylo asi především tím, že je to romka :roll:

Tak hlavu vzhůru, at půjdeš kamkoliv, všude ti může něco nevyhovovat, a těch pár dní se to dycky vydržet dá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková