Kdo rodil teď někdy v České Lípě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65422
29.6.10 13:46

Rodila jsem tam a nemůžu si stěžovat…
ale já neměla žádný problém,za 4 a půl hodiny prcek venku…
a na šestinedělí to bylo v poho..měla jsem nadstandart,sama v klidu a miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kmila
14.9.10 13:18

Nevim jestli us mate po porodu,ale ja tam byla pred dvouma rokama.musela sem tam byt 4 mesice do porodu.Muzu vam ric zesem stou nemocnici moc zpokojena.Proste super.KAMILA

• Citovat
  • Upravit
daxjana
11.11.10 19:04

porod v českolipské porodnici

Ahojky neměj vůbec strach. Já tam rodila v září, byla jsem prvorodička a díky personálu, který mi vše vysvětlil jsem si připadala, že to dělám celý život. Dokáží povzbudit, uklidnit a hlavně je tam fakt perfektní personál, který se o mě i os synka postaral od A až do Z. Jinde už rodit nechci. Tak že přeji hodně štěstí, ať máš rychlý porod a jste ty i mimčo zdraví Jana

• Citovat
  • Upravit
116
13.11.10 17:16

daxjano---a měla jsi klystýr a tak? dávali ti nějjaké kapačky nebo něco?

měla jsi nějaké požadavky navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daxjana
22.11.10 12:04

porod v Lípě

Ahojky, ano dali mi klystýr a pak na koze mi píchli kanilu do ruky, jen pro přípravu, kdyby byla potřeba kapačka krev atd. Naštěstí jsem teda nic nepotřebovala, porod byl rychlí a bez komlikaci. A co se mi na personálu líbylo, manžel nestihl z pracovních důvodů být se mnou u bolestí, ale přesto že čekali že přijde, tak jsem hned šla na velkou hekárnu, která je určená právě pro dva a nakonec manžel dorazil přesně když jsem byla na kože, tak že porod malého natočil, byl u vážení, měření atd. a tím že byl čistě jen u samotného porodu, jsme za to ani nic neplatili, jinak to stojí 600 kč. Doopravdy si personál nemůžu vynachválit a jinde už rodit nechci. Tak že hodně štěstí a hlavně zdraví tobě i miminku

• Citovat
  • Upravit
Maciks
9.12.10 09:17

Ahoj.Já tam už rodila po třetí a naposledy 17.11.2010 a nemůžu si rozhodně na nic stěžovat.Personál výbornej a pokud pacientka spolupracuje ze zdravotníky tak se není vůbec čeho obávat.Já měla při porodu o zábavu postaráno vcelku byla i sranda.Českolipskou porodnici můžu jen doporučit. :-)

• Citovat
  • Upravit
1
12.4.11 16:36

Dobry den rodila sem poprve a v ceske lipe. Malej se narodil 7.4.2011 v 18.30hod. a porod byl v pohode sestry byly hodny a stihla sem jak ranni tak nocni smenu a pani doktorka byla moc hodna. A az budu trebas tehotna po druhe tak pujdu rada rodit do ceske lipy. Hlavne budte v klidu a nejancete zbytecne, ja nechapu jak nekdo muze u toho kricet a ja nevim co vsechno musej sestricky a lekari vyposlechnout. Chapu,ze ma kazdej jinej prah bolesti,ale urcite se to da zvladnout v klidu a rozumne. Taky sem se bala,ale bylo to dobry, ty kontrakce teda to bolelo desive, ale zvladla sem to a spousta maminek taky a jak dlouho se rodi? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 23:36

Ahojky,

já jsem v Lípě rodila 2× a byla jsem spokojená až na to, že u prvního porodu jsme nestihli zavolat manželovi, jinak vždy a všude záleží na koho člověk narazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
7.2.13 13:38

Tak já v Lípě rodila před 6 lety a´maximální spokojenost skvělý setry, doktoři i na šestinedělí opravdu super na prvorodičku tenkrát. Takže za mě mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.2.13 13:52

Ahoj, já rodila v Lípě před měsícem předčasně, hooooodně nečekaně a hlavně CS. Doktoři byli úžasní, hlavně pan primář. Na sále si ze mě ještě utahovali :D Sestřičky taky super( až na jednu, kterou její práce očividně moc naplňovala, ale to si myslim, že se najde v každé nemocnici. Takže pochvala českolipské porodnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
8.2.13 09:19

Tak já rodila v ČL na začátku prosince a taky naprostá spokojenost. Doktoři super a sestřičky taktéž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
30.9.14 09:37

Mám dotaz…vážně pořád odnášení mimča po porodu a vracejí je až po těch dvou hodinách?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková