Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rodila jsem tam a nemůžu si stěžovat…
ale já neměla žádný problém,za 4 a půl hodiny prcek venku…
a na šestinedělí to bylo v poho..měla jsem nadstandart,sama v klidu a miminkem.
Nevim jestli us mate po porodu,ale ja tam byla pred dvouma rokama.musela sem tam byt 4 mesice do porodu.Muzu vam ric zesem stou nemocnici moc zpokojena.Proste super.KAMILA
Ahojky neměj vůbec strach. Já tam rodila v září, byla jsem prvorodička a díky personálu, který mi vše vysvětlil jsem si připadala, že to dělám celý život. Dokáží povzbudit, uklidnit a hlavně je tam fakt perfektní personál, který se o mě i os synka postaral od A až do Z. Jinde už rodit nechci. Tak že přeji hodně štěstí, ať máš rychlý porod a jste ty i mimčo zdraví Jana
daxjano---a měla jsi klystýr a tak? dávali ti nějjaké kapačky nebo něco?
měla jsi nějaké požadavky navíc?
Ahojky, ano dali mi klystýr a pak na koze mi píchli kanilu do ruky, jen pro přípravu, kdyby byla potřeba kapačka krev atd. Naštěstí jsem teda nic nepotřebovala, porod byl rychlí a bez komlikaci. A co se mi na personálu líbylo, manžel nestihl z pracovních důvodů být se mnou u bolestí, ale přesto že čekali že přijde, tak jsem hned šla na velkou hekárnu, která je určená právě pro dva a nakonec manžel dorazil přesně když jsem byla na kože, tak že porod malého natočil, byl u vážení, měření atd. a tím že byl čistě jen u samotného porodu, jsme za to ani nic neplatili, jinak to stojí 600 kč. Doopravdy si personál nemůžu vynachválit a jinde už rodit nechci. Tak že hodně štěstí a hlavně zdraví tobě i miminku
Ahoj.Já tam už rodila po třetí a naposledy 17.11.2010 a nemůžu si rozhodně na nic stěžovat.Personál výbornej a pokud pacientka spolupracuje ze zdravotníky tak se není vůbec čeho obávat.Já měla při porodu o zábavu postaráno vcelku byla i sranda.Českolipskou porodnici můžu jen doporučit. ![]()
Dobry den rodila sem poprve a v ceske lipe. Malej se narodil 7.4.2011 v 18.30hod. a porod byl v pohode sestry byly hodny a stihla sem jak ranni tak nocni smenu a pani doktorka byla moc hodna. A az budu trebas tehotna po druhe tak pujdu rada rodit do ceske lipy. Hlavne budte v klidu a nejancete zbytecne, ja nechapu jak nekdo muze u toho kricet a ja nevim co vsechno musej sestricky a lekari vyposlechnout. Chapu,ze ma kazdej jinej prah bolesti,ale urcite se to da zvladnout v klidu a rozumne. Taky sem se bala,ale bylo to dobry, ty kontrakce teda to bolelo desive, ale zvladla sem to a spousta maminek taky a jak dlouho se rodi? ![]()
já jsem v Lípě rodila 2× a byla jsem spokojená až na to, že u prvního porodu jsme nestihli zavolat manželovi, jinak vždy a všude záleží na koho člověk narazí.
Tak já v Lípě rodila před 6 lety a´maximální spokojenost skvělý setry, doktoři i na šestinedělí opravdu super na prvorodičku tenkrát. Takže za mě mohu doporučit.
Ahoj, já rodila v Lípě před měsícem předčasně, hooooodně nečekaně a hlavně CS. Doktoři byli úžasní, hlavně pan primář. Na sále si ze mě ještě utahovali
Sestřičky taky super( až na jednu, kterou její práce očividně moc naplňovala, ale to si myslim, že se najde v každé nemocnici. Takže pochvala českolipské porodnici ![]()
Tak já rodila v ČL na začátku prosince a taky naprostá spokojenost. Doktoři super a sestřičky taktéž ![]()
Mám dotaz…vážně pořád odnášení mimča po porodu a vracejí je až po těch dvou hodinách?? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.