Kdo se ke mě přidá s hubnutím ode dneška?

Anonymní
22.4.22 10:03

Kdo se ke mě přidá s hubnutím ode dneška?

Už se na sebe nemůžu ani podívat do zrcadla, kam až daleko jsem to nechala zajít. Rok po druhém porodu a mám 90kg! Takže ode dneška vyřazují veškeré sladké a bílé pečivo a přidávám pohyb a vodu. Chtěla bych dát dolů alespoň 10kg, když víc, budu jen ráda.

Je někdo, kdo se přidá, aby nám to šlo společně líp?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35161
22.4.22 10:06
@Anonymní píše:
Už se na sebe nemůžu ani podívat do zrcadla, kam až daleko jsem to nechala zajít. Rok po druhém porodu a mám 90kg! Takže ode dneška vyřazují veškeré sladké a bílé pečivo a přidávám pohyb a vodu. Chtěla bych dát dolů alespoň 10kg, když víc, budu jen ráda.Je někdo, kdo se přidá, aby nám to šlo společně líp?

Hubnout sice nepotřebuju, ale budu ti držet palce. Hlavně nezačínej moc drasticky, jez pravidelně vyvážená jídla, hodně vody + pohyb a uvidíš že to půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
22.4.22 10:08

Můžu se přidat i když mám opačný problém?
Potřebuji zdravě přibrat, nabrat svaly a jíst pravidelně vyváženou stravu, ne prasárny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 10:13

No, ja uz mam prvni mesic za sebou a cca 4,5 kg dole, tak snad to pujde hezky dolu. Zacinala jsem na 92 kg pri 159 cm, takze stredni obezita, uz jsem skocila do obezity mirne a do konce roku bych byla rada nekde mezi nadvahou a normalni vahou.,.

• Citovat
  • Upravit
6598
22.4.22 10:27

@arinecka Díky. Tak nějak to mám v plánu, tak doufám, že to půjde.

@Anonymní píše:
No, ja uz mam prvni mesic za sebou a cca 4,5 kg dole, tak snad to pujde hezky dolu. Zacinala jsem na 92 kg pri 159 cm, takze stredni obezita, uz jsem skocila do obezity mirne a do konce roku bych byla rada nekde mezi nadvahou a normalni vahou.,.

Jak se Ti to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 10:27

Zhubla jsem ze 125 na 68 kilo v současné chvíli, chci dolů ještě 3 kila, 65 byla moje meta, s těmi bojuji už půl roku a ne a ne a ne se pustit, ale jsem na stravě, jakou popisuješ, že chceš držet, tak můžu třeba poradit. A držím palce.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
22.4.22 10:33

Já se přidám, potřebuji zase dodržovat kalorické tabulky, trošku to flakam :)) ale asi od zítra, dneska jdu na nákupy s kamarádkou a hádám, že nějaké to jídlo to bude chtít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7674
22.4.22 10:35
@Anonymní píše:
Zhubla jsem ze 125 na 68 kilo v současné chvíli, chci dolů ještě 3 kila, 65 byla moje meta, s těmi bojuji už půl roku a ne a ne a ne se pustit, ale jsem na stravě, jakou popisuješ, že chceš držet, tak můžu třeba poradit. A držím palce.

Prosím můžu poradit? Třeba do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
22.4.22 10:36
@Anonymní píše:
Zhubla jsem ze 125 na 68 kilo v současné chvíli, chci dolů ještě 3 kila, 65 byla moje meta, s těmi bojuji už půl roku a ne a ne a ne se pustit, ale jsem na stravě, jakou popisuješ, že chceš držet, tak můžu třeba poradit. A držím palce.

Určitě rady uvítám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.4.22 11:00

Také jsem začala hubnout - žít dravěji. Už tedy 14 dnů. Měla jsem 95,5 kg a 156 cm. Mám ted 93. Ze začátku to jde hezky.
Co jsem změnila - stravu - také bez pečiva, nahradila jsem ho kukuřičnýma plackama. Bez sladkého - už nežeru čkokošku denně :lol:,nesladím, nepiju sladké limči. Každé rano vypiju hrnek detox čaje a začala jsem psylium z DMka. Také jsem začala chodit pěšky do práce a z práce, což je 2×40 min.
Co ty, jak na to jdeš?

Měla jsem už zdravotní problémy- tlak, pocení, unava, spavost, nateklé prsty po ránu, psychická nepohoda… a myslím, že to bylo tou tučnou stravou, cukrem a množstvím jídla. už ted, po 14 ti dnech se cítím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 11:00

@Salorka ja jedu podle STOBklubu, je to bohuzel vsechno o planovani judelnicku a vazeni, ale u me to proste jinak nejde. Kdyz si to nepisu a nevazim, jim hodne mimo jidla s dojmem, ze je to jeste v poho a vlastne skoro nic nejim… no a ono toho je ve vysledku dost.

• Citovat
  • Upravit
19987
22.4.22 11:59

Ja ted jedu od úterý, taky jsem si řekla dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.22 12:01
@Anonymní píše:
Už se na sebe nemůžu ani podívat do zrcadla, kam až daleko jsem to nechala zajít. Rok po druhém porodu a mám 90kg! Takže ode dneška vyřazují veškeré sladké a bílé pečivo a přidávám pohyb a vodu. Chtěla bych dát dolů alespoň 10kg, když víc, budu jen ráda.Je někdo, kdo se přidá, aby nám to šlo společně líp?

Držím palce, taky bych potřebovala zhubnout (165 cm, 72 kg), 12 h směny a sedave zaměstnání :nevim:. Asi před 3 lety jsem změnila stravování (žádné sladké pití, sladkosti, bílé pečivo), chodila všude pěšky, žádný výtah… Vydrželo mi to dva měsíce. Mám slabou vůli :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
22.4.22 16:52

@TO_IT jak plánuješ hubnout?

@lísteček1 super! Pro mě je nejhorší vydržet

@lachtanice86 z jaké váhy a co plánuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
22.4.22 16:57

Můžu se přidat? Ale až od pondělí, momentálně se stěhujeme, takže stres a žádný čas na kvalitní jídlo.

Mám 160 cm a 83 kg. Děs. Ráda bych zhubla aspoň na 65 kg.
Chci vynechat bílé pečivo, sladkosti, smetanové jogurty…zařadit víc ovoce a hlavně pít. S tím pitím mám vždy v zimě problém, piju jen vodu a čaj a právě v zimě mi studená voda nejede

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo