Kdo se líbí vám a kdo vašim protějškům?

14046
2.8.11 19:48

Kdo se líbí vám a kdo vašim protějškům?

Ahoj
tak kdo se vám líbí? můj manžel má rád Cameron Diaz a Kylie Minogue a Natalie Imbruglia, takže ač mi nevadily, teď je nesnáším :-P a já mám ráda Bruce Willice a Keanu Reevese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
2.8.11 19:51

Mojemu se líbí všeobecně blondýny a říká mi ve srandě „prsatá bloncko“ :roll: :lol: Prsa sice mám, ale blondýna nejsem ani náhodou :lol: A mi se líbí jeden herec a teď si safra nemůžu vzpomenout na jméno :zed:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
2.8.11 19:51

Kevin Kostner :pankac:

• Citovat
  • Upravit
36544
2.8.11 19:52

Můj manžel má rád Angelinu Jolie, a Megan Fox (Transformers)..
Já mám ráda Gerarda Butlera (The ugly truth), a Johnyho Deppa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.8.11 19:52
ww píše:
Mojemu se líbí všeobecně blondýny a říká mi ve srandě „prsatá bloncko“ :roll: :lol: Prsa sice mám, ale blondýna nejsem ani náhodou :lol: A mi se líbí jeden herec a teď si safra nemůžu vzpomenout na jméno :zed:

ten můj blondýny nesnáší (nic proti blondýnám zde :oops::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.8.11 19:54

Jéé, super téma! :-D Já odjakživa miluju Travoltu (můj manžel je mu podobný :lol: ) a mýmu manžovi se líbí Pamela Anderson, Angelina Jolie a Kristýna Leichtová (hraje Ivušku v Comebacku) a má rád právě tu její roli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.8.11 19:55

Můj taktéž vzdychá, když vidí Angelinu Jolie :mrgreen: Já jí nemusím :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
Monny89 píše:
ww píše:
Mojemu se líbí všeobecně blondýny a říká mi ve srandě „prsatá bloncko“ :roll: :lol: Prsa sice mám, ale blondýna nejsem ani náhodou :lol: A mi se líbí jeden herec a teď si safra nemůžu vzpomenout na jméno :zed:
ten můj blondýny nesnáší (nic proti blondýnám zde :oops: ) :mrgreen:

Můj má rád typ „Barbie“ tak nechápu jak se do mě mohl zamilovat :lol: Já jsem vesnická holka :wink:

• Citovat
  • Upravit
14046

když vidím ty vychrtlý křehký ženský, tak teda fakt nevím, kam dal oko :nevim:

dneska jsem viděla fakt pěknou slečnu, jako opravdu pěknou a ona měla chlupatý nohy :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.8.11 19:57

Angelinu Jolie taky nemám ráda, kor teď, je jak kostra :roll: :nevim:

Jo a já zbožňuju Lady Gaga (tu její extravagantnost, přijde mi, že ona jediná nikoho nekopíruje a je originální, a to se mi právě u ní líbí)

Jinak manžel nemá rád vychrtliny a „Barbie“.. :-P Prý ženská musí být za co chytit.. v těhu byl spokojenej, ale jak jsem po porodu shodila 10kg, tak mi prý zmizel zadek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.8.11 19:57

Mi se z herců moc chlapů nelíbí :nevim: Já mám ráda starší, prošedivělé, lehce při těle chlapy :huban: A můj chlap je mladší než já, teď už při těle je(moje práce :mrgreen: ) ale nebyl a má světlé hnědé vlasy takže mému typu vůbec nevyhovuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
9214
2.8.11 20:01

Mě se líbí Keanu Reeves a Owen Wilson ..... :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :srdce: :srdce:
a mému muži Penélope Cruz a Salma Hayek :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.8.11 20:01

Tak Lady Gagu taky můžu, ale jen její písničky, dívat se přitom na ni nemusím :mrgreen:

Mě se líbil ten herec, co nedávno umřel na předávkování, hrál v Příběhu rytíře, jen si nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval.

Jo a Angelina, Monny to máš pravdu, teď vypadá fakt strašně, když jí někde vidím na momentce

• Citovat
  • Upravit
3802
2.8.11 20:02

Tak ja mam stejny vkus jako Monny89- Gerard Butler, Johny Deep a k tomu jeste Michael C. Hall a ac na holky nejsem, tak se mi libi Angelina Jolie.

a moji drahe polovice se libi Penelope Cruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.8.11 20:03

a mě se z ženských líbí Jennifer Lopez :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...