Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky chci se zaptat jak jste snašile kovida a za jak dlouho jste byle fit..
@MarjanaT píše:
Ahojky maminky chci se zaptat jak jste snašile kovida a za jak dlouho jste byle fit..
Já snašile dobre, byle fit za 3 dny.
Děti tak 3-4 dny a byly v pohodě, já se z toho dostávala přes týden, krom horeček sem pořád zvracela a nedokázala sem nic jíst. Teď sem skoro 2 měsíce po a pořád sem ještě taková unavenejsi, jakobych nemohla dospat deficit či co.
Já 3 dny, dítě 2 dny, muž víc jak týden a čich se mu vracel skoro půl roku. Ovšem chuť má změněnou dodneska, je to rok ![]()
V neděli mi končí izolace, ale stále to není ono.
Rýma hnusná, bolest očí a v puse jako bych źvejkala hřebíky, taková kovová pachuť.
Teploty byly 3 dny
Já pokaždé skoro 14 dní jako fest chripku. Omikron i deltu, Oboji u me mělo stejny prubeh. Doufam, ze nějaká zeta nebo teta nebude letos na podzim ![]()
První Covid asi týden, druhej asi dva dny, kdy mi nic nebylo a přišla jsem na to až kvůli ztrátě čichu, ten jsem nikterak neřešila.
Ted. Od soboty. Dva dny horecky. Aktualne kasel, stale skrabani v krku a strasna ryma, unava, pálení oci. Takze uz paty den.
Mela jsem doma jeden antigen, tak jsem se zkusmo otestovala.
Minulý týden, den škrábání v krku, 2 dny rýma, den kašel. Byla jsem naprosto v pohodě, umyla jsem všechna okna, protřídila skříně. Jediné co bylo nepříjemné byla nespavost, 2 noci jsem nezamhouřila oko a teď spím tak 2 hodiny a 2 hodiny jsem vzhůru, jinak jsem výborný spáč. První covid bez očkování byl hrůza, teď po očkování se to nedá srovnat!
U mě to je už 5 den prez den by to šlo ale večer to je hrůza.
Měl někdo problém s dychem..?
Prubeh celkem dobrej, ale ja jela anticovid protokol plus par veci, co nekteri lekari predepisuji. Myslim, ze to udela hodne.
Ted mame doma zase cosi, ale na test je jeste asi brzo.
@Zumpa píše:
Je tu někdo, kdo to ještě nechytl?
Já se hlásím, že naší rodině se to zatím naštěstí vyhýbá. A fakt nežijeme v bublině, bydlíme v Praze a normálně fungujeme.
Půl dne horečka, po vypoceni nic. Dal trochu rýma, kterou mám ale skoro celý rok. Před půl rokem stejný průběh.