Kdo u Vás platí antikoncepci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
29.4.20 06:53

Přála bych těmto chlapcům kondony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.4.20 06:55
@EvieK píše:
Já jsem si vždy antinu i nitroděložní tělísko platila sama a to jsem byla studentka :). Ani mě nenapadlo chtít to po chlapovi.

A proc ne? On prece taky soulozi. Proc by si zena mela huntovat telo hormonama, cely to zacalovat a chlap z toho jen profituje. Fakt vas zensky nechapu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.4.20 07:00

@Ernais taky to nechápu. Řekla bych mu, že tělíčko nemám, i kdybych ho měla a at odted kupuje kondomy a gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.4.20 07:01

Ty jo, to me nikdy nenapadlo resit :think: me ji platili do maturity rodice, pak sama… no tak rekni priteli, ze ted na antikoncepci nemas, at nakoupi kondomy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
29.4.20 07:10

Holky, to jako fakt jste si platily antikoncepci celou samy? V normálním, dlouhodobém vztahu?

Já fakt zírám. Asi jsem měla štěstí na samý džentlmeny. Vždycky si vyžádali recept a i do té lékárny si sami zajeli. :mrgreen: :mrgreen:

I můj první kluk mi dokonce kdysi řekl, že je snad samozřejmost, že to zatáhne, a to těch peněz taky zrovna neměl.

Příspěvek upraven 29.04.20 v 07:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.4.20 07:11

Některé ženy opravdu nechápu.

Přeci soulozi oba, tak ať se oba podílí na ochraně a pokud on nechce platit, tak ať se stará o kondomy a zase ať je platí oba. Už vidím jak jak na kondomy kVne :mrgreen: pohodlí pro některé chlapy je přednější, než dotyčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
29.4.20 07:13

@Ernais jasné to chápu, ale prostě nevím proč. Platila jsem si to sama, přítel mi párkrát navrhl, že mi na to přispěje, ale já nechtěla :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 07:14

Ja platila z kapesneho. Ale kdyz jsem rekla priteli, jestli mi neprispeje (myslim, ze v te dobe zacal pracovat), tak mel sice reci, ze je jediny v okoli, ale prispel. Ale ja mela drahoi v te dobe, nechapal, proc nemam levnejsi.

• Citovat
  • Upravit
417
29.4.20 07:17

On by měl zaplatit polovinu. Ale jeho rodiče bych do toho vůbec netahala. A jestli nemá devatenáctiletý kluk v dnešní době 2000 a musel by si je brát od rodičů, tak bych hledala problém jinde než v nezaplacení tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.4.20 07:37

Kdyř jsem byla studentka asi ve druháku a neměla jsem příjem narovinu jsem řekla tehdejšímu příteli že teda buď přispěje anebo bude sex jen s kondomem…u Sexu jsou oba tak mi příjde fér podílet se..Naví já měla antinu fakt drahou tuším tehdy cca 900kč a tři měsíce a sama bych to fakt nezaplatila..Takže sexovat by chtěl ale mimíska jistě nechce…Vyložila karty na stůl a pokud by se k tomu neměl řekla bych žádný sex nebo jen s kondomem…hotovo 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.4.20 07:47
@Kristyna261200 píše:
Ahoj, prosím Vás kdo u vás platí antikoncepci? Je mi 19 let, mému příteli taky. Oba dva jsme studenti. Do tedˇ jsem brala HA a za 2 roky mi ji zaplatil jednou. Zrovna přecházím na tělísko za 4000 a řekla jsem, že si myslím, že je fér aby jsme dali každý půlku respektive naše rodina. Moje matka, by mi ho klidně zaplatila celé, ale v téhle koronavirové situaci má necelých 13tis/měs. A dve děti. Důležité zduraznit přítelova rodina je slušne za vodou. On mi tvrdí, přoc by moje telísko (Které je měněno kvulu memu zdravotnimu stavu) měli platit cizí lidi. Proč by se jeho matka měla namahat dát mi na to pro ně dva blbé tisice. Říká mi, že jsem si teda radsi mela vybrat méně šetrnejší, ale za cenu kterou zvládnu zaplatit sama. Klidně zaplatím, ale hlavně mi jde o ten princip… je mi smutno jak takhle o mě muže premyslet. Říká, že nikdo z jeho kamaradu antikoncepci neplatí a že je to jen muj vymysl..jaký je Váš názor? Děkuji

Moje mamka má tělísko a když se jí mění tak to platí s tátou půlku. Já jsem si potom platila Antinu sama. Po porodu jsem šla na sterilizaci ( 5000,– ) platil to můj muž. A teď už do smrti platit prášky nebudu
Jo a sestra bere anti a domluvily se že jendou ji platí ona.. potom přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.20 07:48

Jestli nema 19 lety kluk blbe dva litry na atk a musi si doma rict o penze rodicm, tak mate jiny problem nez ze se cuka zaplatit za telisko…
Telisko bych si nechala dat, jemu nic nerekla a at nakupuje kondomy nebo nesuka. Hlavne zakladatelko s timhle materialem telisko netelisko neotehotni. Tohle nebude kvalitni vzorek pro spolecnou budoucnost…

• Citovat
  • Upravit
2435
29.4.20 07:53

Antikoncepci jsem si vzdycky platila sama i v dobach, kdy jsem na tom nebyla financne dobre. Tyto zalezitosti jsem vzdy chtela mit pod kontrolou, nespolehat na nikoho dalsiho. Partneri za mne beztak cas od casu lecos zaplatili takze skodna jsem nebyla, jen to holt nebylo na ruku v tu chvili a na danou vec.
Takze jsem vubec nevahala a dceri zacvakala 5tis, z brigady by setrila vecne a jeji i moji prioritou ted neni mimino, ale aby dostudovala. U pritele je nasackovana vic nez doma takze za vodu a jidlo jsme davno usetrili vic nez 5 tis :lol:
Zakladatelko, chapu, ze je to blbe ted v tehle situaci. Pokud ale neni vylozene skrt porad, nechtela bych po nem ty prachy. Spis bych ho poprosila, jestli mi muze pujcit a az se zase rozbehnou brigady, vratila bych mu to. Tohle je podle meho vazne zalezitost zeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
29.4.20 07:59

Pred 15lety (sakra, jsem stara), jsem antinu prvne platila sama (400kc na 3mesice), tehdejsi pritel mi nabizel prispevek, ale ja nechtela. No, a dalsi pritel mi prispival. Ale chodila jsem od 15 na brigadu a mela jsem na to.

Prijde mi fer, platit to na pul. Hodne by me mrzelo, kdyby mi rekl, ze neprispeje, ze to je moje vec. Pak bych mu asi rekla, ze teda nemusi, ale ze tu svoji vec si budu uzivat ja sama. At se chrani teda i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
29.4.20 08:00

Vzdycky jsem si platila HA sama. Nikdy by mě ani nenapadlo, chtít ji zaplatit po partnerovi. Když se na to podívám zpětně, tak chlap mě zase vždycky pozval na večeři, na kafe a pod… Teď už HA platíme ze společnýho účtu - jsme manželé a máme spolu dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí