Kdo u Vás platí antikoncepci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1498
29.4.20 08:15

V dlouhodobějším vztahů mi buď přítel na antiko přispíval nebo jsme se střídali, jednou já, jednou on. Syny mám dva a jednou až to bude aktuální, tak jim klidně budu přispívat na antiko přítelkyně nebo kupovat kondomy. Je to lepší než řešit neplánované dítě. Určitě bych se nad tím nepozastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
29.4.20 08:21

Už na škole pamatuju holky jak fňukali, že nemají 500 na antikoncepci na tři měsíce, že jim jejich šu. ká. lista nechce přidat, už tenkrát jsem si myslela něco o chlapech co jsou idi.oti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.4.20 08:23

Řekla bych mu, že teda fajn. Že pokud ti nepřidá, tak si tělísko dávat nebudeš a budete používat kondomy. Že si určitě nebudeš dávat nějakej méně šetrnej a levnější typ, když to může ohrozit tvoje zdraví. A ať si laskavě uvědomí, že tím chráníš nejen sebe ale i jeho. :zed: neuvěřitelný tohle. Sex by chtěl, ale všechno by sis měla platit sama. Neříkám, kdybys to chtěla zaplatit celé, ale půl na půl mi to přijde fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
29.4.20 08:24

Nenapadlo by me to chtit po muzi, ani kdyz jsme spolu nebydleli, ale ani pote, kdy jsme spolu zalozili rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.4.20 08:57

Vždycky já, chodila jsem na brigády a ani mě nenapadlo říkat příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
29.4.20 09:20

Chápu tebe i jeho. Je vám 19, není to žádný dlouholetý vztah a asi neskončí svatbou. Upřímně, za měsíc se můžete rozejít a on to může brát, že to zaplatil za jiného. Předpokládám, že to tělísko je na několik let. Píšeš, že jinak lakomý není, tak ať ti to kompenzuje jinak. A že jeho rodiče jsou za vodou, do toho netahej, nevidíš do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
29.4.20 09:43

Chce sex, chce. Takze bych po nem pulku chtela, jinak smolik a sex nebude, nebo bude kupovat kondomy. Dost na tom, ze ty poneses rizika s teliskem spojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
29.4.20 09:53

Mě teda nikdy nenapadlo říkat si o peníze na antikoncepci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
29.4.20 10:03

Divná společnost

Bylo štěstí, že vyrostl jsem v době, kdy cit dvou lidí se nepřeváděl do kupeckých počtů a opravdu je mi smutno z úvah zde napsaných, o hokynaření ve stylu - nezaplatíš, nejedeš..bych mu přála kondomy…etc, atd. Co to s Vámi pro Boha svatýho udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 10:17
@Helen78 píše:
Chápu tebe i jeho. Je vám 19, není to žádný dlouholetý vztah a asi neskončí svatbou. Upřímně, za měsíc se můžete rozejít a on to může brát, že to zaplatil za jiného. Předpokládám, že to tělísko je na několik let. Píšeš, že jinak lakomý není, tak ať ti to kompenzuje jinak. A že jeho rodiče jsou za vodou, do toho netahej, nevidíš do toho.

JJsme spolu 2,5 roku a normálne spolu bydlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.4.20 10:24

Chápu jak to myslíte, ale teda já si ji od svých cca 16ti let platím sama :) jasně do cca 17 než jsem měla brigádu tak naši jinak potom sama. Ani by mě asi nenapadlo jít za manželem ať mi ji zaplatí, samozřejmě by neměl sebemenší problém, ale spis nevidím důvod to po něm chtít. Platí vše, mateřskou mám na svoje náklady a co budu potřebovat. Taky uvažuji o telisku ale vidím to tak ze si to zaplatím sama, ikdyz je to větší částka. Samozřejmě mu to zkuste navrhnout a uvidíte, nic nemůžete ztratit, buď vám ji dá nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
29.4.20 10:29
@Kristyna261200 píše:
JJsme spolu 2,5 roku a normálne spolu bydlíme. Aha, a to jsi na VŠ nebo maturuješ (v 19)a nájem, energie a jídlo platíte z brigád? Jedete přesně na půl nebo platí víc on? Víš, jak někteří radí s těma kondomama, tak jenom na kondomy bych se já v 19 teda nespolíhala. Takže bych to zaplatila já (když se teda živíš už komplet sama). Když nechce, nechce, záleží na tobě, jestli to váš vztah nějak poznamená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.4.20 10:30

Dokud jsem jako nevydělávající studentka bydlela u rodičů, platili mi antikoncepci rodiče, po ukončení studia jsem si ji začala platit sama.

Pokud by mi na ni chtěl můj tehdejší přítel přispět, ocenila bych to a přijala - ale v životě by mne nenapadlo ho sama o příspěvek žádat. Natož abych do toho zatahovala jeho rodiče, to bych se bývala propadla studem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 11:25
@Helen78 píše:

Jsem na SŠ maturitní ročník. Bydlíme u našich rodičů.. my máme spodní patro a rodiče horní.. mamka po příteli nikdy nic platit nechtěla..říká, že je jedno jestli se koupí 10 nebo 12 rohlíku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.4.20 11:30

Tak jako chranis se i kvuli jeho klidu a blahu, ne? On se nemusi o nic starat, a taky se nemusi bat to do tebe pustit, protoze jinak by musel v nejlepsim ven a jeste by jste se klepali, jestli to stihl..
Je to teda pekny skrt a zabednenec..
A jestli v 19 letech natahuje ruku doma u mamy..to jako nechodi na brigádu, nebo nepracuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí