Kdo u Vás rozhodoval o CS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
13.2.14 19:20

@jannda U plicní jsem byla, poslala mě na RTG, jinak, že se ke mně nemůže vyjádřit. RTG jsem podstoupila. Dr. snímek komentovala, že „to není tak zlé“. A napsala mi, že se vyjádřit nemůže, že ke mně nemá dokumentaci… :( Ze svých vlastních zkušeností si nemyslím, že bych porod udýchala a nechci malé ulížit. Už teď je to pro mě záhul…
Jdu ještě na ortopedii, tak uvidím, co mi řeknou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
13.2.14 19:21

@JaniceB Já vím. Děkuju za reakce :kytka:. Ráda už bych pomalu měla jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.2.14 19:23

@Claire7 Tak drzim palce, at se to podari tak, jak chces ty…on za tebe tezko nekdo tohle rozhodne…samozrejme ti reknou, ze jde to i to a v podstate si u obojiho poneses rizika stejne sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.2.14 19:24

@Claire7 jo už vím, doktorka je kravka.. Pokud cítíš, že to nebude ok, normálně se domluv s gynekoložkou nebo pak případně v porodnici. Když narazíš na normálního doktora, nebude to snad problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 19:25

@JaniceB Jo aha, spatne jsem te pochopila :oops:
Ja jen ze jsem byla svedkem v hradecke porodnici,.ze tam prijela mamina s kontrakcema, dite KP a odhad 3.8kg a personal se o ni bavil jako o hysterce,.co se boji a nechce se ji rodit normalne, nicmene ji nakonec toho CS udelali no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.2.14 19:26

@Flooa :pocitac: Silenej tenhle pristup…bych chtela videt je, jak by se jim tohle rodilo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 19:27
@Claire7 píše:
@jannda U plicní jsem byla, poslala mě na RTG, jinak, že se ke mně nemůže vyjádřit. RTG jsem podstoupila. Dr. snímek komentovala, že „to není tak zlé“. A napsala mi, že se vyjádřit nemůže, že ke mně nemá dokumentaci… :( Ze svých vlastních zkušeností si nemyslím, že bych porod udýchala a nechci malé ulížit. Už teď je to pro mě záhul…
Jdu ještě na ortopedii, tak uvidím, co mi řeknou tam.

Proboha to je desny pristup tohleto :cert: Tak hlavne abys narazila na rozumnyho doktora, ktery ti. sekci udela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 19:32

@JaniceB Vid? A tohle vsechno jsem slysela, protoze jsem zrovna byla na sale a kousek byla sesterna a teda to jejich chovani, jak se o ni bavili-ta ironie- to byl hnus :cert: Ale ke mne se chovali velmi vstricne, ale na to ze jsem mela odhad pres 4kg a v papirech Riziko pro velky plod taky nic, jako by se nechumelilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.2.14 19:37

@Claire7 Pockej to te poslala na rtg tehotnou!!! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.2.14 19:39

@Flooa Clovek se nesmi necht…i kdyz to tehotenstvi je jiny stav ne jen od toho, ze se tomu tak rika…vim, jak jsem byla precitlivela a taky jsem se dokazala jen stezi branit takovym lidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.2.14 19:42

Mě poslala do porodnice s indikací k SC moje gyndr. Malej se na poslední chvíli otočil na KP a ani týden, co jsme mu daly na rozmyšlenou s ním nehnul, takže jsem putovala rovnou k primáři do porodnice, ten mě prohlédl a jeho slova: plod velký poloha konec pánevní, v pondělí to uděláme. Bylo to v pátek, v neděli jsem měla nástup a v pondělí byl venku (39tt+2,3950g,53cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.2.14 19:48

Mně řekli v porodnici, že přirozeně a nazdar. Tak teda nazdar a šla jsem do jiné porodnice. Tam uměli aspoň změřit dítě na utz a podívat se, že na porod to vůbec nevypadá a že by z toho zas nic nebylo. Tak mě netrápili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
13.2.14 19:53

@JaniceB moje máma porodila KP 4 děti a bez problémů.. Nevím, ale myslím, že se z toho dělá teď velká věda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
13.2.14 19:59

@JaniceB Je to i moje chyba. Měla jsem to odmítnout, však jsem z toho taky byla špatná…
Ptala jsem se, zda to není nebezpečné a ona, že by nemělo být a že dostanu zástěru. Bez RTG, že mi nic nenapíše a nakonec nenapsala ani s RTG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 19:59

@Claire7
tak z moji zkusenosti - pokud ti CS nepotrvdi porodnik, ktery te bude primo rodit, tak nemas nic jiste.
ja mela indikovany CS od dvou gynekologu. cast tehotenstvi jsem prozila v zahranici, tam rekli jasne, ze jedine CS a nad nicim jinym at neuvazuju. myj gynekolog v CR rikal, ze CS rozhodne doporucuje, ze prirozene by to bylo zbytecne velke riziko. no a v porodnici mi mezi kontrakcema (zacala jsem rodit driv) dost arogantni doktor rekl, ze nevidi duvod „proc to nezkusit“ prirozene. doslova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí