Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Almondea @stinga diky moc!!! Takže fakt takhle jednoduché…?? No super ![]()
Nevěřím, to u nás ve státě nikdo nezneužívá… ![]()
@stinga píše:dítě karanténu má, musí na test
u nás to ještě ke všemu vzniklo po vánočních prázdninách, učitelky si to nechytaly samy na mejdanech (takže ty jejich řeči, jak jsou v první linii a můžou to od dětí kdykoli chytit dostaly nový rozměr - z dětí to zatím neměl nikdo, a učitelky to od dětí prokazatelně nemají
)
Tím pádem děti nejsou v karanténě vůbec… a hygiena s tím taky nemá nic společného. Zavřel provozovatel, ne hygiena
@stinga píše:dítě karanténu má, musí na test
Aha, tak to jsem z tvého příspěvku nepochopila - pak samozřejmě vystavuje OČR doktora. Já to chápala tak, že zavřeli, protože už neměl kdo se o ty děti starat.
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to jsem z tvého příspěvku nepochopila - pak samozřejmě vystavuje OČR doktora. Já to chápala tak, že zavřeli, protože už neměl kdo se o ty děti starat.
doktorka mně to odmítla, řekla že se mám obrátit na školku
prostě pink pong- my to neděláme, my také ne ![]()
učitelka má pozitivní test, jinak bezpříznaková
@vulpes píše:
u nás to ještě ke všemu vzniklo po vánočních prázdninách, učitelky si to nechytaly samy na mejdanech (takže ty jejich řeči, jak jsou v první linii a můžou to od dětí kdykoli chytit dostaly nový rozměr - z dětí to zatím neměl nikdo, a učitelky to od dětí prokazatelně nemají)
Tím pádem děti nejsou v karanténě vůbec… a hygiena s tím taky nemá nic společného. Zavřel provozovatel, ne hygiena
@stinga @Almondea uzavření naší školky skončilo, jdu to tedy už řešit a vyplnit a vydím, že ten formulář je připravený jen pro školy
Je to určitě použitelné i pro školku?? ![]()
@vulpes píše:
@stinga @Almondea uzavření naší školky skončilo, jdu to tedy už řešit a vyplnit a vydím, že ten formulář je připravený jen pro školy![]()
Je to určitě použitelné i pro školku??
no asi ne, já jsem to nakonec řešila na odboru školství na MěÚ, a tam mi potvrdili, že to musí vystavit doktorka - dítě je totiž v karanténě a musí na testy - takže zavřená školka není důležitá, když jsem znovu zavolala doktorce, OČR vystavila, ale zaškrtla tam Nemoc ne Karanténu, ale to už je mi jedno,
no ale když to u vás uzavřel provozovatel a dítě není v karanténě, tak bys asi měla použít ten tiskopis od OSSZ, však mš je také škola - mateřská škola
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.