Kdo vystaví OČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7855
8.1.21 16:16

@Almondea @stinga diky moc!!! Takže fakt takhle jednoduché…?? No super :palec:
Nevěřím, to u nás ve státě nikdo nezneužívá… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
8.1.21 16:22
@stinga píše: :nevim: dítě karanténu má, musí na test

u nás to ještě ke všemu vzniklo po vánočních prázdninách, učitelky si to nechytaly samy na mejdanech (takže ty jejich řeči, jak jsou v první linii a můžou to od dětí kdykoli chytit dostaly nový rozměr - z dětí to zatím neměl nikdo, a učitelky to od dětí prokazatelně nemají ;-) )
Tím pádem děti nejsou v karanténě vůbec… a hygiena s tím taky nemá nic společného. Zavřel provozovatel, ne hygiena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101604
8.1.21 16:51
@stinga píše: :nevim: dítě karanténu má, musí na test

Aha, tak to jsem z tvého příspěvku nepochopila - pak samozřejmě vystavuje OČR doktora. Já to chápala tak, že zavřeli, protože už neměl kdo se o ty děti starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76449
8.1.21 17:31
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to jsem z tvého příspěvku nepochopila - pak samozřejmě vystavuje OČR doktora. Já to chápala tak, že zavřeli, protože už neměl kdo se o ty děti starat.

doktorka mně to odmítla, řekla že se mám obrátit na školku :think: prostě pink pong- my to neděláme, my také ne :nevim:
učitelka má pozitivní test, jinak bezpříznaková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76449
8.1.21 17:33
@vulpes píše:
u nás to ještě ke všemu vzniklo po vánočních prázdninách, učitelky si to nechytaly samy na mejdanech (takže ty jejich řeči, jak jsou v první linii a můžou to od dětí kdykoli chytit dostaly nový rozměr - z dětí to zatím neměl nikdo, a učitelky to od dětí prokazatelně nemají ;-) )
Tím pádem děti nejsou v karanténě vůbec… a hygiena s tím taky nemá nic společného. Zavřel provozovatel, ne hygiena
:D hořký smích, u nás to má také učitelka ze silvestrovského mejdanu, někdo pozitivní z večírku ji nahlásil hygieně, a ops učitelka pozitivní bez příznaků
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
13.1.21 09:43

@stinga @Almondea uzavření naší školky skončilo, jdu to tedy už řešit a vyplnit a vydím, že ten formulář je připravený jen pro školy 8o 8o Je to určitě použitelné i pro školku?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76449
13.1.21 10:13
@vulpes píše:
@stinga @Almondea uzavření naší školky skončilo, jdu to tedy už řešit a vyplnit a vydím, že ten formulář je připravený jen pro školy 8o 8o Je to určitě použitelné i pro školku?? :(

no asi ne, já jsem to nakonec řešila na odboru školství na MěÚ, a tam mi potvrdili, že to musí vystavit doktorka - dítě je totiž v karanténě a musí na testy - takže zavřená školka není důležitá, když jsem znovu zavolala doktorce, OČR vystavila, ale zaškrtla tam Nemoc ne Karanténu, ale to už je mi jedno,
no ale když to u vás uzavřel provozovatel a dítě není v karanténě, tak bys asi měla použít ten tiskopis od OSSZ, však mš je také škola - mateřská škola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin