Kdy budou vyvolávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
11.7.11 17:22

Mě vyvolávali dva dny po termínu. Ovšem my čekali poněkud větší dítě, takže právě proto. Odhad jsme měli na 4200g, nakonec jsme rodili 4490g. Termín jsem měla jeden, shodoval se s UTZ. i PM a připadal na neděli. V pondělí jsem šla do poradny a na monitor a domlouvala jsem se na nástupu a na vyvolání. V úterý jsem nastupovala. Ono je to jak kde. Pokud není nějaký problém pro který by se porod musel vyvolat v termínu, tak se po termínu běžně nechává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 17:23
Monny89 píše:
Jiiriinka1 píše:
a to se pohybuju (dneska jsem drhla koupelnu, už asi po čtvrté) lítám po schodech, dávám si vanu(hrůza v tom vedru!!) byl i sex 8-o :lol: NIC NIC NIC :zed:

Tak zkus pro změnu nic nedělat :nevim: :mrgreen:

Jinak já měla poslíčky od 35tt, a zátka začala odcházet týden před porodem :nevim:

Angu - brzy se dočkáš :hug: :hug:

Zítra dám oddech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.11 17:24

Já jsem drhla na kolenách balkon, malovala a houby z toho… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 17:27
gabi.design píše:
Mě vyvolávali dva dny po termínu. Ovšem my čekali poněkud větší dítě, takže právě proto. Odhad jsme měli na 4200g, nakonec jsme rodili 4490g. Termín jsem měla jeden, shodoval se s UTZ. i PM a připadal na neděli. V pondělí jsem šla do poradny a na monitor a domlouvala jsem se na nástupu a na vyvolání. V úterý jsem nastupovala. Ono je to jak kde. Pokud není nějaký problém pro který by se porod musel vyvolat v termínu, tak se po termínu běžně nechává.

Hezky pěkně :mrgreen: Jak si to zvládla??
my máme odhad taky ke 4kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.7.11 17:27

Můžu tě uklidnit, já byla u dr na kontrole 3 dny před TP a to mi doktor řekl, že v temínu rozhodně neporodím, že budu určitě přenášet…no a i tak mi ve 2 ráno praskla voda a během 7 hodin byl Toba na světě…Já si teda večer dala 2 deci červenýho :oops: Měla jsem na něj hroznou chuť. Ale jak tu psaly holky…mimčo se samo rozhodne, kdy chcce jít ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 17:30
kendra píše:
Můžu tě uklidnit, já byla u dr na kontrole 3 dny před TP a to mi doktor řekl, že v temínu rozhodně neporodím, že budu určitě přenášet…no a i tak mi ve 2 ráno praskla voda a během 7 hodin byl Toba na světě…Já si teda večer dala 2 deci červenýho :oops: Měla jsem na něj hroznou chuť. Ale jak tu psaly holky…mimčo se samo rozhodne, kdy chcce jít ven :wink:

Mě doktor řikal je to 4týdny, to do mě naposledy hrabal :mrgreen: , že příští týden už s eneuvidíme, že hlavička hodně naléhá a že brzo porodim..Tak já celá v nadějích a NIC :-?
Včera jse si taky dala decku červeného, přepadla mě hrozná chuť… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 17:32
Angua píše:
Já jsem drhla na kolenách balkon, malovala a houby z toho… :roll: :lol:

Přesně..Už na to prdim, teď budu odpočívat, dokud můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.7.11 17:33
Jiiriinka1 píše:
a to se pohybuju (dneska jsem drhla koupelnu, už asi po čtvrté) lítám po schodech, dávám si vanu(hrůza v tom vedru!!) byl i sex 8-o :lol: NIC NIC NIC :zed:

Ty budeš jak já. :-D Nám kdyby nepomohli, tak kluka mám v břichu asi ještě teď. :mrgreen: U nás se taky nic nedělo, nic nepomáhalo, hlavička stále vysoko, žádné otevírání, nic. Vyvolat mě chtěli už tři dny před termínem, ale nebylo jak … nebylo kam strčit Prostin. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.7.11 17:33
Jiiriinka1 píše:
gabi.design píše:
Hezky pěkně :mrgreen: Jak si to zvládla??
my máme odhad taky ke 4kg..

Výborně, já bych šla klidně znovu. Po třech hodinách bylo po všem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 17:37
gabi.design píše:
Jiiriinka1 píše:
Ty budeš jak já. :-D Nám kdyby nepomohli, tak kluka mám v břichu asi ještě teď. :mrgreen: U nás se taky nic nedělo, nic nepomáhalo, hlavička stále vysoko, žádné otevírání, nic. Vyvolat mě chtěli už tři dny před termínem, ale nebylo jak … nebylo kam strčit Prostin. :mrgreen:

:-D :-D :-D Téda to ti závidim!!! :mrgreen: a gratuluji ke krásnýmu chlapečkovi.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 17:42

My taky měli odhad ke 4kg… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 18:10
Monny89 píše:

A kolik ste měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 18:34
Jiiriinka1 píše:
Monny89 píše:
A kolik ste měli?

3860gr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 18:48
Monny89 píše:
Jiiriinka1 píše:
Monny89 píše:
A kolik ste měli?
3860gr

Tak se nespletli :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 18:48

Tak a teď jsem z toho trošku zmatená :lol: .Termín PM jsem měla 8.7.,ale dr. mi řekl,že spíš až 20.7. a na prohlídku mám přijít normálně teď ve čtvrtek…Takže by mě zajímalo podle čeho se tedy řídí.Jednou tak a pak onak..mám v tom zmatek :roll:.Cítím chvilkama pravidelné kontrakce,ale pak zase ne..bolení v podbříšku jako kdybych měla dostat menstruaci mám už několik dní,včera mi zřejmě odešla hlenová zátka a malého cítím vícekrát za den než obvykle.Nevím co s tím tedy :cry: jsem z toho nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí