Kdy budou vyvolávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
11.7.11 20:29

já jsem celé těhotenství měla bolestivé,hlavně na křížové bolesti jsem trpěla,ale teď ke konci to je jiné.Stresující a únavné.Asi to moc řeším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 20:29
BarboraCL píše:
Když jsem ve vaně,tak se malej hýbe jak o život právě…Ale to už asi od 30.tt.Nic bolestivého to není no.Achjo…to je ale dílo.Nakonec porodím přesně jak řekl dr.20.7. :lol: .Uvidím,když se to nezkrotí tak pojedu do porodky.Raději několikrát zbytečně,než pozdě!

Pokud je to pravidelné, mělo by to být už ono.. já to měla pravidelné po 7 minutách, nějakých 12hodin, než jsem se rozhodla jet do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 20:35

Já se v tom už začínám ztrácet jak to moc hlídám.Nejspíš počkám co se bude dít v noci,to je to nejsilnější a podle toho se zařídím.Ikdybych měla jet do nemocnice zbytečně,tak budu klidnější než se takhle stále vyptávat a získávat jen podobné info.Tam mi řeknou co a jak a bude to aspoň pod dohledem doktorů.A já budu vědět jestli plaším zbytečně a nebo nakonec přijedu akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 20:53

Piš si časy, já si je psala celý den než jsem vyjela… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.7.11 21:47
Jiiriinka1 píše: . Zajímalo by mě, podle kterého termínu by mi porod vyvolávali?

Ahoj,třeba u nás v Č.Lípě vyvolávají porod podle UTZ ve 12 tt.Já jsem měla mezi termíny porodu podle UTZ a podle MS asi 10 dní rozdíl u obou dětí a taky jsem byla dvakrát na vyvolání, přitom kdyby se řídili podle MS, tak jsem rodila krásně v termínu, takhle mě pořád uháněli proč nerodím :roll: pro mě Kocourkov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.7.11 21:52

Ahoj, jenom jsem nakoukla :oops: :-)
K tomu termínu- co jsem slyšela, tak nejdřív se hned zkraje určí termín podle poslední MS a následně podle UZ ve 12tt, víme :-) Pokud se tyto termíny liší o max 7dní, bere se jako TP ten podle poslední MS. Pokud se termíny liší o víc jak týden, bere se to podle UZ :think: :nevim: Každopádně ve finále je to celkem fuk, mimino stejně vyleze, jak se mu zlíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
11.7.11 22:53

No hlavně fyziologické těhotenství trvá 38 - 42 týdnů, takže o přenášení by se mělo mluvit až 42+1. Do konc 42 tt je to v pořádku, ale doktoři na to příliš nehledí a miminko radši popoženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.7.11 11:57

Holky, až porod přijde, tak to určitě poznáte :wink: Já jsem při prvním porodu měla pořád spoustu času… mezi kontrakcema jsem si šla na chvilku lehnout, pak dochystat a zkontrolovat to a to… Odtekla mi plodovka, takže jsem nějaké měření neřešila a jakmile jsem se cítila tak nějak na rozpadnutí, tak jsem vyrazila. Je fakt, že hned na sál a skoro jsem to nestihla :lol: Podruhé to bude možná ještě rychlejší, kontrakce už jsou, takže nevím, nevím. Ještě musím splašit manžela, dojet z vesnice do města a někam odstavit starší dítě… Takže vím, že musím vyjet dřív než posledně :wink: V každém případě pravé porodní bolesti už u mě fakt bolely, takže se to nedalo nepoznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.7.11 12:02
Nouky píše:
Holky, až porod přijde, tak to určitě poznáte :wink: Já jsem při prvním porodu měla pořád spoustu času… mezi kontrakcema jsem si šla na chvilku lehnout, pak dochystat a zkontrolovat to a to… Odtekla mi plodovka, takže jsem nějaké měření neřešila a jakmile jsem se cítila tak nějak na rozpadnutí, tak jsem vyrazila. Je fakt, že hned na sál a skoro jsem to nestihla :lol: Podruhé to bude možná ještě rychlejší, kontrakce už jsou, takže nevím, nevím. Ještě musím splašit manžela, dojet z vesnice do města a někam odstavit starší dítě… Takže vím, že musím vyjet dřív než posledně :wink: V každém případě pravé porodní bolesti už u mě fakt bolely, takže se to nedalo nepoznat…

Toho se taky bojim, že vyrazíme pozdě. Mám totiž v plánu si co nejvíc odbýt doma a pak až vyrazit. Né hned při prvních bolestech ject do porodky, ale být ve svym :lol:
a kdypak tě to čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.11 12:07

Já jsem ještě při odjezdu laborovala s antibiotikama na streptokoka - aby to bylo 4 hodiny před porodem a tak… No nakonec jsme tam byli děsně brzo :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.7.11 12:11
Angua píše:
Já jsem ještě při odjezdu laborovala s antibiotikama na streptokoka - aby to bylo 4 hodiny před porodem a tak… No nakonec jsme tam byli děsně brzo :roll: :zed:

Lepší než pozdě.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.7.11 12:14

Jiirii: TP mám 20.7. - příští středu. Ale kontrakce už zaznamenaly i křivky, někdy je mi fakt blbě, takže to může být vlastně kdykoli… Jinak jsem přesně říkala totéž - být doma co nejdýl, teď bych taky ráda - vyšlo mi to akorát ťipťop. Nechce se mi dlouho trápit v porodce a mít stresy z prostředí… jenže někdy je to taklová bleskovka, že člověk až zírá. Prvorodička a šlo to celkem šupem. Když jsem rodila poprvé, tak jsem po odtoku plodovky ještě ráno chystala bráchům svačiny do školy - vždycky mezi kontrakcema jsem namazala jeden chleba, pak druhý, zkontrolovala jim učebnice atd. :lol: Ale zato potom už to byly fofry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.7.11 12:17
Nouky píše:
Jiirii: TP mám 20.7. - příští středu. Ale kontrakce už zaznamenaly i křivky, někdy je mi fakt blbě, takže to může být vlastně kdykoli… Jinak jsem přesně říkala totéž - být doma co nejdýl, teď bych taky ráda - vyšlo mi to akorát ťipťop. Nechce se mi dlouho trápit v porodce a mít stresy z prostředí… jenže někdy je to taklová bleskovka, že člověk až zírá. Prvorodička a šlo to celkem šupem. Když jsem rodila poprvé, tak jsem po odtoku plodovky ještě ráno chystala bráchům svačiny do školy - vždycky mezi kontrakcema jsem namazala jeden chleba, pak druhý, zkontrolovala jim učebnice atd. :lol: Ale zato potom už to byly fofry :mrgreen:

přesně..někde tam někomu v noci hekat na pokoji :-? No ale myslím, že až to začne, že pojedu jak namydlenej blesk a bude mi úplně jedno, že někomu hekám!!! :mrgreen:
jé s tou svačinou to je dobrý, to si mazák 8-o :lol: :lol:
tak to máš za pár..držim pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.7.11 12:20

Já bych měla rodit taky 20.7. ale pslíčky mám už docela dlouho a to vše okolo,dneska mě právě přepadla bolest hlavy,nevolnost a špatné vidění na jedno oko.Tak držím palce ať vše dopadne v nejlepším pořádku! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.7.11 12:44
BarboraCL píše:
Já bych měla rodit taky 20.7. ale pslíčky mám už docela dlouho a to vše okolo,dneska mě právě přepadla bolest hlavy,nevolnost a špatné vidění na jedno oko.Tak držím palce ať vše dopadne v nejlepším pořádku! :-)

tobě taky a pak se nezapomeň pochlubit s mrňouskem!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí