Břicho a strie po porodu, poraďte

47
10.7.11 18:40

břicho po porodu

Ahoj holky, vím že tu podobná diskuse už byla ale stejně zakládam znovu. Mám šestinedělí za sebou a břicho po porodu mám jak před porodem :roll: :roll: ( no jo přeháním, ale kdo viděl fotky Pink po porodu tak asi nějak si připadám) Před otěhotněním 170 cm 63 kg, sportovec, před porodem 15 kg na víc. Bříško jsem měla krásně ploché, teď nosím pod tričkem balon. Kdybych měla foták ráda bych přidala fotku aby ste mě některá mohla uklidnit že tak jste to taky měli a za dalších pár měsíců to bylo pryč. No a ty strie?!!! 8-o 8-o 8-o Nemůžu se podívat do zrcadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
10.7.11 18:44

Ahoj, jestli si byla sportovec tak myslím že se ti bříško vrátí hravě zpět.. Těhotná jsem ještě nebyla , taky mám z toho strach. Fotku bych ti ráda přidala ale zatím nemám jakou.. NO a strie už mám teď a to jsem jestě těhotná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
10.7.11 18:50

ahojky, já jsem 4,5 měsíce po porodu a břicho mám pořád. Mě šlo těhu jen do břicha, takže oblíknu naprosto všechny kalhoty, co před těhu, ale nezapnu je přes břicho. Taky ne a ne splasknout. Já teda zatím diety nedržím - kojím a na cvíču jsem taky ještě nebyla - nemám s kým a samotnou mě to neba, ale snažím se chodit všude pěšky a tak. Letos jsem rezignovala, ať si na koupališti říkaj co chtěj, jsou holky, co děti nemaj a jsou na tom kolikrát ještě hůř. příští rok už to snad bude lepší :nevim: mám 160 cm. před těhu jsem měla 56 kilo. Před porodem 70 a teď mám nějakých 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.7.11 18:55

Devět měsíců rostlo, tak mu teď dej stejně dlouhou dobu, aby zmizelo :wink: Mě tedy „splasklo“ docela rychle a od porodu jsem neudělala ani jeden cvik :oops: Se striemi tedy neporadím, asi se trochu zatáhnout, ale zkušenost nemám, ani jedna se mi neudělala :nevim: Neboj ono to půjde, neboj, já kojila skoro rok a při těch tunách sladkého se divím, že mám postavu jako před porodem 8-o :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.7.11 19:00

Neboj, pokud ti to šlo jen do břicha, tak se to srovná, dej tomu čas, někomu dřív někomu později. Já mám opačný problém, před těhu 58 kg na 162 cm, před porodem 70 kg a teď 8 měsíců po porodu 49 kg - kojím (v noci 2-3×) hlad mám pořád jako vlk takže žeru a žeru, ale ta honička kolem prcka a denodenní x kilometrové procházky a noční vstávání udělaly svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.7.11 19:03

Ahojky, jsem na tom stejně jako ty, jsem dneska přesně 6 týdnů po porodu a bříško mám pořád…
V těhu jsem nabrala 17kg, všechno jenom do bříška, měla jsem fakt balon… všechny kalhoty jsem zapla jako dřív, jen to bříško prostě tam překáželo..

No a teď??? Mám převis, povolené bříško, strie :poblion:
A před těhu?? Sportovkyně od 4let, vrcholová sportovkyně :roll: a jak jsem dopadla :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.7.11 19:14

Pokud jsi sportovala tak se ti nejspíš bříško krásně zatáhne. Ale prostě tomu dej čas, 9 měsíců rostlo tak zase těch 9 měsíců se to tělo bude srovnávat zpátky. Já přibrala v těhu skoro 30 kg, je mě fakt kus, měla jsem hodně přes 100kg a i tak se my to břicho už vrátilo na zpátek tak jak bylo před těhu, a to mám druhý dítě a břicho jsem měla ohromný :oops:

Tak neboj, bude to zase dobrý. :hug:
Jo a ještě pokud to chceš uspíšit tak bych na to břicho cvičila. Chce to tu dělohu a i ty svaly dát do pucu. O to to bude dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.7.11 19:23

Příspěvek upraven 26.04.16 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.7.11 19:28

Ahoj - určitě jak píšou holky - dej tomu čas. Co já bych dala za tvůj stav. Nejen, že mi zůstalo břicho, ale hlavně boky. O striích ani nemluvím - mám je na prsou, břichu, bokách, stehnech a i lýtkách (jak mi otekly v těhu nohy) a to jsem mazala a mazala. A aby toho nebylo málo, tak po porodu se mi objevilo strašné akné (ale opravdu ošklivé, nasadili mi antibiotika, nemohla jsem bolestí spát), takže mám ke všemu ještě zjizvená záda. Prostě jsem sexi kočka :lol: :dance: . Důležité je, jak se cítíš ty sama. Jsem 7 měsíců od porodu a pořád se s tím nějak nedokážu smířit. Do zrcadla se podívám, až když jsem oblečená. No a o intimních věcech ani nemluvě.. Asi jsem už zralá na psychologa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.7.11 19:40
gabi.design píše:
Holky klid, ono to bude zase dobrý. :hug: Někde jsem četla, že tělo se devět měsíců mění a zase se devět měsíců dává zpátky dokupy. Já před těhu měla 56kg na 170cm, v těhu přibrala 20kg, břicho obrovský, navíc jsem byla docela střízlík, takže mi narostl zadek, stehna a boky a já neoblíknu ze svého šatníku před těhu vůbec nic, kromě jedněch kalhot, které jsou v pase na zavazování, jedné sukně a jedněch kraťasů. Takže to pořád peru a točím a čeká mě zřejmě nákup nových hader. :zed: V těhotenství jsem neměla na břiše ani jednu strii, jakmile jsem porodila a břicho se smrštilo, tak mám pupek jednu strii vedle druhé. :nevim: Okamžitě to hned po porodu vyskákalo. Teď jsem skoro čtyři týdny po porodu, do původní váhy mi chybí 4kg, ale ten „porodní špek“ mám a taky jsem z něj „nadšená“. Já už teda měla nutkání cvičit, ale protože se říká, že posilovat břicho až po šestinedělí, tak se už na to za ty tři týdny klepu jak ratlík v dešti. A doufám, že se toho zbavím, taky jsem dělala vrcholově sport, postavička jak proutek a momentálně je ze mě rozkydlá mamina. :mrgreen:

Tak nějak, já se budu klepat ještě 4 měsíce.. nesmím posilovat bříško po císaři :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
10.7.11 19:45
Monny89 píše:
gabi.design píše:
Holky klid, ono to bude zase dobrý. :hug: Někde jsem četla, že tělo se devět měsíců mění a zase se devět měsíců dává zpátky dokupy. Já před těhu měla 56kg na 170cm, v těhu přibrala 20kg, břicho obrovský, navíc jsem byla docela střízlík, takže mi narostl zadek, stehna a boky a já neoblíknu ze svého šatníku před těhu vůbec nic, kromě jedněch kalhot, které jsou v pase na zavazování, jedné sukně a jedněch kraťasů. Takže to pořád peru a točím a čeká mě zřejmě nákup nových hader. :zed: V těhotenství jsem neměla na břiše ani jednu strii, jakmile jsem porodila a břicho se smrštilo, tak mám pupek jednu strii vedle druhé. :nevim: Okamžitě to hned po porodu vyskákalo. Teď jsem skoro čtyři týdny po porodu, do původní váhy mi chybí 4kg, ale ten „porodní špek“ mám a taky jsem z něj „nadšená“. Já už teda měla nutkání cvičit, ale protože se říká, že posilovat břicho až po šestinedělí, tak se už na to za ty tři týdny klepu jak ratlík v dešti. A doufám, že se toho zbavím, taky jsem dělala vrcholově sport, postavička jak proutek a momentálně je ze mě rozkydlá mamina. :mrgreen:
Tak nějak, já se budu klepat ještě 4 měsíce.. nesmím posilovat bříško po císaři :roll: :zed:

jak dlouho po císaři se nesmí cvičit na břicho? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.7.11 19:45

Ach jo, holky kdyby jste viděli to moje¨!!! určitě na tom nikdo tak špatně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.7.11 19:53

Ahoj holky, přidávám se k vám do klubu :mrgreen: . To, že 7 m po porodu stále vypadám jako v 6 měsíci, bych i překousla, ale ten převis :roll: . Poslední dva měsíce cvičím, ale vidět to není. Ještě k tomu mám rozestouplé břišní svaly. Sezóna dvojdílných plavek pro mě nadobro skončila, ach jo :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.7.11 20:00
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám do klubu :mrgreen: . To, že 7 m po porodu stále vypadám jako v 6 měsíci, bych i překousla, ale ten převis :roll: . Poslední dva měsíce cvičím, ale vidět to není. Ještě k tomu mám rozestouplé břišní svaly. Sezóna dvojdílných plavek pro mě nadobro skončila, ach jo :zed: .

Ahooj :mavam: . Hele já dvojdílné plavky mám - ale jsou to kalhotky a takové to tílko. Vypadá to sexy a zakreje to bříško. A když mám náladu, tak tílko vyhrnu pod prsa a opaluju břicho, abych se trochu zbavila strií. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
10.7.11 20:02

Ahoj, jsem na tom hodně podobně… i míry skoro sedí :dance:. 171 cm a na začátku těhu 62, v den porodu o 15,5kg víc… za 10 dní od porodu jsem měla 10kg dole a od té doby ani ťuk… po porodu jsem měla navíc jen to bříško, a teď? Jak jsem se musela kvůli kojení dopovat Gravimilkem a víc jíst, jsem děsně oplácaná, hlavně stehna :-(. Na cvičení zatím nemám ani pomyšlení, není kdy… a bříško jsem necvičila ani v šestinedělí, byla jsem hodně šitá, skoro měsíc jsem seděla jen na kruhu a problém mi dělalo i chození, pak jsem na rehabilitaci zjistila, že jsem asi měla i poranění břišních svalů, takže musím počkat, až se to spraví… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí