Dokument Orgasmický porod - zažily jste?

3544
8.7.11 09:40

orgasmus behem porodu?

Zdravím všechny maminky a mám na Vás dotaz. Zažily jste některá během porodu orgasmus?
Včera jsem na čt2 viděla dokument o přirozeném porodu, kdy ženy rodily v poloze, která jim vyhovovala a bez žádných utišujících prostředků a popisovaly svoje pocity extáze a blaženosti. Jedna maminka uváděla, že měla dokonce 2 orgasmy.
Koukala jsem na to jako puk 8-o , něco takového jsem slyšela totiž poprvé. Máte s takovymi pocity, nebo přímo s orgasmem při porodu zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
8.7.11 09:52

Ahoj,já to tedy nazažila,ale slyšela jsem,že je to možné.Film jsem bohužel neviděla :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.11 09:59

Ahoj, nenajdeš jak se dokument jmenoval? Docela bych se koukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

Dokument jsem viděla a nechápu to :nevim:
Ale to musí být potom pro maminku nezapomenutelný zážitek :mrgreen: :mrgreen:

Já to nepoznala, bohužel jsem měla akutního císaře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505

V sobotu v 1.30, takže v neděli ráno to opakují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
8.7.11 10:04

dokument se jmenoval orgasmický porod (orgasmic birth), je to americký film z roku 2008......zkusím na netu pohledat, jestli nejsou nějaké odkazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.11 10:06

Slyšela jsem, že je to možný, dokument jsem neviděla, a z vlastní zkušenosti můžu říct, že si to nějak nedokážu představit… já jsem akorát cejtila strašně krásnou úlevu, když byla prťavá venku - po těch bolestech, co předcházeli, to bylo stokrát lepší než orgasmus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246

Ahoj, taky jsem to včera viděla. Spíš na to najel přítel a pak jsme koukali spolu.
Asi jsem divná, ale nechápu to. A asi bych tyhle pocity ani při porodu nechtěla. Při každým orgasmu potom by se mi asi vybavil můj porod a to zrovna není erotická představa, že?
Jediné, co bych docela brala, je porod do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
janine24 píše:
V sobotu v 1.30, takže v neděli ráno to opakují.

:palec: :palec: podívám se na to, protože jsem zachytila jenom konec, snad nezapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.7.11 10:10

Tak orgasmus přímo ne, ale jinak ty pocity, jak tam ženy popisovaly, jsem měla velmi podobné. Teda u druhého (domácího) porodu, u toho porodnicového, ač byl poměrně dle mých představ, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.7.11 10:12
pikesova.lucie píše:
Ahoj, taky jsem to včera viděla. Spíš na to najel přítel a pak jsme koukali spolu.
Asi jsem divná, ale nechápu to. A asi bych tyhle pocity ani při porodu nechtěla. Při každým orgasmu potom by se mi asi vybavil můj porod a to zrovna není erotická představa, že?
Jediné, co bych docela brala, je porod do vody.

To ale vůbec nejsou ty samé pocity, jako ve smyslu erotické (teda snad krom těch žen, co při porodu skutečně orgasmus zažijí)… Spíš je to takový pocit síly a energie… Nevím, špatně se to popisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.7.11 10:13

Věřím, že masochistka, kterou vzrušuje vlastní bolest podobné pocity mít může. Já jsem je teda neměla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.7.11 10:15

Tak to fakt ne, ale známá popisovala dost zajímavý pocity :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
8.7.11 10:15
pandicka píše:
Zdravím všechny maminky a mám na Vás dotaz. Zažily jste některá během porodu orgasmus?
Včera jsem na čt2 viděla dokument o přirozeném porodu, kdy ženy rodily v poloze, která jim vyhovovala a bez žádných utišujících prostředků a popisovaly svoje pocity extáze a blaženosti. Jedna maminka uváděla, že měla dokonce 2 orgasmy.
Koukala jsem na to jako puk 8-o , něco takového jsem slyšela totiž poprvé. Máte s takovymi pocity, nebo přímo s orgasmem při porodu zkušenost?

Koukám,že jsme založili stejné téma.i já se na to včera dívala.Měla jsem porod vyvolávaný a nakonec s císařem,protože se mi syn dusil,takže nemůžu říct,ale i tak mně tento dokument prostě fascinoval. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4246
8.7.11 10:21
ivuska.h píše:
pikesova.lucie píše:
Jediné, co bych docela brala, je porod do vody.
To ale vůbec nejsou ty samé pocity, jako ve smyslu erotické (teda snad krom těch žen, co při porodu skutečně orgasmus zažijí)… Spíš je to takový pocit síly a energie… Nevím, špatně se to popisuje.

Jenže tam včera jedna maminka uváděla, že měla 2 orgasmy. Právě tohle si nedokážu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí