Můžou poslíčci trvat celou noc?

14090
8.7.11 11:18

Můžou poslíčci trvat celou noc???

Zdravím, Mám dotaz jestli mohou poslíčci trvat celou noc? Skoro celou noc jsem nespala a měla slabé jakoby křeče v podbříšku vždycky jen chvilku a pak nic časově to rozhodně nebylo v žádných intervalech pravidelných, ale překvapilo mě že to trvalo od devíti od večera až do osmi do rána je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
8.7.11 11:25

Ahoj klidně můžou mě taky poslíčci trvaly celou noc v žádných intervalech to nebylo ale přišlo si to jak chtělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.7.11 11:28

Moc děkuji, byla jsem z toho fakt nervozní :-) Dneska mám termín a pořád jen čekám a už jsem skoro začla plašit, že tohle nemůže být normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.7.11 11:47

Pokud to není pravidelné, ale fakt občas a v různé intenzitě, tak jo. Může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.7.11 11:50

Ano, je to možné, já měla poslíčky snad 3 týdny v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.7.11 12:30

Klidně můžou,já měla posly pořád,jednou co si pamatuju trvaly 9 hodiny v kuse :zed: .Už jsem byla nervní jestli jet nebo ne,ale nakonec to přešlo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.7.11 13:02

ano můžou. dokonce mě i v porodnici řekli,že výjimečně můžou být i pravidelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.7.11 13:05

Já je měla teď celou neděli a večer už i pravidelně. Bála jsem se, že už to jsou kontrakce, ale bolelo to pořád stejně, tak mi to bylo divný, že by to bylo takhle jednoduchý. Nakonec jsem v deset večer vlezla do vany 40 stupnů a okamžitě to přestalo. Termín mám až za 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
8.7.11 13:36

Můžou. Mám termín taky dneska. Ty křeče jsem měla předevčírem v noci. Nakonec jsem „porodila“ 3 prdy a byl klid. :mrgreen:
Na pravidelnost kontrakcí bych osobně nečekala. To bych se při prvním porodu nedočkala. tam jsem zkrátka jela, když už to fakt pekelně bolelo a lezla jsem po zdi.

Uvidíme, co bude teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
8.7.11 23:34

Tak já mám zkušenost s dlouhodobýma poslíčkama, dokonce i s pravidelnýma a silnýma, že i doktoři byli přesvědčení, že rodím :D při skutečných porodech jsem naopak měla kontrakce naprosto nepravidelné až do samotného narození… takže těžko říct :D
Poslíčci to klíďo být můžou a stejně tak se může rozjet porod ;-)
Tak jako tak to vycítíš, instinkty v tomto poměrně dobře fungují. Alespoň většinou :D
Držím palce, ať se miminka brzy dočkáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.7.11 00:41

ahoj poslíčci určitě můžou být i dýl. čtyři dny jsem přenášela a když už konečně přisly ty dlouho očekávané bolesti - skoro od začátku po 5min - tak po příjezdu do porodnice a natočení monitoru mi bylo řečeno, že to ještě zdaleka nerodím, že jde pouze o poslíčky. to jsem myslela, že mě omejou. poslali mě domů a když už to nešlo vydržet, tak jsme znovu vyrazili směr nemocnice. tam si mě už nechali, že se uvidi co se mnou a druhy den rano se rozběhl porod. takže poslíčci pravidelné po 5min od 14h odpo do 9h druhého dne… užila sem si to opravdu velice. a malej se narodil po dlouhém boji ve 12h - kleštěma. :-( naštěstí zdráv a v plné síle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.11 13:40

:-) Takže co čtu je na tom hodně z vás stejně nebo hůř :-) taky jsem z toho byla zmatená furt hlídala čas a kde nic tu nic :-) Dneska první den po termínu, poslíčky mám stále, skoro celí den a hlavně v noci ani vana nezabírá, a dneska mi odešla ráno zátka tak doufám, že už by se konečně mohlo začít něco dít :-) Už jsem z toho vážně nerozní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.7.11 14:03

To ti věřím, já byla taky nervózní, a zátka mi začala odcházet zhruba týden před porodem… Ale pokud ti neulevuje vana jak píšeš, tak už by se to mohlo rozjet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.11 15:40

No já doufám, že už brzy rozdeje :-) Už se nemůžu ty naší malí dočkat, a do toho mě už unavuje zvedat denně deset telenofonů s tím, že se etě nic neděje a až bude tak dám vědět, ale to ta rodina a přátelé stejně nechápou takže pro jisotou zavolají znovu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.7.11 15:59

Tak ať vše dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie