Kdy budou vyvolávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
11.7.11 18:59

Já mám termín dle poslední menstruace zítra, ale na to se nikdo neptá, nikde to nemám uvedené, ani v průkazce. Prý je podstatný jen termín z UZ tuším ve 12. týdnu, ten že je nejpřesnější a podle něj se budou řídit. Takže termín dle MS neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 19:04

Taky si právě myslím,že termín podle PM nikdo neřeší,ale některé maminky tu píšou,že ano.Proto jsem se ptala.I tak,až ta chvíle nastane,tak to sad poznám včas.Znám mnoho maminek,které neměly bolesti břicha,pravidelné kontrakce atd a přesto šly rodit.Takže proto se trošku bojím,že to nemusí být až tak zřetelné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 19:14
BarboraCL píše:
Tak a teď jsem z toho trošku zmatená :lol: .Termín PM jsem měla 8.7.,ale dr. mi řekl,že spíš až 20.7. a na prohlídku mám přijít normálně teď ve čtvrtek…Takže by mě zajímalo podle čeho se tedy řídí.Jednou tak a pak onak..mám v tom zmatek :roll:.Cítím chvilkama pravidelné kontrakce,ale pak zase ne..bolení v podbříšku jako kdybych měla dostat menstruaci mám už několik dní,včera mi zřejmě odešla hlenová zátka a malého cítím vícekrát za den než obvykle.Nevím co s tím tedy :cry: jsem z toho nervózní.

poslíčci a zátka… nic neobvyklého, poslíčci můžou být až měsíc před porodem a zátka taky, ale každá je jiná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 19:34
BarboraCL píše:
Taky si právě myslím,že termín podle PM nikdo neřeší,ale některé maminky tu píšou,že ano.Proto jsem se ptala.I tak,až ta chvíle nastane,tak to sad poznám včas.Znám mnoho maminek,které neměly bolesti břicha,pravidelné kontrakce atd a přesto šly rodit.Takže proto se trošku bojím,že to nemusí být až tak zřetelné. :nevim:

No jasný. Mě se to shoduje. PM a UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
11.7.11 19:35

u nás se na termín dle PM nehledí, vyvolává se tady podle termínu dle UTZ a ten mi v tom úvodní příspěvku schází. Já měla termín dle PM 7.12., dle UTZ 21.12., 16.12. s hlavičkou stále zcela nahoře, nenachystána :-) Takže kdyby mi měli porod vyvolávat dle PM, tak by bylo něco kolem 37+něco, což bych teda samo nechtěla. Vím totiž přesně, kdy jsem otěhotněla, správný TP by byl ještě později než 21.12., takže dle PM je to podle mě hodně nepřesný. Myslím, že je čas, vydrž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 19:37
BarboraCL píše:
Taky si právě myslím,že termín podle PM nikdo neřeší,ale některé maminky tu píšou,že ano.Proto jsem se ptala.I tak,až ta chvíle nastane,tak to sad poznám včas.Znám mnoho maminek,které neměly bolesti břicha,pravidelné kontrakce atd a přesto šly rodit.Takže proto se trošku bojím,že to nemusí být až tak zřetelné. :nevim:

Tak toho se nebojím.. Já myslim, že až se začne něco dít, tak to poznáme :wink: Ale je fakt, že jak jsem měla kontrakce ve 34tt, tak mě seřvali v nemocnici, proč jsem nepřijela dřív, tak jsem jim řikala, že ta bolest nebyla taková a že jsem si myslela, že poznám že rodím :roll: ale znervózňuje mi, že se pořád nic neděje. Někdo má poslíčky, někomu odejde zátka a mě nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
11.7.11 19:38
Jiiriinka1 píše:
BarboraCL píše:

tak to potom jo :-) Můj názor je ten, že s Vámi příští pondělí už prcek bude :wink: Nechává se přenášet 5 - 10 dní, jak kde, pondělí bude 8. den, tak je velká naděje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 19:41

Což o to vydržet,to musim ať chci nebo ne,ale netuším stále co jsou ty pravé kontrakce tedy…Momentálně mi už asi 3 hodiny tvrdne břicho…asi hodinu se to drží po 5 minutových intervalech,ale není to nijak bolestivé.Jen mi prostě ztvrdne bříško a malej se otáčí a hýbe no.Trošku cítím podbříško,že pobolívá…že by to byly ty poslíčci?Zase takhle pravidelný?Nebolestivý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
hamika píše:
Jiiriinka1 píše:
BarboraCL píše:
tak to potom jo :-) Můj názor je ten, že s Vámi příští pondělí už prcek bude :wink: Nechává se přenášet 5 - 10 dní, jak kde, pondělí bude 8. den, tak je velká naděje :-)

Snad se nedočkám :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
hamika píše:
Jiiriinka1 píše:
BarboraCL píše:
tak to potom jo :-) Můj názor je ten, že s Vámi příští pondělí už prcek bude :wink: Nechává se přenášet 5 - 10 dní, jak kde, pondělí bude 8. den, tak je velká naděje :-)

Snad se nedočkám :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 19:45
BarboraCL píše:
Což o to vydržet,to musim ať chci nebo ne,ale netuším stále co jsou ty pravé kontrakce tedy…Momentálně mi už asi 3 hodiny tvrdne břicho…asi hodinu se to drží po 5 minutových intervalech,ale není to nijak bolestivé.Jen mi prostě ztvrdne bříško a malej se otáčí a hýbe no.Trošku cítím podbříško,že pobolívá…že by to byly ty poslíčci?Zase takhle pravidelný?Nebolestivý? :nevim:

Zkuste vanu, jestliže bolest poleví, jsou to poslíčci, jestliže ne, jela bych do porodky… Jestli je to pravidelný.. lepší dřív než pozdě..
já tu bolest měla jako při menstruaci.žádná silná bolest, ale spát jsem také nemohla..a po horké vaně to nepřešlo. Ale já byla ve 34tt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 19:49

Když jsem ve vaně,tak se malej hýbe jak o život právě…Ale to už asi od 30.tt.Nic bolestivého to není no.Achjo…to je ale dílo.Nakonec porodím přesně jak řekl dr.20.7. :lol: .Uvidím,když se to nezkrotí tak pojedu do porodky.Raději několikrát zbytečně,než pozdě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 19:58
BarboraCL píše:
Když jsem ve vaně,tak se malej hýbe jak o život právě…Ale to už asi od 30.tt.Nic bolestivého to není no.Achjo…to je ale dílo.Nakonec porodím přesně jak řekl dr.20.7. :lol: .Uvidím,když se to nezkrotí tak pojedu do porodky.Raději několikrát zbytečně,než pozdě!

Se mu ve vodě nelíbí.. no přesně tak.lepší zbytečně..A od toho tam jsou a ty budeš alespoň v klidu, že je vše v pořádku. tak držim palečky :palec: ale jestli se jen hýbe a nemáš bolesti, mělo by to být OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 20:12

Doufám,že je vše ok.Přece jen jsem prvorodička,tak se bojím a strachuji.Mamka to měla pokaždé jinak,takže nějaké rady mi jsou zbytečné.Od tchýně se toho taky moc nedozvím,protože všechny 3 porody měla parádní,nebolelo jí nic,jen se cítila nějak divně..a moje babička,ta musela dělat věci který se nesmějí,aby vůbec šla mamka ven :D takže…dneska je jiná doba,přece jen stravování a tak všechno je trošku jiné,takže i my to vnímáme a prožíváme jinak..chjo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.7.11 20:20

Mám to podobně.. Také prvorodička.. Celé těhu jsem si nic moc nepřipouštěla, naopak jsem si to užívala a teď ke konci se stresuju, jestli je vše tak, jak má být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí