Kdy byla ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
5.3.12 11:21

kdy byla Ovulka?

ahojky holky…
můžete se mi mrknout na OVU kalendář? Je to divný…podle mě byla ovu 12 DC ale podle nich až 16 DC. To se mi zdá pozdě i když by to taky šlo, podle teplot. Nevím teda kdy čekat MS tak mě zajímá váš názor… 12DC nebo 16 DC…děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.3.12 11:24
Idzetka píše:
ahojky holky…
můžete se mi mrknout na OVU kalendář? Je to divný…podle mě byla ovu 12 DC ale podle nich až 16 DC. To se mi zdá pozdě i když by to taky šlo, podle teplot. Nevím teda kdy čekat MS tak mě zajímá váš názor… 12DC nebo 16 DC…děkuji :D

ten druhej je správnej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.3.12 11:34

já bych řekla 16DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.10.12 07:45

Ahojky, potrebuji poradit. Vcera me grat ukazoval, ze ovulace mohla byt 23DC a dnes po zadani teploty me to prehodil na 11DC. Muzete me poradit ktery den to tak mohlo byt? 23DC jsme byla na ijekci agolutinu a jeste jsem to nedostala. Vetsinou jsem to dostavala 5ty den a dnes od ijnekce je to 8my den a nic. Ze by to bylo tehotenstvi tomu moc neverim, ale bylo by to uzasny kdyby ano:-) Dekuji za nazory.
 http://www.fertilityfriend.com/home/3f8d31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
26.10.12 12:14

Osobně jsem pro 23 DC, ten 11 je dost divoký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.10.12 12:19

Handulinda:-) ja si taky myslim, ze ten 23DC. NEvim proc se to dneska po zapsani teploty zmenilo. Dnes si koupim tehotentsky test a zkusi o vikendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
26.10.12 12:30

Mně to taky dělalo, chtělo to sledovat i čípek a hlen, případně OT, aby se ta ovulace potvrdila v ten daný den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.10.12 12:41

Handulinkaovulacni testy me vychazi negativni cely cyklus. Hlen a cipek me prave vychazel zase kolem toho 15DC. Tak nevim. Je to muj prnvi cyklus tak z toho nejsem moc chytra. No uvidime co bude a treba dalsi mesic bude krivka lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 17:13

Holky, ahoj, poradi nekdo s ovulaci?
Ut, st, ct hlen. Ct vecer bolest podbrisku.ct v poledne pozitivni ovu test(ne uplne, ale rekneme ze jo).dnes-patek-bez hlenu, bez bolesti, ovu test negativni.
Z toho bych rekla, ze ovu je dnes…?
To dulezite-sex byl v utery(takze nic) a bude dnes vecer(snad) :lol: :lol:
Muj dotaz: jestlize ovulace probehla rano, tak uz dnes vecer neni sance na oplodneni??vsude ctu, ze vajicko vydrzi 12hodin, to by znamenalo, ze kdyz byla ovu v 6 rano, tak vecer uz mam uplne smulu?
Nebo za jak dlouho po testu, hlenu a bolesti se to odehraje? jsem z toho vseho jelen. zkoumam prvni mesic a tak by me to vse moc zajimalo.
Prosim jen seriozni odpovedi :lol: :lol: :mrgreen:
Dekuji.
Anonym A (prosim o zachovani, nemusi me kamaradky vedet o tom, co vsechno zkoumam :lol: )

• Citovat
  • Upravit
14637
9.10.15 17:24
@Anonymní píše:
Holky, ahoj, poradi nekdo s ovulaci?
Ut, st, ct hlen. Ct vecer bolest podbrisku.ct v poledne pozitivni ovu test(ne uplne, ale rekneme ze jo).dnes-patek-bez hlenu, bez bolesti, ovu test negativni.
Z toho bych rekla, ze ovu je dnes…?
To dulezite-sex byl v utery(takze nic) a bude dnes vecer(snad) :lol: :lol:
Muj dotaz: jestlize ovulace probehla rano, tak uz dnes vecer neni sance na oplodneni??vsude ctu, ze vajicko vydrzi 12hodin, to by znamenalo, ze kdyz byla ovu v 6 rano, tak vecer uz mam uplne smulu?
Nebo za jak dlouho po testu, hlenu a bolesti se to odehraje? jsem z toho vseho jelen. zkoumam prvni mesic a tak by me to vse moc zajimalo.
Prosim jen seriozni odpovedi :lol: :lol: :mrgreen:
Dekuji.
Anonym A (prosim o zachovani, nemusi me kamaradky vedet o tom, co vsechno zkoumam :lol: )

Pravděpodobně dnes ovulace byla/bude. Testy nejsou tak přesné, může teoreticky přijít i zítra, udává se rozpětí 24 - 36 nebo 48 hodin po posledním pozitivním testu. Ale podle hlenu bych taky řekla spíš ten dnešek. Přesněji určit by to šlo jedině měřením bazální teploty nebo ultrazvukem. Včerejšek by byl z hlediska načasování asi jistější, ale dnešek je taky slibný. Teoreticky by se dalo otěhotnět i z toho sexu v úterý, spermie si můžou počkat na vajíčko běžně 2, 3 dny, ale raritněji i 5 dní nebo extrémně i týden. Uvidíš no. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.10.15 18:20

Vajicko vydrzi mezi 12 az 24hodin nazivu ahlen?? Mam zkusenosti ten byl az po ovulaci.On se meni, meni se konzistence, nekde jsem hledala na netu fotky jak to poznat. Prvni den neboli den s ovulaci je hlen jaksi lepkavy a tudy se spermii nejlip jde, dalsi den je vodovy to je jeste fajn, pak uz ztuhne a tudiz uz mas po ovulaci

koukni sem http://www.babycentre.co.uk/…-like-photos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.4.19 17:43

Ahoj holky prosím radu myslím si správně že byla ovulka 26dc? Když vymazu hlen tak mě to vymaže ovulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.4.19 18:21

Řekla bych že 26 pak už je bazalka nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.4.19 18:26

@J.O.V děkuji tak si to myslím dobře právě že mě to zmatlo :lol: