Kdy byla/bude ovulace? 13DC

254
7.6.22 15:03

Kdy byla/bude ovulace? 13DC

Ahoj, jsem 13DC, včera odpoledne jsem měla téměř pozitivní test (4. test od konce). Večer potom obě čárky stejně silné 3. test od konce). Dnes ráno jsem měřila teplotu a stále se drží nízko 36,4. Dnes ráno byl ovu test stále pozitivní (předposlední test). Poslední test jsem dělala před chvílí 🙂 Přikládám graf i ovu testy 🙂 Moje otázka zní, byla už ovulace nebo teprve bude? Dnes dopoledne mě začal bolet podbřišek jako pro MS a v kříži.. děkuji za odpověď! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14127
7.6.22 15:17

Kolikadenní máš cyklus?

Tak ovulační testy vypadají, že včera, viď… ale já z nich nikdy nic nevykoukala a je to pro mě záhada. Podle teploty a dalších příznaků dneska, uvidíš, jestli vyskočí. Ty křížky jsou milování? Tak vklidu, máš to tam :P držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.6.22 15:28

@FlorenceF Jenkins Ahoooj :) Mám cyklus 28-30 dní. Ano, krotký jsou milování :) Dnes se samozřejmě ještě posnazime 😁 a uvidím, jestli zítra teplota vyskočí. Jsem z toho jelen, protože dnes už ten test není úplně pozitivní, tak neviiiim. Ale jsem ráda, že ovulace vůbec je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15377
7.6.22 15:30

Po pozitivnim testu nastává do 12-48 hodin. Takže může proběhnout dnes, zítra. Zpětně to poznáš právě podle teploty :palec: a klidně. muzes mít pozitivní OT i dva dny po sobě, není to nic neobvyklého ;) jednou jsem měla pozitivní i tři dny :mrgreen: jindy zase jeden den. Důležité je, že proběhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.6.22 15:37

@bacova.mi ahoj, děkuji! Nooo, já jsem právě nadšená, že ovulka je! Mám teď v sobě místo kvanty hormonů jen bylinky a poprvé po x měsících mám ovulaci (doufám teda, že k ní dojde :D) z vaječníku, který byl podle doktora líný a údajně nemožné z něho ovulovat… no a teprve první měsíc beru bylinky a 13DC ovulace? To se mi stalo naposledy…? Já ani nevím vlastně, zda někdy stalo :) tak snad k ní opravdu dojde, už to by byla výhra 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15377
7.6.22 15:42

@Amalka244 o pokud jsi užívala nějaké stimulacni hormony, tak to může být ještě dozvuk. Když jsem brala Clostilbegyt, říkala mi doktorka, že ještě funguje 2-3 měsíce po dobrání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.6.22 15:50

@bacova.mi Faaakt? Ty jo, tak to vubec neviiiim. Já bral 4 měsíce clostilbegyt, pak mi pichali Pregnyl a po ovulace Progestron.. A vy se snažíte taky o miminko? A už neužívala clostilbegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15377
7.6.22 16:13

@Amalka244 teď už neužívám. Užívám jsem ho loni od ledna tři cykly. A Dr mi říkala, že ještě v těle. pusobi právě další dva měsíce. Že ten jeho účinek jakoby dojíždí. Já na něj bohužel neraleagovala. Bylo to asi tím, že mám Pcos a měl by se užívat spolu s metforminem pro lepší účinek. Pokud se přes léto nezadari, od září znovu Clostilbegyt. Teď už ale užívám vysokou dávku metforminu a měly by vaječníky lépe reagovat :D tobě držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí