Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vždyť ještě neproběhly ani přijímačky, tak až po nich zřejmě. Co to je za školu, že už víš, že jsi v nějakém druhém kole. SLyším prvně, že by se to dělalo takhle.
Naše děcka dostaly info, že nesmí nic přijít, pokud má škola přijímačky.. Okud je nemá, může to oznámit po 19. Dubnu
Pokud je to maturitni obor s prijimacim rizenim, tak az v kvetnu. Pokud nematuritni nebo bez prijimaciho rizeni, zalezi to na dane skole. Nekteri moji devataci uz rozhodnuti maji.
@matkabagristy píše:
Pokud je to maturitni obor s prijimacim rizenim, tak az v kvetnu. Pokud nematuritni nebo bez prijimaciho rizeni, zalezi to na dane skole. Nekteri moji devataci uz rozhodnuti maji.
A to druhé kolo znamená co? Já myslela, že když je prostě víc zájemců, udělají se přijímačky.
@Anonymní píše:
@vokishka protože jsem přihlášku dala pozděkoncem března..
ale co znamená to druhé kolo, to některé vyřadili? Nebo to znamená, že budeš jen mezi těmi, co berou do naplnění po prvním kole. Dělají se tam přijímačky?
@Anonymní píše:
@vokishka protože jsem přihlášku dala pozděkoncem března..
Termin byl do konce unora, zavolej si primo do te skoly.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, prosím o anonym z osobních důvodů to nesmí vědět rodina.
Ahoj, hlásila jsem se do SŠ na denní obor ale jsem v druhém kole.. Jsem nervózní a chtěla bych vědět jak a kdy cca chodí rozhodnutí o ne/přijetí? Na stránkách školy o tom vůbec nic nemají tak nevím