Rotační návrat 1. stupně

Anonymní
1.4.21 12:35

Rotační návrat 1.stupně

Co říkáte na ten rotační návrat od 12.4.? Vůbec si neumím představit, jak to jako bude s prací. To jako budu týden s dítětem doma a týden v práci? Co to zase vymysleli. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
1.4.21 12:38

Hodlam to praktikovat stejne jako kdyz jsou skoly zavrene. Jdu do prace, kdy muzu. I v sobotu a nedeli. Muz ma moznost cas od casu HO a obcas vypomuze babicka. Ted jsem byla v poho, bo segra ctyri tydny marodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.4.21 12:44
@Anonymní píše:
Co říkáte na ten rotační návrat od 12.4.? Vůbec si neumím představit, jak to jako bude s prací. To jako budu týden s dítětem doma a týden v práci? Co to zase vymysleli. Ach jo.

A být týden v práci a týden doma má být pro zaměstnavatele horší? Spíš bude rád, že konečně se mu vrací lidi do procesu.
Moje kámoška se takto po týdnu střídala s manželem ve hlídání dítěte, takže bude ráda, že místo 14 dnů v měsíci bude doma jen polovinu. Dostane více peněz a zaměstnavatel ji nebude považovat za méněcennou, protože má dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65186
1.4.21 12:46

Pozor ale, ne vsechny skoly se otevrou. Pokud je v okrese R nad jedna, bude zavreno. A dozvime se to az ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
1.4.21 12:47

Lepší než nic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.4.21 12:47

Je mi to úplně jedno. Distanční výuku zvladame v pohodě, když půjde do školy, taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14607
1.4.21 12:48

To bude zase stejna fraška jako když měl na podzim rotační výuku druhy stupeň, kolikrat ze se to vystřídali? S bídou jednou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14607
1.4.21 12:49

Byla bych radši, kdyby byl doma, už jsme si na to dávno zvykli, já jsem stejně na mateřský a ta šaškárna s testováním taky no comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.4.21 12:51

Uvidíme, jak to bude v praxi. Třeba ta rotace bude krátce. A někdy od května to přepnou na běžnou docházku :nevim:. Doufám. Mi příjde hlavní, že se děti vrací do škol. Nějaká opatření jsou a zůstanou. S tím se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 12:59

Jsem učitelka na prvním stupni s dítětem na prvním stupni na víš co? Máme opačné skupiny :mrgreen: :lol:
Jsem zvědavá, co vymyslí vedení.

• Citovat
  • Upravit
21847
1.4.21 13:02
@Anonymní píše:
Jsem učitelka na prvním stupni s dítětem na prvním stupni na víš co? Máme opačné skupiny :mrgreen: :lol:
Jsem zvědavá, co vymyslí vedení.

To si snad musíš vymyslet a zařídit ty, nebo to dítě je vedení? Rodičům mimo školstvi taky zařizuje péči o děti vedení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
1.4.21 13:03

Já se tím nehodlám znervózňovat, protože je pořád ještě možné, že se školy vůbec neotevřou. Dokud tam děti nejsou, tak tomu nevěřím. ;)

Před Vánoci jsme si to už užili - jedno dítě chodilo tři týdny v kuse, další dva se střídali po týdnu. Takže pro mě úplně nejhorší možnost - ani klid doma na práci, ani pohodička bez vození dětí do školy a dělání svačin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14607
1.4.21 13:04

@mado tak muže jít na OČR a proste tam nebude, že ano. To je jednoduché, není moc co vymejslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
1.4.21 13:04
@mado píše:
To si snad musíš vymyslet a zařídit ty, nebo to dítě je vedení? Rodičům mimo školstvi taky zařizuje péči o děti vedení?

Tak to může vymyslet tak, že bude na ošetřovačce. A jedna třída bude bez učitelky. Takže vedení školy to stejně bude muset vymyslet, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 13:11

No my distanční výuku zvládáme parádně. Kdyby se měli vrátit do škol, taky dobře. Ale tenhle paskvil týden doma, týden ve škole, ještě se ani neví jistě, které ty okresy půjdou a které ne, to je prostě z hlediska zaměstnání dost šílené. Zvláště jako OSVČ. Nemám možnost svou práci vykonávat doma, takže jsem prostě na ošetřovaném, vůbec nevím, jak tedy nasmlouvat zakázky, na kdy nasmlouvat zakázky. Jestli to vůbec takhle dokážu nasmlouvat. A jestli tedy mám od 12. Nebo náš okres nepůjde. Už jsem z toho všeho unavená, z té nejistoty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin