Rotační návrat 1. stupně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11203
14.4.21 19:45
@Janasas píše:
HOlky ono ani nejde o to, že občas učitelka zavolá rodiče, tak zase jsem od toho doma na ošetřovném, ale i kdybych chtěla, aby třeba jeom dohlížel kluk, tak to nejde. Ale asi bych stejně ho nenechala samotného.. Ted jsem v práci a jsem uplně jiný člověk.. Už bych tam zůstala a ne se zase měnit a doma :roll:
Už jsem i přemýšlela, že bych odmítla on-line, a prostě až přijdu z práce, ale zase mě kamarádka říkala, že bych dvě věci dělala na půl, že mám být s tím klukem.. Je pravda, že naše učitelka tho dá dost.. Jako dost, nevím, jak kde.. ALe máme aktivně od 9:45 do půl 12 hodinu.. A potom nám zadá ukoly, jak čteník psaní, tak třeba někdy i krátkou básničku do druhého dne, a nevím, jestli on, i já bysme dávali až odpoledne dohánět jak její hodiny tak ukoly.. V jejiích hodinách většinou projedem stránku až dvě Slabikář, a třeba stránku písanky, stránku dvě matematiky.. O mě nejde, spíš jeslti by to on takto odpoledne všechno najednou :roll:
Už se těším, až fakt bude aspon léto, a tyto starosti nebudou-učením, a jen tak nezávazně si jenom číst máme nakoupeno knížek :)

Tak by mohl normálně online pracovat s učitelkou, to by se snad s pomocí starsiho připojil, ne? S tím, ze ty doma nebudeš, že tak to napíšeš učitelce, že nemá kdo kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.4.21 20:41

@jita22 no nejde, protože kluk je v přízemí, on nahoře v patře a kryje se nim to,, a ajk jsem psala, tak volá rodiče asi 4 krát na kontrolu prací.. Ale tak aspon, aže chodím rotačně no.. někdo nemůže ani to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.4.21 20:02

Tak to mám vyřešono, v práci je mál opráce tak stačí když bduu chodit ob týden :roll: příští týden opět on-line

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin