Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Arboretka píše:
Já dvě děti, jedno třída A, druhé třída B. TVL, oni se mi rotačně nesejdou, že budou chodit v jeden týden, mě snad trefí.
Kdyz rotoval druhý stupeň, tak to vubec nebylo u nas deleny podle pismen ale chodily cely rocniky. Chodila semde a devate, seste a osme. Myslim, ze jsou v kazdem ročníku minimalne A-C. Počítám, ze ten první by chodil stejne. Cele rocniky spolu. Me treba starsi ted nepůjde vubec
, pocitam, ze az pro vizo. Mozna.
A kdo vi, jak vladtne vypada nas okres s R.
A dá se někde aktuálně zjistit to číslo R pro okres? Mě by zajímalo jak na tom nás okres je a zdá se stín tak nějak dá počítat nebo ne. Mě taky ta nejistota znervózňuje.
@lussinka tady to jde videt https://www.novinky.cz/…ely-40355819
Nevim, jestli to aktualizuji, ale clanek je z 1.4.
Aktuálně se reprodukční číslo vyšší než 1 týká pěti moravských okresů, Kroměříže, Zlína, Prostějova, Hodonína a Brna-města.
Příspěvek upraven 05.04.21 v 14:07
@Pears206 píše:
Po tom, že dnes klesl až záhadně počet lidí v nemocnicích, bych se ani nedivila, kdyby šli všichni. Původně říkali, že to je to hlavní, na čem záleží.
Ne, skoly zalezi na Rv danem okrese.
V tom bude takovej zmatek
Sakra aspoň ty prvňáky a druháky by mohli poslat nerotačně.
@AvajBr píše:
@lussinka tady to jde videt https://www.novinky.cz/…ely-40355819Nevim, jestli to aktualizuji, ale clanek je z 1.4.
Aktuálně se reprodukční číslo vyšší než 1 týká pěti moravských okresů, Kroměříže, Zlína, Prostějova, Hodonína a Brna-města.
To je ale stare, Velikonoce s tim zahybaji.
Edit, jsem citovala presne v okamziku, kdy jsi editovala.
@vokishka píše:
To je ale stare, Velikonoce s tim zahybaji.
Edit, jsem citovala presne v okamziku, kdy jsi editovala.
Ano, po Velikonocích budou „způsobilé“ všechny okresy, protože se moc netestuje. A pak to zase stoupne a budou to zavírat. A takhle furt dokola, dokolečka.
Mám děti v 1. a 2. třídě, tak se modlím, aby měly školu stejně a nestřídaly se po týdnu ![]()
@Nora4 píše:
@vokishka Má děti na stejné škole jako my, tak jsem o tom mluvily. Nám už tedy škola poslala email, které děti nastupují od prvního a které od druhého týdne, už vím i které další třídy s našimi dětmi budou na které rotační skupiněVíme to od minulého týdne
je mozne, ze nekde makaji podle toho, jaka je aktualni situace. U nas se ceka na ofiko rozhodnuti. Nekolikrat se pripravovali podle toho, co vylezlo z vlady a pak to bylo jinak (treba s dochazkou od brezna)
Já si myslím, nebo spíš manžel tady rozumuje, že se třeba Zlín pod kterým jsme, že má pod 1 a že četl že všechny, že půjdou všechny okresy
@vokishka píše:
Ne, skoly zalezi na Rv danem okrese.
Já vím, ale myslela jsem to bez rotace, jakože vyhraje Babiš ![]()
@Janasas píše:
Já si myslím, nebo spíš manžel tady rozumuje, že se třeba Zlín pod kterým jsme, že má pod 1 a že četl že všechny, že půjdou všechny okresy
Ne, vyšel článek i v novinách, kde byly vyjmenované okresy, které by v ten den nešly, kdyby se mělo rozhodnout podle toho okamžiku.
Babiš nechce rotace, ale zatím to vypadá že je sám ![]()
A ještě jsem četla, že místo původních 10 okresů odhadují, že nenastoupí 20 okresů.
@Pears206 píše:
Ne, vyšel článek i v novinách, kde byly vyjmenované okresy, které by v ten den nešly, kdyby se mělo rozhodnout podle toho okamžiku.
Babiš nechce rotace, ale zatím to vypadá že je sám
A ještě jsem četla, že místo původních 10 okresů odhadují, že nenastoupí 20 okresů.
není sám, já je taky nechci ![]()
@boball píše:
není sám, já je taky nechci
@Pears206 píše:Ale ty o tom nerozhoduješ
Zatím to vypadá, že je sám z politických kruhů, ale do zítřka času dost
To je velká škoda, že o tom nerozhoduji, protože takové pitomosti by mne tedy nenapadly
uvidíme, ale myslím, že tentokrát nevyhraje ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.