Rotační návrat 1. stupně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39087
5.4.21 13:18
@Arboretka píše:
Já dvě děti, jedno třída A, druhé třída B. TVL, oni se mi rotačně nesejdou, že budou chodit v jeden týden, mě snad trefí.

Kdyz rotoval druhý stupeň, tak to vubec nebylo u nas deleny podle pismen ale chodily cely rocniky. Chodila semde a devate, seste a osme. Myslim, ze jsou v kazdem ročníku minimalne A-C. Počítám, ze ten první by chodil stejne. Cele rocniky spolu. Me treba starsi ted nepůjde vubec :(, pocitam, ze az pro vizo. Mozna. :roll: A kdo vi, jak vladtne vypada nas okres s R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.4.21 13:51

A dá se někde aktuálně zjistit to číslo R pro okres? Mě by zajímalo jak na tom nás okres je a zdá se stín tak nějak dá počítat nebo ne. Mě taky ta nejistota znervózňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39087
5.4.21 14:05

@lussinka tady to jde videt https://www.novinky.cz/…ely-40355819

Nevim, jestli to aktualizuji, ale clanek je z 1.4.
Aktuálně se reprodukční číslo vyšší než 1 týká pěti moravských okresů, Kroměříže, Zlína, Prostějova, Hodonína a Brna-města.

Příspěvek upraven 05.04.21 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
5.4.21 14:06
@Pears206 píše:
Po tom, že dnes klesl až záhadně počet lidí v nemocnicích, bych se ani nedivila, kdyby šli všichni. Původně říkali, že to je to hlavní, na čem záleží.

Ne, skoly zalezi na Rv danem okrese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
5.4.21 14:07

V tom bude takovej zmatek :roll: Sakra aspoň ty prvňáky a druháky by mohli poslat nerotačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
5.4.21 14:12
@AvajBr píše:
@lussinka tady to jde videt https://www.novinky.cz/…ely-40355819

Nevim, jestli to aktualizuji, ale clanek je z 1.4.
Aktuálně se reprodukční číslo vyšší než 1 týká pěti moravských okresů, Kroměříže, Zlína, Prostějova, Hodonína a Brna-města.

To je ale stare, Velikonoce s tim zahybaji.
Edit, jsem citovala presne v okamziku, kdy jsi editovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
5.4.21 14:15
@vokishka píše:
To je ale stare, Velikonoce s tim zahybaji.
Edit, jsem citovala presne v okamziku, kdy jsi editovala.

Ano, po Velikonocích budou „způsobilé“ všechny okresy, protože se moc netestuje. A pak to zase stoupne a budou to zavírat. A takhle furt dokola, dokolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12620
5.4.21 14:31

Mám děti v 1. a 2. třídě, tak se modlím, aby měly školu stejně a nestřídaly se po týdnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
5.4.21 14:48
@Nora4 píše:
@vokishka Má děti na stejné škole jako my, tak jsem o tom mluvily. Nám už tedy škola poslala email, které děti nastupují od prvního a které od druhého týdne, už vím i které další třídy s našimi dětmi budou na které rotační skupině :nevim: Víme to od minulého týdne :think:

je mozne, ze nekde makaji podle toho, jaka je aktualni situace. U nas se ceka na ofiko rozhodnuti. Nekolikrat se pripravovali podle toho, co vylezlo z vlady a pak to bylo jinak (treba s dochazkou od brezna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.4.21 16:48

Já si myslím, nebo spíš manžel tady rozumuje, že se třeba Zlín pod kterým jsme, že má pod 1 a že četl že všechny, že půjdou všechny okresy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
5.4.21 17:06
@vokishka píše:
Ne, skoly zalezi na Rv danem okrese.

Já vím, ale myslela jsem to bez rotace, jakože vyhraje Babiš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
5.4.21 17:08
@Janasas píše:
Já si myslím, nebo spíš manžel tady rozumuje, že se třeba Zlín pod kterým jsme, že má pod 1 a že četl že všechny, že půjdou všechny okresy

Ne, vyšel článek i v novinách, kde byly vyjmenované okresy, které by v ten den nešly, kdyby se mělo rozhodnout podle toho okamžiku.
Babiš nechce rotace, ale zatím to vypadá že je sám :nevim:
A ještě jsem četla, že místo původních 10 okresů odhadují, že nenastoupí 20 okresů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
5.4.21 17:09
@Pears206 píše:
Ne, vyšel článek i v novinách, kde byly vyjmenované okresy, které by v ten den nešly, kdyby se mělo rozhodnout podle toho okamžiku.
Babiš nechce rotace, ale zatím to vypadá že je sám :nevim:
A ještě jsem četla, že místo původních 10 okresů odhadují, že nenastoupí 20 okresů.

není sám, já je taky nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
5.4.21 17:12
@boball píše:
není sám, já je taky nechci :mrgreen:
:lol: Ale ty o tom nerozhoduješ :D Zatím to vypadá, že je sám z politických kruhů, ale do zítřka času dost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
5.4.21 17:13
@Pears206 píše: :lol: Ale ty o tom nerozhoduješ :D Zatím to vypadá, že je sám z politických kruhů, ale do zítřka času dost :mrgreen:

To je velká škoda, že o tom nerozhoduji, protože takové pitomosti by mne tedy nenapadly :P :lol: uvidíme, ale myslím, že tentokrát nevyhraje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin