Kdy do normální postýlky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
6.4.17 10:11

Kdy do normální postýlky?

Ahoj, jdu si pro radu.
Mám dceru, který budou v červenci tři roky a čekáme další mimčo. Zrovna jsme koupila další postýlku a malá do ní strašně chce. Zajímalo by mě kdy se děti dávají do normálních postel. Dcerka je taková vyčůraná probouzí se potichu aby měla čas taky na sebe a na soje neplechy :mrgreen: a když se probudí, tak něco vždy udělá v postýlce a kdyby měla volný výběh, tak nevím :nevim:.Na druhou stranu myslím, že už je blbý aby jsme měli doma dvě postýlky pro menší děti když budem mít skoro tříletý odstup od dětí. Jak jste to měli vy u živějších dítek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
6.4.17 10:15

Obě děti měli velkou postel asi od 1,5 roku…se zábranou, aby v noci nespadli..živější mám děti obě..prostě ráno vyleze z postele a blbnou v pokoji nebo si přílezou do postele ještě k nám..případně jeden vstane, pustí pohádky, připraví pro ně snídani a jde si zase lehnout:o)))

• Citovat
  • Upravit
81477
6.4.17 10:31
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, jdu si pro radu.
Mám dceru, který budou v červenci tři roky a čekáme další mimčo. Zrovna jsme koupila další postýlku a malá do ní strašně chce. Zajímalo by mě kdy se děti dávají do normálních postel. Dcerka je taková vyčůraná probouzí se potichu aby měla čas taky na sebe a na soje neplechy :mrgreen: a když se probudí, tak něco vždy udělá v postýlce a kdyby měla volný výběh, tak nevím :nevim:.Na druhou stranu myslím, že už je blbý aby jsme měli doma dvě postýlky pro menší děti když budem mít skoro tříletý odstup od dětí. Jak jste to měli vy u živějších dítek?

oba v roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.4.17 10:35
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, jdu si pro radu.
Mám dceru, který budou v červenci tři roky a čekáme další mimčo. Zrovna jsme koupila další postýlku a malá do ní strašně chce. Zajímalo by mě kdy se děti dávají do normálních postel. Dcerka je taková vyčůraná probouzí se potichu aby měla čas taky na sebe a na soje neplechy :mrgreen: a když se probudí, tak něco vždy udělá v postýlce a kdyby měla volný výběh, tak nevím :nevim:.Na druhou stranu myslím, že už je blbý aby jsme měli doma dvě postýlky pro menší děti když budem mít skoro tříletý odstup od dětí. Jak jste to měli vy u živějších dítek?

Moji spali v posteli od chvíle co začali chodit, tj cca na roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
6.4.17 10:37

Starsi sla do postele ve dvou letech a ctvrt a mladsi ma dva a pul a jeste je v postylce, tu se mi taky jeste nechce nahanet v noci po baraku :lol: ale ve trech pujde do skolky, tak uz ji budem muset presunout, at je zvykla na spani v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.4.17 10:41

Naše ji má od 3 let a spí v ní ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.4.17 10:59

Obě moje hodně akční děti šly do velké postele kolem 18 - 20 měsíců, kdy z malé začaly vylézat a já se bála, že si při tom ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44174
6.4.17 11:01

Kolem dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.4.17 11:04

Dvě nejstarší šli zhruba po roce a ten nejmladší spí ještě teď (skoro 2) v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
6.4.17 11:06

@ViolaGrunge kolem roku a půl šly obě děti do velké postele. Z postýlky začaly vylízat a to jsem se bála. Ve 3 dostala dcera už vyvýšenou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
6.4.17 11:07

Syn byl ve vlastní velké (a ještě navíc vyvýšené) od léta před nástupem do školky, tedy cca od dvou a půl. Nechtěla jsem, aby jim třeba padal z postýlky ve školce, protože na to nebude zvyklý :lol:
A proběhlo to v pohodě. Jen prvních asi 14 dní jsem okolo postele nastlala pro jistotu peřiny.
O vylejzání nešlo, protože to už uměl i z dětské postýlky a spíš hrozilo, že si přitom nabije nos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.4.17 11:08
@Tarinka píše:
Starsi sla do postele ve dvou letech a ctvrt a mladsi ma dva a pul a jeste je v postylce, tu se mi taky jeste nechce nahanet v noci po baraku :lol: ale ve trech pujde do skolky, tak uz ji budem muset presunout, at je zvykla na spani v posteli.

Dcera má 3 a čtvrt, do školky chodí od listopadu a doma spí normálně v postýlce, na spaní v posteli si nijak zvykat nemusela, ve školce s tím neměla žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
6.4.17 11:33
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, jdu si pro radu.

Tříletá mi přijde na spaní v postýlce už docela velká, určitě bych další nepořizovala, přišlo by mi to zbytečný :think:
První dítě šlo do velké postele ve svém pokoji ve dvou letech a mladší dítě cca v roce a půl. Na mladší jsme pořídili tu zkrácenou postel se zábranou z ikei a je super, necítí se tam tak ztracená jako by byla ve velké posteli. A zabere v pokoji mnohem míň místa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
6.4.17 11:47

Dcera šla do normální postele něco málo před 2rokem. Ve 3letech mi přijde uz velká na postylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
6.4.17 11:48

My měli malou nejprve v kolébce a kdyz si začala klekat sla ke mě do postele, pritel pracuje jen noční tak jsem ji tam měla i ráda. Spadnout nemohla, loznicka ma postel ve vyklenku takze ze tri stran zeď a postel nizounka skoro u země. V cca roce a půl dostala svojí Minnie postel, je krátká asi 140 Cm a i celkem nízko, spi tam bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí