Kdy do velké postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.7.08 15:36

Kdy do velké postele

Ahoj, nevím, zda už tu tohle téma nebylo (nenašla jsem)… od kdy jste prťousům pořídili velkou postel (s boční zábranou)? Ten náš divočák nemá malou postýlku moc v lásce, hodně cestuje, tak se pořád obouchává o žbrdliny. Přes den se povaluje v naší velké a v noci jak kdy. Ještě mu není ani rok, tak nevím … ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
10.7.08 15:52

Ahoj Vali šla do velké postele ve dvou a má boční zábranu pořád v ní cestuje a už jsou jí skoro čtyři spadla dokonce i přes zábranu.Jo a krom toho večer a občas i v noci chodí po baráku.Ještě ani roční dítě bych nechala v postýlce alespon nemůže nikde utíkat pokud teda neumí postýlku přelést .
Ahoj ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
10.7.08 16:41

Matýsek taky hrozně cestuje po postýlce, měl období, kdy si ze spaní často sedal, nebo stoupal, takže jsem byla ráda, že je v postýlce… O velké posteli začínám pomalu uvažovat až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.7.08 18:44

Ahoj
Oba starší putovali do velké postele v roce a pěti měsících.Nejmladšího mám taky v plánu kolem toho roku a půl.Ale u něj to záleží,kdy předěláme pokojíček do větší místnosti.Snad to stihneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.7.08 21:23

Vojtíšek šel do velké postele asi před dvěmi měsici,takže 2,5 roku, bez zábrany a ani jednou nespadl, tyden sem mu to jistila polstári.
U Péti zatím nepřemýšlím o velké posteli,… stihnu aspon uvařit, uklidit atd … nemusím mít obavu že si neco udělá když zrovna nemám čas se mu věnovat, zvláště přes den.

A on si jinak než v postýkce hrát neumí, jinak chodí po bytě a jen dělá bordel a chodí za mnou jak ocasek. Takže z hlediska bezpečnosti si myslím že roční dítě má na velkou postel ještě hodně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.7.08 21:33

Ahoj, jsem ráda, že se tohle téma otevřelo, protože máme doma roční divošku a taky nevím, kdy jí mám dát do velké postýlky. K roku teď „dostala“ svůj vlastní pokojíček, tak se mě známá ptala, jestli jí tam budu dávat i velkou postel, ale přijde mi to brzy. Nevěděla jsem, že dělají velké postele s postranními zábranami. Kde se dají sehnat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.7.08 23:25

Přesunuji do Vše kolem spaní :)

L.

PS: U nás se do velké postele chodilo kolem roku a půl - bez problémů… Ovšem kdy půjde mazánek miminko Elinka netuším - jaksi ji nemá kdo vyšoupnout z postýlky jako její starší ségry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.7.08 07:34

Ahoj,
tak naše princezna dostala taky k prvnímu růčku svůj pokojík a tam na ni čekala velká postel(bez zábran) byla nadšená nepadala,mlaďocha tam plánuji hodit také co nejdřív a na hraní přes den a občasné usnutí máme dětskou ohrádku,teď už je jen Fifky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
11.7.08 09:23

Tak náš mladej putoval do velké postele přesně ve dvou letech a to hned na patro a vše v pohodě. V té velké posteli je mu nějak lépe,cestuje rozhodně méně než v postýlce.Tam se taky pořád bouchal do těch šprušlí. Nicméně si myslím,že pokud mimís ještě nemá ani rok,tak do velké postele to ještě není. Ročnímu capartovi ještě nevysvětlíš,že přes zábranu se neleze…atd.(náš Danda by byl v roce schopen se pustit střemhlav) Známí,aby zabránili tomu otloukání o dřevěné šprušle,přesunuli batole i s matrací do cestovní postýlky (s takovou tou sítí po stranách).Takže jestli ji máte,tak asi taky možnost :wink:

• Citovat
  • Upravit
4
11.7.08 10:12

Ahojky, díky za příspěvky a rady :wink:
Nakonec to prozatím dopadne asi takhle: stejně si plánujeme pořídit novou velkou postel a ta naše stávající je jen obyč dřevěný rám, pokojíček máme malý, takže postel ze tří stran obklopuje zeď, na čtvrtou stranu u nohou bychom přidělali zábranu a postel zkrátili, aby byla jakoby na zemi. A kolem dokola by se mi zamlouvaly polštáře jako mantinel ( http://www.domestav.cz/…no/foto.html ) A navíc, pokud by se nám zadařilo, mohli bychom se v příštím roce stěhovat, takže by se pořizovaly nové věci až pak…
Lukino má rád velkou postel a tu malou zamřížovanou postýlku prostě fakt nemusí. Akorát tak na chvíli, jako ohrádku. To máme ještě v obýváku cestovní postýlku, ale tam taky jen tak na chvilku… aby se člověk stihnul alespoň vyčůrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
12.7.08 17:50

Tak jsem jen tak nahodou zabrousila do vasi diskuze a jsem fakt prekvapena… Mala spala ve svym pokojicku uz od 5.mesicu - bylo to ku prospechu vsem-nam i ji. Ale o premisteni do velke postele jsem zatim neuvazovala /jsou ji ted dva roky a mesic/, myslela jsem, ze to tak nejdriv ve 3 letech… Myslite, ze je to pozde?
Davam ji zatim na noc jeste plinku, chci ted zacit odnaucovat na noc, tak mam na to pripravene i prosteradlo „proti procurani“, ktere je na malou postylku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.08 11:18

Moje neteř měla postýlku taky asi do třech… pak jsme jí ji sebrali pro našeho prcka, tak dostala větší…
Jinak na dnešek spal Lukášek prvně sám v pokojíčku, dokonce v malé postýlce a zvládl to bez problémů. Tak budu jen doufat, že to ještě chvilku vydrží, abychom měli větší klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VIKIZUZ
27.9.12 17:52

AHOJ NÁM JE ROK A POSTÝLKU MÁME CESTOVNÍ OD ZAČÁTKU TAKY TAM CESTJE MÁME DOMA TAKY RAUBÍŘE :-) COŽ JSOU ASI VŠECHNY DĚTI. URČITĚ HO NEDÁM NA ROCE DO VELKÉ POSTELE AŽ POCHOPÍ ŽE SE LEZE Z POSTELE PO NOHÁCH TAK POTOM JE SCHOPNEJ VYLEZT NA STOLEK ZA POSTELÍ :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510