Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mamky,
zatim teprve cekam prvni mimi, ale uz se zacinam shanet po vybaveni. Nikde jsem nenasla informaci, zda je vhodne, aby miminko spalo trvale v cestovni postylce - je to podle vas mozne?
Ja si tim nejsem uplne jista, tak se radeji ptam…
Proč né, klidně, jenom bych tam dala pořádnou matraci - celokokosovou.
Ahoj Zdenko, matraci, co je v cestovní postýlce bych teda neriskovala… S klasickou matrací bych cestovní postýlku používala klidně od narození… Přeju zdravé a spokojené mimčo. M.
Ahoj Zdenko,
souhlasím s holkama, cestovní postýlka s kvalitní matrací je naprosto OK klidně od narození. Naše princezna v cestovní postýlce s pořádnou matrací spí a je maximálně spokojená. Jen se budeš muset víc ohýbat…
Romana
no my bychom investovali do kvalitni cestovni postylky, ale proste se nam nechce mit doma spoustu „kramu“ zbytecne … ale pokud by to bylo tak, ze to treba nici zada apod.. tak samozrejme radeji normalni postylku …
Zatim diky za rady, ja to pak jeste pozdeji asi proberu s nejakym doktorem, ale to je nejlepsi asi pediatr, jenze toho samozrejme jeste zadneho neznam ![]()
cestovní postýlka+ normální matrace je ok.
ty záda budou prvního půl roku bolet tebe…miminko bude spát nízko a ty se k němu budeš muset hodně ohýbat… sedící dítě už se vytahuje mnohem líp…možná ale jsou i cestovní postýly polohovací…popátrej ![]()
Zdenko, mám pro maličkou cestovní postýlku od narození. Na netu jsem sehnala i patro, které se tam připevní, takže se nemusíš ohybat. Stálo mě tak kolem 500 Kč. Už si to nepamatuju přesně.
Pro představu:
ahoj Zdenko
my použivame cestovnú postýlku od narodenia,alůe dokupili sme si matraci.To mi doporučili hned v predajni.Patro sme mali pri tom,takže sme nemuseli dokupovat ![]()
Vyjde to aj levněji ako klasika.nemusiš sa bat,že sa ti niekde udrie.Doporučila mi to kamoška.ma odskušané obe.
Jo a záda ma z nej nebolia
![]()
Takhleee ![]()
http://emimino.cz/…P6230101.JPG
Ahoj,
už jsem na toto téma jednou odpovídala. Já si myslím, že pokud dáš matraci na tu z té cestovní s pevným dnem, tak to tolik nedýchá jako u té klasické, která má rošt. Pokud by se to pevné dno se šusťákem pod tu matraci nedalo, tak tam zase podle mě bude cítit kostra té postýlky.
Myslím, že na čas to jde, ale já bych to tedy natrvalo nedávala, už kvůli té neprodyšnosti.
Nepřihlášená Medúza