Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, prosím o radu. Zajímalo by mne, kdy jsem přesně otěhotněla. TT mi vychází pozitivně. Poslední menstruaci jsem měla 7.12.2010, cyklus mívám kratší tedy 24 až 26 dní. Teplotu jsem si neměřila. Styk jsem měla 20. prosince a 23. prosince. Jde odhadnout kdy jsem otěhotněla? Měla jsem také krátké špinění, a to 30. prosince a 2. ledna. Máte někdo s tím zkušenosti, dokážete odhadnout, který den jsem otěhotněla? Uhnízdění vajíčka bývá provázeno špiněním, je to tak, že ano?
Děkuji moc za vaše odpovědi.. ![]()
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php zadej si datum na hore do ty kalkulacky a ono ti to vypocita kdy jsi pravdepodobne otehotnela ![]()
myslím,že buď 20. a nebo 23. 12.
Myslím, že úplně 100% Ti to neřekne ani doktorka. Ovulace je sice jen jeden den, ale k oplodnění může dojít v průběhu cca 2-3 dnů
Takže k oplodnění vajíčka klidně mohlo dojít i 21., to pokud spermijky přežily a vydrží klidně i dva dny a nebo taky 24. Tak si vyber ![]()
A je to tak podstatné? Teda pokud to bylo jen s jedním partnerem ![]()
ahojky ![]()
Rozestup mezi PS je strašně malý. Nikdo ti přesné datum neřekne. Mohlo to být 21., 22., 23., 24.12 ![]()
Tak to ti nikdo přesně neřekne pokud máš ty možnosti takto blízko u sebe. Ale dle kratšách cyklů bych typla spíše toho 20. Ale podle špinění, možná nidančího spíše na 23. tak si vyber no.
omlouvám se, ale to mi připomnělo jeden vtip:
dotaz do poradny: dobrý den, poslední MS byla 3.1. Jsem těhotná. Pohlavní styk byl: 13., 18. a 19.1. s manželem, 14., 15., 18. a 21.1. se sousedem. Můžete mi říct, kdy nejpravděpodobněji došlo k otěhotnění?
odpověď: vidím to na 18.1.
Přesný datum ti neřekne nikdo, hlavně když je máš tak blízko u sebe. Plodný den je jen jeden, ale takže rozmezí 4-5dní ![]()
tak to je tedy prekérka. nejen že ty styky jsou blízko sebe, ale vzhledem k MS a délce cyklu navíc oba pravděpodobné.
dr. ti to podle srdíčka ani podle něčeho jiného taky neřekne.
Doufám, že to nezjištuješ proto, abys to dítě mohla v jednom případě milovat a v druhém zabít ![]()
A neni to snad jedno kdy jsi otehotnela? Bud rada,ze jsi tehotna. Co by zato jiny holčiny dali treba jako ja! Miminko je dar!
vendy111 píše:
Přesný datum ti neřekne nikdo, hlavně když je máš tak blízko u sebe. Plodný den je jen jeden, ale takže rozmezí 4-5dní
Odkdy je plodný den jen jeden? ![]()
Daniella82 píše:vendy111 píše:Odkdy je plodný den jen jeden?
Přesný datum ti neřekne nikdo, hlavně když je máš tak blízko u sebe. Plodný den je jen jeden, ale takže rozmezí 4-5dní
mezi menstruací je ovulace, den, kdy se uvolní vajíčko, jen jeden den, nebo se snad pletu? To je podle mě plodný den. Ale šance na to aby se povedlo otěhotnět je ještě dva dny před(kdy si spermie počkají na vajíčko, než se uvolní) a dva dny po(kdy si zase vajíčko počká na spermie). Nevysvětluju to jak tatar? Mám to tak „načtené“, protože jsme na to spoléhali a vyšlo nám to ![]()
tak to ti nikdo nikdy neřekne,já vím přesně den kdy jsem otěhotněla,a neschoduje se mi to s žádnýma výpočtama,ani UTZ,žádné kalkulačky,prostě nic ![]()
Ahoj ,
prosim je-li mozne zjistit den otehotneni, to asi zrejme ne..
Posledni menses jsem mela 7.5.11
11.5.11 jsem mela styk s ex , meli jsme kondom ( ale jeden nikdy nevi)..
14.5.11 jsem mela nechraneny styk s nynejsim pritelem
Jsem nyni tehotna, ve 14+4tt podle posledni menses, 14+6tt podle ultrazvuku..
JAky den je pravdepodobnejsi, ze jsem otehotnela prosim Vas????
Dekuji za jakou koliv odpoved. ![]()