Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosím jsem 28tt+3dny měla jsem pohlavní styk 30.května a následně 16.června…každý s jiným partnerem čí miminko myslíte že bude pravděpodobněji? díky
@Terulina33
To řešíš až teď? Líp to šlo spočítat v raným stádiu těhotenství, ne? Spíš napiš, kdy máš termín porodu, podle toho by to šlo odhadnout líp.
@Terulina33 a co takhle aspon datum posledni ms? Delka cyklu?
Tak dala jsem to jako pocetni ulohu chlapovi a ten ti vypocetl ze je to toho druheho
Já taky myslím že 16.6. já jsem 27+3 a otěhotněla jsem na přelomu červen/červenec, Pokud jsi měla pravidelný cyklus a ovulaci, tak bys to měla vydedukovat ne?
Posledni spineni bylo cca 9.6. A trvalo to jen jeden den…bohuzel Ms mam rozhazenou uz nekolik llet. Termin porodu mam na 15.brezna kdyz si to odpocitam ze ted je 51 tyden minus 28 tyden tak to vychazi na toho prvniho…tak prave nevim
@Terulina33 píše:
Posledni spineni bylo cca 9.6. A trvalo to jen jeden den…bohuzel Ms mam rozhazenou uz nekolik llet. Termin porodu mam na 15.brezna kdyz si to odpocitam ze ted je 51 tyden minus 28 tyden tak to vychazi na toho prvniho…tak prave nevim
No ja teda nevim ale 51-28 je 23 a to mi vychazi na ten druhy termin. Dalsi vec je ze je 52 tyden. Tomi vychazi nekdy po 3. Cervnu + 2 tydny posun je tak akorat ten druhy sex
Ja teda nevim jak se to pocita ae neni to den sexu plus 8-10 dni oplodneni vajicka? Tudiz 30.kveten plus 8-10dni? Aspon tak mi to rikal doktor
Ja teda taky nevim ale jsem ted 16+5 dle ms jsem od 1.9 termin mam 8.6 a otehotnela sem 16.9. Musis si vzdycky odecist cca 2 tydny kvuli ovu… ale ono jde asi spis o to ci chces aby to bylo ze? ![]()
Kdyz ja si nejsem jista jestli toho 9.6. To byla vubec MS
@Terulina33 píše:
Kdyz ja si nejsem jista jestli toho 9.6. To byla vubec MS
S tim datem jsem nekalkulovala nepocitala sem to jako ms ale gynekolog se tezko sekne o mesic, to je fest
Uprimne bych chtela aby to bylo toho prvniho, jeho rodina me ma rada a mimi by milovali
jenze me nejak tizi prave tohle
Tak to je mi lito ze jsem ti neporadila lip ale opravdu mi to vychazi jak ostatnim holkam
@Terulina33 píše:
Uprimne bych chtela aby to bylo toho prvniho, jeho rodina me ma rada a mimi by milovalijenze me nejak tizi prave tohle
Aha. tak bohužel mě to početně vychází taky na toho druhýho, celkem jistě… Kdybys otěhotněla 30.5., měla bys TP už 20.února. Zkus si to dát do kalkulačky výpočtu termínu porodu dle data otěhotnění a uvidíš…