Kdy jste začaly....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
5.6.10 22:19

Kojila jsem malýho 4 měsíce a doktorkou mi bylo řečeno, že přes léto rozhodně neuškodí, když dám občas cucnout i trochu vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.6.10 16:35

Ahoj, ja kojim castecne, spis je na UM, ted zacinaji vedra, davali byste vodu nebo cajik nebo spis k prsu, (ale mlika uz moc nemam)? Maly jsou akorat 4 mesice. A muze to pit z flasky nebo po lzickach do pusy? Musim se na to nekam podivat, vlastne vubec netusim jak to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
7.6.10 20:22

Já bych určitě ve vedrech ten čajík nebo obyč určitě dala a spolehát se na to, že něco vypije z prsu bych neriskovala.. Přece jen dehydratace není sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.10 20:31
fusa píše:
Ahoj, ja kojim castecne, spis je na UM, ted zacinaji vedra, davali byste vodu nebo cajik nebo spis k prsu, (ale mlika uz moc nemam)? Maly jsou akorat 4 mesice. A muze to pit z flasky nebo po lzickach do pusy? Musim se na to nekam podivat, vlastne vubec netusim jak to je :-)

Když budeš dávat vodu nebo čaj, tak se může stát, že se napije na žízeň a nebude dost přibírat.

Já jsem starší dceru kojila skoro do 9m (výhradně kojila, kojila jsem do jejích 2 let), ale tak dlouho jen proto, že vše ostatní odmítala. S příkrmy jsem začala po 6.měsíci, ale dostat do ní pár lžiček čehokoliv byl nadlidský výkon. Narodila se v květnu a měsíc nato začala být šílená vedra (hodně přes 30°C), i přesto jsem ji jen kojila - jak radila pediatrička, mezi normálním kojením jsem dávala 2-3 minutky cucnout předního mlíčka na žízeň.

Mladší jsem včera (snad jediný letošní den, kdy bylo fakt vedro) taky dala mezi kojením cucnout na žízeň, ale je jednou, páč bojujem s přibíráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
7.6.10 23:56

Já nevím, ale 4-5 lžičky vody za den snad na váze nemůžou hrát roli :think: Nevím.. Já bych se prostě bála :nevim:
Jako miminku ještě do těch dvou měsíců bych čaj nebo vodu nedala, ale pak už jo..

Ale každý podle svého mínění a svědomí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
8.6.10 01:31

Takze mozna trochu vody po lzickach, kdyz by bylo fakt vedro a k prsu by to neslo, to asi zkusim a zeptam se doktorky, pujdem brzo na ockovani. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová