Kdy jste začaly....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
4.6.10 21:53

Kdy jste začaly....

Chtěla bych znát váš názor, jak dlouho jste jen kojily? Dávaly jste při kojení i čajík nebo nějaké šťávičky? Jestli ano tak odkdy, máme 4měsíční holčičku a zatím je jen kojená, ale když je sem tam dost teplo tak nevím jestli bych ji neměla dát i nějaký čajík nebo tu šťávičku…předem děkuju za vaše rady :wink:

Příspěvek upraven 04.06.10 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7277
4.6.10 22:01

Zdravím, takže já jsem jen kojila obě děti 6 měsíců. Se zaváděním příkrmů, jsem začala dávat i čaj. Syn trpěl na prdíky, takže jsem zkoušela dávat fenyklový čaj už dřív, ale nechtěl ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 22:05

ahoj, nám je 4,5 měsíce a nám bylo Dr.řečeno že čajík až když je nad 30 stupínků (coz zatím nehrozí co? :roll: ) Jinak třeba když je teplo tak častěji kojit - teda spíš dát jen cucnout předního mlíčka na žízeň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
4.6.10 22:23

Ahoj Jani,
kojím ještě tedˇ a synkovi bude 7 měsíců. Trošku dávám štˇávičky- jablko, mrkev- sama nastrouhám a na robotu odštˇavním. Ale jinak více normální- teda kojeneckou vodu. Ze začátku vystrkoval jazykem- mámo, co mi to dáváš-, ale už ji normálně pije z hrnečku.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
4.6.10 22:28

Dokud plně kojíš tak bych žádno čajíky nedávala, mlíčko by mělo stačit. Jen jak píše Ivy při velkém horku. My začali s čajem až když jsme dávali příkrmy (5m-mlíčko už mu nestačilo). Kojila jsem částečně ještě do 7M pak se malej sám odstavil. Chtěla jsem vydržet dýl, ale Tomáš si to rozhodl sám :lol: . Jinak si myslím že čím dýl, tím líp. Rozhodně do roka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.6.10 22:35

já dávala čajík už od 1 měsíce. proč ne.. se najedla a pak si dala za nějakou dobu čajík nebo vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
4.6.10 22:39

klárka byla do 6 měsíců pouze kojena. pokud nepřikrmuješ UM, dítko jiné tekutiny nepotřebuje a horka zatím nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.10 22:46

my kojili do 6 měsíců a ikdyž se narodil v srpnu a byli tepla, jen byl na kojení, bez štáviček, příkrmy jsme začali až v 6 měsících, myslím že to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
4.6.10 23:09

Ahoj kojila jsem do konce 6. mesice, nic jineho jsem nedavala. S prikrmy jsem zacala davat i vodu v hrnecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
4.6.10 23:28

Mě se malá naučila pít něco jinýho než mlíko až ve 13 měsících… :roll: Je fakt, že jsem to dřív ani moc nezkoušela, akorát v létě jednou a to nějak moc nechtěla… :nevim:

A to ještě čajíčky odmítá, pije jenom džus nebo mošt, to ji teda ředím vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.6.10 07:25

Letos teplo? Kdy to bylo? Dávala bych pouze UM, 40 stupňů zatím nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.6.10 07:44

Já jen kojila Matýska 6.měsíců,potom jsme začali přikrmovat…Pití (vodu,čaj i ty šťávičky) jsem zkoušela tuším kolem toho 7 - 8.měs,ale on mi strašně dlouho nic jiného než moje mlíko pít nechtěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
5.6.10 08:39

Kojila jsem plně do 6ti a půl měsíce…
Mates se narodil v dubnu,v létě dostal občas venku vodu…napil se a byl klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
5.6.10 11:16

Do zavedení příkrmů (po ukončení 6. měsíce) jsem žádné jiné tekutiny nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.6.10 22:02

Druhého syna jsem kojila plně 7 měsíců a ani přes ty největší vedra neměl žádné čajíky. Prostě jsem jen častěji kojila. Ani u LIdušky neplánuji dávat žádně další tekutiny, MM ji bude jistě stačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová