Kdy může dítě med
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdy může dítě med
Ahoj maminky, ráda bych se s vámi poradila, kdy začít dítěti dávat med, třeba do čaje..moje dcera je zrovna nastydlá, tak jsem si myslela, že by se jí po něm trošičku mohlo ulevit..co myslíte? Dceři je jeden rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala od roka.Je to prý silný alergen, ale u nás nebyla žádná reakce, takže bych do čaje klidně dala vč. citronu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem od roka, do čaje a nebo normálně namazat na chleba s máslem a medem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak já jí ho zkusím dát, uvidíme, snad se mi neosype.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Med se označuje za poměrně silný alergen, někde napíšou, že od roka, někde, že dokonce od 3let, orientovala bych se podle rodinné anamnézy, pokud nemáte žádnou zátěž, tak bych klidně dala (ale nedávala bych v té době žádné jiné nové potraviny, ať případně víš, kdyby se osypala, tak z čeho). Pokud by v blízké rodině byla nějaká alergie, tak bych raději volila jiné sladidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám teď od roka do čaje a chleba z máslem a medem má taky ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že je to silný alergen, proto jsem se tady chtěla raději poradit
žádné alergie tohoto typu v rodině nemáme, tak jí ho zkusím dát, za to nic nedám. Děkuji za rady všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo dává od roka, ale já dala synovi až teď a to mu jsou 4 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dneska jsem mluvila se ségrou o medu a říkal jí známej v práci, který přímo dělá s medem, že opravdu ať nekupuje v obchodech med, že jak byly ty včely nemocný asi před půl rokem, tak ho nechali stát a je prohnaný antibiotikama tolik, že by to nedal dospělému antož dítěti. Tak snad jen nejaký od domácího chovatele, ale člověk nikdy neví. My máme taky domácí a malé ho dávám, když je nastydlá jsou jí 2,5 roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvorozenemu jsem davala med asi tak od pul roku do cajiku a na chlebik asi tak od trictvrte roku zadne alergie teda nemame a med byl domaci primo od vcelicek a ne kupovany!! Je zdravy a med si oblibil.. Babske rady a mediciny obsahuji snad vsechny med takze jsem to ani moc neresila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam male med od 4 mesicu kdyz mela zanet prudusek tak dostavala med do bezoveho caje. Vsechna stara medicina a babske rady jsou medove
mala zadne alergie nema a nikdy nemela z niceho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk dostává domácí med asi od roka na pečivo, má ho strašně moc rád a žádnou reakci neměl.
- Citovat
- Upravit
A jak je to s medem v kaších? Třeba Sunarka, která je od 6.měsíce, je s medem. Nevím, jestli jí můžu dát synovi, když je navíc atopik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak je to s medem v kaších? Třeba Sunarka, která je od 6.měsíce, je s medem. Nevím, jestli jí můžu dát synovi, když je navíc atopik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit