Kdy může dítě med
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U staršího jsem to dost žrala a dostal ho až někdy před druhým rokem. Mladší ho už někdy poslední měsíc měla. Ne, ž bych jí ho cíleně dávala, ale občas dám ochutnat něco našeho, čaj od snídaně tvaroh ochucený medem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vic nez alergii bych resila tohle
http://www.vceli-produkty.eu/…-malych-deti
nasi jsou vcelari a do dvou let by med nedali, kdyby nahodou prcek nekde neco olizl, tak by to neresili, ale ne mu med davat cilene…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas v rodine se daval na dudlik od malinka, ale my jsme vcelarska rodina. ja to tedy nedelala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je toho trosku vic…
http://www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia jezis co Tady strasis
precti si nez tady neco das. Vzdyt je tam napsane ze je jen velmi malo popsanych pripadu a ze se to vyskytlo jen v USA a madarsku, spatnym zpracovanim medu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia myslím, že tu nikdo nechce dávat med dítěti mladšímu 6 měsíců. Navíc u nás není zaznamenán jediný případ, tak nešiř paniku.
- Citovat
- Upravit
@lucenka ja davala i mladsimu
taky nemam rada tady ty paniky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že je to poplašná zpráva, dyť klik toho medu do čaje dáš max. jednu čajovou lžičku, aby to mělo nějaký vliv, tak by ho muselo být přece víc, stačí zkusit u dětí se alegrická reakce projeví velmi rychle na vše, každý říká jak je med zdravý, podporuje imunitu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka už jsem si všimla
ale kdyby se člověk měl řídit vším co se kde napíše, tak by nemohl jíst a pít vůbec nic ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janichka píše:
@Luciiia jezis co Tady strasisprecti si nez tady neco das. Vzdyt je tam napsane ze je jen velmi malo popsanych pripadu a ze se to vyskytlo jen v USA a madarsku, spatnym zpracovanim medu!!!
Ano, spatnym zpracovanim medu a ze se o vcely nestaraji, moc dobre vim, jak to u nekterych vcelaru vypada, nasi tedka prebirali jedno stanoviste se vcelama a mama se tam malem pozvracela, kdyz to videla… a to ten chlap nebyl nejakej zacatecnik
I v casopisu pro vcelare bylo uvedeno, ze nedoporucuji podavat med diteti mladsimu 2 let. Proc by vcelari od medu odrazovali, kdyby to nemelo nejaky duvod? Jak jsem psala…kdyz nekde neco olizne, nebudu to resit, ale rozhodne mu ho nebudu cilene davat - ja mam napr. sklenici medu na tyden.
V medu je tech bakterii mnohem vic a u nekterych lepsi nevedet co jime…
A omlouvam se tem, ktery tohle popudilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia o par komentu driv pise holka jak je rodice pali medem uz od mimin protoze jsou vcelari ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho dávám dcerce od cca 14 měsíce. Po mléku z medem se jí dobvře usíná a med z máslem miluje ![]()
- Citovat
- Upravit
@Luciiia taky se vsude pise jak ma dite dostavat UM do tei let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia no vidíš a náš soused od kterého med máme, dával med svým dětem už od miminka a vnoučatům taky. Takže asi záleží na včelaři.
- Citovat
- Upravit
@Janichka ja vim, taky jsem to cetla… nasi by Danikovi nedali med ani nahodou a to my si ho davame do kafe, na rezny rany - dobre napomaha hojeni apod. ale mimcu bysme to neriskovali
nevim jaky jsou vcelari, co delaji, kolik maji vcelstev apod.
Nasi se staraji o jednu organizaci - leceni vcelstev, prispevky apod, jezdi na skoleni, poradaji skoleni a myslim si, ze toho maji nastudovano az az…
A driv se delalo vic veci, napr moje teta davala dzusy uz po sestinedeli
ta informovanost byla proste mensi, nez je tedka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit