Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obecně bych tipovala mezi 12. a 18. dnem cyklu. 9. den pravděpodobně ne, to jsem ovulovala u cyklu o týden kratšího a luteální fáze nebývá delší než 16 dní. Ale tělo klidně mže už od toho 9. dne vysílat signály a ze styku tento den se může dát otěhotnět. Rozhodně bych se nespoléhala na učebnicov 14.DC.
Těžko říct, každá má jinak dlouhou luteální fázi… odsleduj si to pomocí symptotermální metody, ovulačních testů nebo ultrazvukem u doktora.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám cyklus 28dni.. dá se říct skoro každý měsíc na den přesně. Kdy by měla prosím nastat ovulace? Všude se píše ze 14 den, ale já dnes vodový výtok a lehká bolest v podbrisku.. muže byt ovulace už takhle dřív? Cca 9dc? Děkuji za odpovědi.
Já 3× otěhotněla při cyklu 28 dní 8 den cyklu, 3 den po menstruaci, pamatovala jsem si že mi máma říkala že ostatní tehotneli uprostřed cyklu ale ona vždycky na začátku, tak jsem partnerovi řekla neponechame nic náhodě, budem se milovat pořád
, a pak jsem 2× otěhotněla neplánovaně z jediného sexu tak to vím přesně
Ahoj, každý to má jinak. Mohla bys to na sobě vysledovat ![]()
Cyklus mam 28-30 dní. Ovu mám az 17-18dc.
@denyo píše:
Ahoj, každý to má jinak. Mohla bys to na sobě vysledovat
Cyklus mam 28-30 dní. Ovu mám az 17-18dc.
Mě přišlo, ze jsem ji mela 10-13, ale nejsem si tím jistá.. soudim podle “mokra v kalhotkach”
a chutí na sex..
Já jsem ještě nedávno měla cyklus 30 dní a ovulaci 17 bo 18 den, po hysteroskopii a kyretáži mám cyklus 28 dní a uvulaci 12 bo 13 den. Zkus si koupit ovulační testy a budeš vědět hned bo se domluvit s gyndarkou na utz🙂
Ahoj, mám cyklus 28dni.. dá se říct skoro každý měsíc na den přesně. Kdy by měla prosím nastat ovulace? Všude se píše ze 14 den, ale já dnes vodový výtok a lehká bolest v podbrisku.. muže byt ovulace už takhle dřív? Cca 9dc? Děkuji za odpovědi.