Kdy partner dospěje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
11.9.21 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj, podobné téma jsem nenašla, tak jsem si řekla proč nezaložit novou diskuzi na toto téma, třeba si někdo prochází něčím podobným.
Mám přes 5 let takový vztah/nevztah, bude mi 23 a přítel je starší (34), nikdy jsem na věk nekoukala nebo na to co si o tom myslí ostatní a ani teď. Říkám si, jsou chlapi co nikdy nedospějí? Je to asi tento případ, za těch 5 let jsme se vlastně nikam neposunuli, nebydlíme spolu jen se tak jako scházíme, občas u sebe přespíme, zajdeme na oběd, zacvičit si spolu, nejvíce času spolu trávíme asi v práci😏 Několikrát jsme spolu tohle téma řešili jestli není čas už to změnit, že stojíme na jednom bodě, vždy dostanu odpověď, že mu to takhle zatím vyhovuje jenže jak dlouho ještě? Rok, dva, změní se to vůbec? Ještě před nějakým časem mi to nevadilo a neřešila jsem to, ale teď už si říkám jestli není čas na změnu, nejsem takhle ani šťastná. Je to jinak milionový chlap, chová se ke mně hezky, můžu se na něj kdykoliv spolehnout, když jsem něco potřebovala pomohl, zařídil, ale změna je pro něj asi problém. A já naivně čekám jestli se něco změní. Má to smysl?

Jsi pohodlná něco změnit. Chápu. Ale tady už je to přechozené. Jdi dál. Škoda ztracených let. On je spokojený, proč by něco měnil.

• Citovat
  • Upravit
629
11.9.21 10:39

Taky mne napadlo jako prvni vec, zeptat se kdy dospeje zakladatelka, kdyz jeste porad kona podle toho jak to vyhovuje nekomu jinymu.
Ten chlap nema problem se zmenou. Ma problem se zavazkem. Se zavazkem se zakldatelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
11.9.21 12:35
@Kutil Tom píše:
Partnera si ale nejdřív musíš najít, když chceš řešit, zda někdy dospěje :D
Tohle, co popisuješ, žádný partner není, to je jen příležitostný píchač, díky němuž si partnera najdeš o to hůř :dance:

Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.9.21 12:50
@Lada_adal píše:
Taky mne napadlo jako prvni vec, zeptat se kdy dospeje zakladatelka, kdyz jeste porad kona podle toho jak to vyhovuje nekomu jinymu.
Ten chlap nema problem se zmenou. Ma problem se zavazkem. Se zavazkem se zakldatelkou.

Zakladatelka zrovna dospělá nebude, protože řeší dětskou otázku, to jest přeprogramování partnera. Nechápu, že jsou některé ženy takhle omezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.9.21 12:54
@Paola21 píše:
Lidi se nemění, přijmi to jako fakt a bude ti líp.

to jako fakt? ty jsi porad od skolky stejna? tak to je mi te lito… znam par lidi v zastydle puberte, a fakt neni o co stat… ntb. tobe se nemeni v zivote priority? zajmy?… a ver nebo ne, lide se meni, vidim to nejen na sobe, ale i na svych detech… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.9.21 13:24

A jak vypadá to dospění?
Jako že bude tlačit uštvaně kočárek, tři roky se nevyspí a hypotéku bude platit do 60? :)
Holka, přesně toto čím dál tím více lidí nechce a chtít nebude…Pokud potřebuješ osla co se chce hnízdit hledej jinde nejlépe v nějaké zapadlé Horní Dolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
11.9.21 13:34

Jak se říká - neměň to, co funguje. Myslím, že tě jenom pálí dobré bydlo. Jestli myslíš, že jinde je tráva zelenější, tak to zkus, ale riskuješ tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 11:21
@Tom-One píše:
A jak vypadá to dospění?
Jako že bude tlačit uštvaně kočárek, tři roky se nevyspí a hypotéku bude platit do 60? :)
Holka, přesně toto čím dál tím více lidí nechce a chtít nebude…Pokud potřebuješ osla co se chce hnízdit hledej jinde nejlépe v nějaké zapadlé Horní Dolní.

Tak. Být mladší, žiju úplně jinak. Partner jen nárazově, děti žádné, studovala a cestovala bych tak dlouho, až by mě to přestalo bavit. Pracovala bych tak, abych byla úplně sobětačná Pak bych si našla „dospělého“ chlapa, který má už své děti a spolu bychom to doklepali.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
12.9.21 12:05
@asddsa píše:
Jak se říká - neměň to, co funguje. Myslím, že tě jenom pálí dobré bydlo. Jestli myslíš, že jinde je tráva zelenější, tak to zkus, ale riskuješ tím.

No, co je zrovna na tomhle případě dobré bydlo, to by mě teda fakt zajímalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky