Kdy partner dospěje

Anonymní
10.9.21 19:39

Kdy partner dospěje

Ahoj, podobné téma jsem nenašla, tak jsem si řekla proč nezaložit novou diskuzi na toto téma, třeba si někdo prochází něčím podobným.
Mám přes 5 let takový vztah/nevztah, bude mi 23 a přítel je starší (34), nikdy jsem na věk nekoukala nebo na to co si o tom myslí ostatní a ani teď. Říkám si, jsou chlapi co nikdy nedospějí? Je to asi tento případ, za těch 5 let jsme se vlastně nikam neposunuli, nebydlíme spolu jen se tak jako scházíme, občas u sebe přespíme, zajdeme na oběd, zacvičit si spolu, nejvíce času spolu trávíme asi v práci😏 Několikrát jsme spolu tohle téma řešili jestli není čas už to změnit, že stojíme na jednom bodě, vždy dostanu odpověď, že mu to takhle zatím vyhovuje jenže jak dlouho ještě? Rok, dva, změní se to vůbec? Ještě před nějakým časem mi to nevadilo a neřešila jsem to, ale teď už si říkám jestli není čas na změnu, nejsem takhle ani šťastná. Je to jinak milionový chlap, chová se ke mně hezky, můžu se na něj kdykoliv spolehnout, když jsem něco potřebovala pomohl, zařídil, ale změna je pro něj asi problém. A já naivně čekám jestli se něco změní. Má to smysl?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1004
10.9.21 19:42

Holka zlatá, můj otec nedospel ani teď, to je mu téměř 50 a má 4 děti (mé nejmladší sestře jsou čtyři měsíce, mně je 27 😀). Při každé příležitosti plachne o dům dál 😀

Pokud je jinak spolehlivý, zeptej se ho na rovinu, proč to nechce měnit a jak to vidí časově 🙂 jinak se utrápíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.9.21 19:44

Vis co, zcela narovinu, dospeje velmi rychle…s tou dalsi, ktera prijde po tobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
10.9.21 19:57

Zrejme necíti, že ty si tá pravá. Ja by som nestrácala čas v neperspektívnom vzťahu. Nájdeš si lepšieho, ktorý to bude tak cítiť a bude sa chcieť s tebou posúvať vo vzťahu dopredu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
10.9.21 19:58

Podle toho, jak to popisuješ, mi nepřijde nedospělý, jen s tebou prostě neplánuje budoucnost. Pozor na to, abys dalších x let nečekala, až se rozhoupe, a on ti nakonec neoznámil, že se bude ženit s jinou.

Doufám, že se pletu, ale prober to s ním na rovinu, ať se v tom neplácáte. Jestli chceš něco víc, ale on ne, nemá cenu ztrácet čas nějakým kamarádstvím s výhodami hlavně pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
10.9.21 20:00
@Melodie91 píše:
Vis co, zcela narovinu, dospeje velmi rychle…s tou dalsi, ktera prijde po tobe…

Presne. Nemusi to byt hned ta dalsi, ale ta prava, do ktere se zamiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
10.9.21 20:05

A ty si připadáš dost dospělá, když pokračuješ v něčem, co ti nevyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
10.9.21 20:27

Přemýšlím, jaké výhody má, že je o tolik starší, když je tak nevyzrálý? :think: Bacha na to, abys nestrávila nejlepší rok čekáním na posun, který nikdy nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
10.9.21 20:45

To ale nepopisuješ vztah, ale kamarádství mezi mužem a ženou. Po dvaceti letech manželství by to takto bylo fajn, ale ve tvém věku těžká nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.9.21 21:28

Takze po praci a o vikendech se nevidate?
Tohle prece neni partnersky vztah, jen spolu tak kamaradite.
Ztracis s nim cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.21 08:04

No až se mu bude chtít a evidentně se mu nechce.

Promluvte si o budnoucnosti a pokud prostě chce věci tak jak jsou teď, nepočítej s tím, že se ve výhledové době se bude měnit.

Nemluv o tom, jak je on, mluv o tom, co ty bys chtěla a potřebovala (dvě odlišné věci). No a uvidíš, jestli máte společné plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
11.9.21 08:08
@Anonymní píše:
Ahoj, podobné téma jsem nenašla, tak jsem si řekla proč nezaložit novou diskuzi na toto téma, třeba si někdo prochází něčím podobným.
Mám přes 5 let takový vztah/nevztah, bude mi 23 a přítel je starší (34), nikdy jsem na věk nekoukala nebo na to co si o tom myslí ostatní a ani teď. Říkám si, jsou chlapi co nikdy nedospějí? Je to asi tento případ, za těch 5 let jsme se vlastně nikam neposunuli, nebydlíme spolu jen se tak jako scházíme, občas u sebe přespíme, zajdeme na oběd, zacvičit si spolu, nejvíce času spolu trávíme asi v práci😏 Několikrát jsme spolu tohle téma řešili jestli není čas už to změnit, že stojíme na jednom bodě, vždy dostanu odpověď, že mu to takhle zatím vyhovuje jenže jak dlouho ještě? Rok, dva, změní se to vůbec? Ještě před nějakým časem mi to nevadilo a neřešila jsem to, ale teď už si říkám jestli není čas na změnu, nejsem takhle ani šťastná. Je to jinak milionový chlap, chová se ke mně hezky, můžu se na něj kdykoliv spolehnout, když jsem něco potřebovala pomohl, zařídil, ale změna je pro něj asi problém. A já naivně čekám jestli se něco změní. Má to smysl?

Partnera si ale nejdřív musíš najít, když chceš řešit, zda někdy dospěje :D
Tohle, co popisuješ, žádný partner není, to je jen příležitostný píchač, díky němuž si partnera najdeš o to hůř :dance:

• Citovat
  • Upravit
5866
11.9.21 08:39
@Anonymní píše:
Mám přes 5 let takový vztah/nevztah, bude mi 23 a přítel je starší (34), nikdy jsem na věk nekoukala nebo na to co si o tom myslí ostatní a ani teď. Říkám si, jsou chlapi co nikdy nedospějí? Je to asi tento případ, za těch 5 let jsme se vlastně nikam neposunuli, nebydlíme spolu jen se tak jako scházíme, občas u sebe přespíme, zajdeme na oběd, zacvičit si spolu, nejvíce času spolu trávíme asi v práci😏 Několikrát jsme spolu tohle téma řešili jestli není čas už to změnit, že stojíme na jednom bodě, vždy dostanu odpověď, že mu to takhle zatím vyhovuje jenže jak dlouho ještě? Rok, dva, změní se to vůbec? Ještě před nějakým časem mi to nevadilo a neřešila jsem to, ale teď už si říkám jestli není čas na změnu, nejsem takhle ani šťastná. Je to jinak milionový chlap, chová se ke mně hezky, můžu se na něj kdykoliv spolehnout, když jsem něco potřebovala pomohl, zařídil, ale změna je pro něj asi problém. A já naivně čekámjestli se něco změní.Má to smysl?

Lidi se nemění, přijmi to jako fakt a bude ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
11.9.21 08:58

Nejlepší léta strávíš čekáním na něco, co nepřijde. Nejlepší čas začít poznávat muže, abys našla toho, který s tebou bude chtít žít a ev založit rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
11.9.21 09:05
@Paola21 píše:
Lidi se nemění, přijmi to jako fakt a bude ti líp.

Mění, přijmi to jako fakt a bude ti líp. Nikdo nezůstává stejný od dítěte až do smrti a mění ho okolnosti, lidé a zkušenosti. Jestli tebe ne… Nevadí ti to? Mě by to vadilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky