Kdy přejít na UM č.2 při kojení ?

3504
8.7.07 10:56

Kdy přejít na UM č.2 při kojení ?

Ahoj,
potřebovala bych radu ohledně UM. Od narození dokrmuju UMem, nejdříve Nutrilon a pak jsme přešli na Bebu HA 1 (podezření na atopický ekzém). Stále ale kojím, resp. posledních čtrnáct dní odstříkávám a krmíme z flašky, protože Lukys odmítá prso. Vychází nám to tak půl napůl, takže krmím jedno krmení Um, jedno MM, jedno UM… a v noci kojím (to nevidí prso, tak mu to nevadí :lol: ). Teď je klukům něco přes 4,5 měsíce a já už jsem koupila mlíko č.2. Jenomže na krabici je v dávkování předpoklad, že se už dokrmuje. Tak teď nevím jestli se vrátit k jedničce nebo můžu krmit tou dvojkou. Netuším jaký je v těch mlíčkách rozdíl. Protože kojím, počítám s příkrmy až po půl roce. Poraďte prosím. Díky. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
8.7.07 12:11

Ahoj Zuzi,

UM s číslem 2 můžeš dávat pouze s příkrmama, nejsou už tak výživný. Takže pokud plánuješ příkrmy až od půl roku, je lepší se vrátit zpátky k UM č. 1, jinak by prckům mohly chybět živiny a to určo nechceš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.7.07 12:18

Wendul, děkuji. Já jsem si to myslela, ale ptala jsem se doktora, který ví, že kojím a příkrmy nedávám a ten mi řekl, ať se řídím tím co tam je napsáno a že pokud tam je od ukončeného čtvrtého měsíce, tak to můžu dát 8O . Takže zítra peláším pro jedničky. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.7.07 00:23

Ahoj, přesunula jsem diskusi do kojení a UM :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna