Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niki já jsem první pohyby cítila někdy ve dvacátém týdnu
Já si myslím, že 14+3 je na pohyby brzy.
Ahojky Niky nic neni nemozne ikdyz tohle je opravdu mocinky brzo miminko je malicke a ja jako druhorodicka jsem poprve citila pohyby v 16plus4.Ze zacatku jsou to takove bublinky nebo chveni ne zduchance ![]()
Taky se mi to zdá dost brzy, ale možné to je. Já cítila první pohyby v 18+3.
Souhlasím, že je to brzy, já byla v 17.tt a bylo to hodně slabé…
To se mi zdá na prvorodičku brzo, spíš to budou prdíky. Já jsem 18+6 a i tak pořád zvažuju jestli to nejsou střeva.
Ahoj, já poprvé 20+O, jako prvorodička,prý u vícerodiček to může být dříve cca od 18.týdne, tak nevím, zdá se mi to v 15.týdnu moc brzy, ale každý člověk je jiný.
Niky tak já měla „pocit“, že možná něco cítím od 17tt, ale nebyla jsem si tím absolutně jistá…poprvé, kdy jsem měla 100% jistotu bylo, když se mi prcínek ozval v 19+0tt…to už nešlo splést
teď jsem 22+0tt a pohyby cítím denně, je to nádhera
neboj, však se brzy dočkáš ![]()
V prvním těhotenství jsem cítila od 16.tt s naprostou jistotou. Teď ve druhém o trošku dřív, ale jistá jsem si jen díky tomu, že vím co mám čekat.
Ale jak píšou holky, je to jako malé bublinky…
První opravdové kopnutí jsem cítila 20+5 tt
Jsem prvorodička a předtím jsem si nebyla moc jistá zda to jsou pohyby nebo co se v mě děje…až když opravdu kopla tak to byla jistota ![]()
Prní šimrání a bublinky jsem cítíla od 15tt,ale jsem po třetí těhule. Takový ty šťouchance a kopanečky cítím od 18tt a teď už je mimi dosti aktivní,cítím ho každý den minimálně třikrát.
Ahoj,já jsem byla přesvědčená v 10tt,že cítím pohyby,naprosto žřetewlně,doktor se mi vysmál
,že to opravdu není možné.Pak to přešlo a ty pravé pohyby jsem cítila až kolem 24tt a to ještě slabě,takže si myslím že to budou asi prdíky ![]()
Ve všech třech případech v 16. týdnu velmi maličko a od 17.-18. týdne s jistotou.
Je to možné,já u Matyho cítila v 16tt a u Tobiho uz ve 13 + pár dní:-)
Ahoj holky prave jsem ve 14+3tt. Dnes jsem citila takove postuchovani, je to mozne? A kdy vy jste citili poprve mimi?