Kdy se rozchodí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
8.5.11 10:22

Ahoj, podobnou otázku si dávám často :-) Kdy už bude konečně chodit? Zatím chodí kolem nábytku a tlačí vozíček a víc ani ťuk. Jenže veru je taková pohodlná, do všeho jsme jí museli tlačit, aby se otáčela, aby lezla…jenže jak jí přimět chodit, to už mi došly nápady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.5.11 09:56

U každého mimíska je to jiné..synovec se poprvé postavil v 8 měsících a v roce chodil.Náš malej začal stoupat v 10 měsícíh, tak si říkám, že by ve 14 mohl taky chodit.Ale možná to bude i později.Teď máme taky rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
25.12.12 10:24

Ahoj, malá si poprvé stoupla na konci 8. měsíce, obcházet nábytek začala měsíc poté, ale po špičkách…teď už je to skoro 3 měsíce a samostatná chůze nikde…30.12. jí bude teprve rok, tak vím, že má ještě spoustu času, jen se bojím, aby se kvůli tomu chození po špičkách ta samostatná chůze vůbec v nejbližší době uskutečnila. Nemáte někdo zkušenosti s chozením po špičkách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
28.12.12 14:33

@Marcelka146 Ano mám moje dcera tak chodila od 10 mesice :-) ted 3.12 jí bl rok a už tak 3 tydny krásne utika dá se říct že už začíná i behat :D bud ráda že jeste nechodi poradne :-)

• Citovat
  • Upravit
5924
29.12.12 10:20

Kiki03, tak to naše je asi líná a na špičkách jí to asi vyhovuje líp, jen jsem měla strach abych něco nezanedbala. Vůbec ani nestojí bez opory, díky těm špičkám. A ty špičky u vás přestaly ze dne na den tím chozením??? To se jen tak pustila a šla hned po patách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
29.12.12 11:56

Jj ze dne na den se proste krasne rozchodila :-) neboj taky brzo zacne :-) @Marcelka146

• Citovat
  • Upravit
5924
29.12.12 11:59

Nepotřebuju aby chodila hned, klidně si na to ještě pár měsíců počkám, jen mi šlo o to, aby nebyla někde chyba. Teď už jsem klidnější. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
29.12.12 12:03
@Marcelka146 píše:
Nepotřebuju aby chodila hned, klidně si na to ještě pár měsíců počkám, jen mi šlo o to, aby nebyla někde chyba. Teď už jsem klidnější. Dík

muj prvni kluk stal a obchazel v 7,5mesicich..chodil ve13mes. nejmladsi stal myslim od 10mesicu a chodil AZ v 17,5 mesicich!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.12.12 12:28

@Valli
jejda, tak to se taky ještě můžu načekat. Zatím mi to nevadí, Barunka málo jí, tak váží lehce přes 8 kilo, tak mě to její nošení zatím ještě moc neobtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
29.12.12 12:41

@KriJona U nás v 9 měsících začal chodit kolem nábytku ted je mu rok a kus a furt stejný. Občas se omylem pustí

• Citovat
  • Upravit
117
29.12.12 21:56

Od 11 měs. se začal stavět pak obcházet nábytek, tlačit chodítko a samostaná chůze přesně v 17 měs.,ale je fatk že nikdy neměl nějaký velký držkopád, chodil od začátku pěkně jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
29.12.12 22:38

Ahojky, malý se sice postavil už na 9ti měsících, ale to bylo asi tak celé :) Po roce začal dělat nesmělé krůčky kolem nábytku, na 14,5 začal občas chodit za chodítkem (takovým tím aktivním, co tlačí před sebou), za ruce jsme ale nevodili, takže sám se pustil všeho až po 16 měsíci, ale za to má chůzi od začátku docela jistou. Teď na 18ti měsících už pěkně mete, sice občas brzdí koleny, ale to mu tu radost rozhodně nezkazí :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí