kdy testoviny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdy testoviny
Chci se zeptat kdy jste zacli davat testoviny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já určitě až po roce, ale kdy přesně si nepamatuju. Myslím, že jako první je měla v rybičce od Hippu. Ale bylo to hlavně proto, že mi do roka odmítala skoro všechno kromě MM. Zato teď jsou těstoviny nejlepší přílohou - hned po řízku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co treba rajcata?ja se divala a nasklenickach je od 6mesice.Tepelne jste je zpracovali nebo jak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja rajcata davala uz od 7.mesice, nejradsi je mel syrovy - bez slupky. pres zimu jen tepelne zpracovany, protoze byly tradicne bez chuti, ted opet samotny, muze se za nima zabit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No oni do skleniček dávají skoro všechno bez ohledu na věk…Rajčata by se měli dávat od roka,ale já jsem ho zkusila dát v 9 měsících…
Spařila jsem slupku horkou vodou,oloupala a dala vařit s ostatní zeleninou..K tomu jsem měla právě ty těstoviny…Malýmu to moc chunalo,ale často je teda ještě nedávám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
těstoviny ještě před ukončeným 7m. (cíleně, kvůli lepku)
rajčata vařená v příkrmu (domácím) prvně v 8m. syrová nikdy nechtěl a vzal si je prvně až snad v 14m?? (nabízela jsem o hoodně dřív, kolem 9-10m, ale prostě ne-e)
teď rajčata ve všech podobách, rajskou vařím na hektolitry, příkrmy ve skleničkách (někdy na ven) zá:,–(ně s rajčaty
a těstovinami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těstoviny asi od 8.měs, nejdřív bezvaječné a bezlepkové, normální asi v 10m. Rajčata taky od osmého, vařené v páře, bez slupky, ale střídmě (1 malé), jsou totiž alergenní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pšeničné dost pozdě, po roce určitě. Pšenice prostě zdravá není, když už, tak aspoň těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice - tritticum durum (např. Panzani).
Lepší jsou těstoviny kukuřičné nebo rýžové, zkoušela jsem i pohankové, ale ty mi nechutnaly.
Lepek bych cíleně zavedla nějak jinak (ovesné, ječné, žitné vločky do polévky, kroupy do polévky, ovoce s nemléčnou kaší s lepkovou obilovinou, mléčná kaše s lepkovou obilovinou - co nejméně pšenice, opět).
Děti (i já) ale mají těstoviny rádi, takže pomalu rezignuji, potrpíme si hlavně na zapečené s masem a/nebo zeleninou zalitými vajíčky. A rajskou samozřejmě, je to levné, rychlé jídlo, na které mám doma vždycky zásoby.
- Citovat
- Upravit