Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.! Prosím vás.. Dámy.. kdy si mám udělat těhotenský test když ovulace byla 5 dní před očekávanou ms a aktuálně mám zpoždění týden.. Myslíte, že už by šlo něco vidět, či mám ještě vyčkat.? Nechci zbytečné utrácet za testy, děkuji 🤗
@Dzejny.m píše:
Ahoj.! Prosím vás.. Dámy.. kdy si mám udělat těhotenský test když ovulace byla 5 dní před očekávanou ms a aktuálně mám zpoždění týden.. Myslíte, že už by šlo něco vidět, či mám ještě vyčkat.? Nechci zbytečné utrácet za testy, děkuji 🤗
Něco už určitě vidět bude… Ale teda máš dost krátkou dobu mezi ovulaci a menstruací ![]()
@Barevné klubíčko No já ovulaci nemívala vůbec, takže ani ms, musela jsem chodit na injekce. A teď se konečně ukázala, tak doufám v těhotenství 😌
14 dní od ovulace by měl být test bez pochyby pozitivní, pokud došlo k těhotenství.
Jestli byla ovulace před 12 dny, tak vlastně ještě žádné zpoždění nemáš. Testuj 14 dní po ovulaci.
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko No já ovulaci nemívala vůbec, takže ani ms, musela jsem chodit na injekce. A teď se konečně ukázala, tak doufám v těhotenství 😌
Aha, tak kdyby se teď nezadarilo, tak aspoň nějaký pokrok… Ale držím palce, aby tam ty dvě čárky byly
a dej nám vědět!
jsem zvědavá
@Barevné klubíčko Tak zase a o5 nic.. a to jsem si byla tak jistá, že to vyjde, když jsem chytila ovulku.. ![]()
@Barevné klubíčko Tak upravují, objevila se slaboulinka čárka, manžel si všimnul 😁 za 2 dny zkusím znovu, doufám, že zesílní 🥺
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko Tak upravují, objevila se slaboulinka čárka, manžel si všimnul 😁 za 2 dny zkusím znovu, doufám, že zesílní 🥺
A za jak dlouho si té slabé čárky všimnul? Jestli dyl jak 5 min po testování tak je to neplatne.