Kdy udělat těhu test od ovluce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.22 14:43
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko Tak upravují, objevila se slaboulinka čárka, manžel si všimnul 😁 za 2 dny zkusím znovu, doufám, že zesílní 🥺

Kurna, to je drama… 8o :lol: dej za 2 dny vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.5.22 20:06

@JancaS84 On šel hned po mě na WC.. když jsem neviděla okamžitě čárku, tak jsem šla, takže max 2 minuty ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.5.22 20:07

@Barevné klubíčko To mi povídej, určitě napíšu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.5.22 12:16

@Dzejny.m tak jak? 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.5.22 06:34

@anonymka365 @Barevné klubíčko Tak negativní.. 🙄 už přestávám věřit, že vůbec někdy otěhotním.. 2 roky se snažíme, v listopadu samovolný potrat.. Jsem si myslela, že během ovulace to bude 100%, když v tom listopadu to vyšlo.. ale ono prd.. 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.22 07:51
@Dzejny.m píše:
@anonymka365 @Barevné klubíčko Tak negativní.. 🙄 už přestávám věřit, že vůbec někdy otěhotním.. 2 roky se snažíme, v listopadu samovolný potrat.. Jsem si myslela, že během ovulace to bude 100%, když v tom listopadu to vyšlo.. ale ono prd.. 😒

:? A menstruace už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.5.22 08:28

@Barevné klubíčko Nene, asi budu muset na injekci, já nevím.. jsem myslela, že když jsem neměla ovulaci, tak logicky ani ms nepřišla..ale teď když ovulace proběhla, tak jsem čekala ms a stejně nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.22 16:34
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko Nene, asi budu muset na injekci, já nevím.. jsem myslela, že když jsem neměla ovulaci, tak logicky ani ms nepřišla..ale teď když ovulace proběhla, tak jsem čekala ms a stejně nikde..

No jestli tě to uklidní, jsem 2 roky od vysazení HA, miminko zatím nechceme, tak se chráníme. Minulý měsíc byla menstruace slabá, ale byla. Teď mám termín další a pouze spinim… 8o a nevypadá to ani, že by se ještě rozjela… Přitom ovulace byla, tak jako každý cyklus :think: už se začínám strachovat… Možná tomu dám ještě dnešek a zítra asi zkusím testovat. A bojím, bojím :( takže já zase řeším podobný, ale trochu opačný problém :D taky to nemám i přes ovulaci, ale já ještě dítě moc nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.5.22 09:35

@Barevné klubíčko No hezký pěkně 🙈 Tak pak dej vědět jak to dopadlo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.22 14:12
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko No hezký pěkně 🙈 Tak pak dej vědět jak to dopadlo 😁

Tak dneska naštěstí už potvora přišla :mrgreen: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.5.22 10:07

@Barevné klubíčko U mě nic 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.22 22:15
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko U mě nic 😁

Testuj! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.5.22 08:41

@Barevné klubíčko Tak už přišla, ale silná jak prase jsem včera myslela, že umřu bolesti 😄
Tak hlavně, že přišla sama od sebe a nemusela jsem na injekci do zadku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital