Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko Tak upravují, objevila se slaboulinka čárka, manžel si všimnul 😁 za 2 dny zkusím znovu, doufám, že zesílní 🥺
Kurna, to je drama…
dej za 2 dny vědět.
@JancaS84 On šel hned po mě na WC.. když jsem neviděla okamžitě čárku, tak jsem šla, takže max 2 minuty ani to ne
@anonymka365 @Barevné klubíčko Tak negativní.. 🙄 už přestávám věřit, že vůbec někdy otěhotním.. 2 roky se snažíme, v listopadu samovolný potrat.. Jsem si myslela, že během ovulace to bude 100%, když v tom listopadu to vyšlo.. ale ono prd.. 😒
@Dzejny.m píše:
@anonymka365 @Barevné klubíčko Tak negativní.. 🙄 už přestávám věřit, že vůbec někdy otěhotním.. 2 roky se snažíme, v listopadu samovolný potrat.. Jsem si myslela, že během ovulace to bude 100%, když v tom listopadu to vyšlo.. ale ono prd.. 😒
A menstruace už byla?
@Barevné klubíčko Nene, asi budu muset na injekci, já nevím.. jsem myslela, že když jsem neměla ovulaci, tak logicky ani ms nepřišla..ale teď když ovulace proběhla, tak jsem čekala ms a stejně nikde..
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko Nene, asi budu muset na injekci, já nevím.. jsem myslela, že když jsem neměla ovulaci, tak logicky ani ms nepřišla..ale teď když ovulace proběhla, tak jsem čekala ms a stejně nikde..
No jestli tě to uklidní, jsem 2 roky od vysazení HA, miminko zatím nechceme, tak se chráníme. Minulý měsíc byla menstruace slabá, ale byla. Teď mám termín další a pouze spinim…
a nevypadá to ani, že by se ještě rozjela… Přitom ovulace byla, tak jako každý cyklus
už se začínám strachovat… Možná tomu dám ještě dnešek a zítra asi zkusím testovat. A bojím, bojím
takže já zase řeším podobný, ale trochu opačný problém
taky to nemám i přes ovulaci, ale já ještě dítě moc nechci ![]()
@Barevné klubíčko No hezký pěkně 🙈 Tak pak dej vědět jak to dopadlo 😁
@Dzejny.m píše:
@Barevné klubíčko No hezký pěkně 🙈 Tak pak dej vědět jak to dopadlo 😁
Tak dneska naštěstí už potvora přišla
co ty?
@Barevné klubíčko Tak už přišla, ale silná jak prase jsem včera myslela, že umřu bolesti 😄
Tak hlavně, že přišla sama od sebe a nemusela jsem na injekci do zadku 😁