Kdy už potrestat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
11.1.14 12:20

Tak jsem si na tuhle diskuzi vzpomněla při dnešních nákupech :mrgreen: amusela to vyfotit…scéna, když jsem mu odmítla koupit bagr :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.1.14 12:27
:D

Si pamatuju kamarádku, jak opatrně hledala málo kopající končetinu svého dítěte, aby ho odtáhla kousek dál od velkého šutru. Byla těhotná, tak nechtěla, aby jí prcek kopnul do břicha při neopatrné manipulaci.

jo a zakladatelko - teoreticky sice už dneska vím jak na to, ale taky jsem občas dítěti dala přes zadek. Speciálně dcera vzteky špatně zvládá ukončit, takže už vím, kdy je vhodný ji lapnout a donýst do koupelny umýt- zchladit nebo jí i dát na zadek, či jiným způsobe vzpamatovat - pak se ten hysterák výrazně! zkrátí. A jí ty dlouhé hysteráky hrozně vyčerpávají, někdy i tak, že usne - a odpoledne pro celou rodinu v háji :roll: Protě to ozkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 12:33
@catherine100 píše:
Tak jsem si na tuhle diskuzi vzpomněla při dnešních nákupech :mrgreen: amusela to vyfotit…scéna, když jsem mu odmítla koupit bagr :mrgreen: :lol:

to je náš? 8o 8o 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30316
11.1.14 13:11

@kudrnka89 pokud se začne malý vztekat tak ho ignoruju. Okouknu jen, že když sebou flákne, aby to nevzal třeba o kostku do hlavy atd.(ale na to už si začíná dávat pozor sám a radši sebou mlátí o gauč) a jinak ať si klidně leží na zemi a vzteká se.
Trestám pouze plácnutím přes ručičku, když sahá na co nemá a po upozornění nepřestane, při vztekání ne.
Jen musíme hlídat babičky, aby ho při vztekání nešly utěšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 13:17
@kerrankin píše:
Naprosto souhlasím, takhle to mám taky. Jediné místo, kde me to vytočit dokáže, je autobus. Nicméně ji ignoruju i tam, v duchu pěním a zároveň se ještě modlím, ať si se mnou nejde promluvit nějaká superzkušená spolucestující babička.

pot až ve žlábku, klepající se ruce, hučení v uších a přesto vypadám v pohodě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2691
11.1.14 13:55
@Anonymní píše:
@Sibyla0 No jo já bych jí pohádku nechala, ale ona na každou, že ne! Ale stejně jí chce, ale o žádnou nemá zájem :)

pust jí písničky na youtube..malej zabírá právě na písničky pro nejmenší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.1.14 23:36

Ahoj Ali, to je přesně, jak když popisuješ našeho malýho:) Já jsem zjistila, že nejdůležitější je, nenechat se vytočit, dělat že nic, mně pomáhá v klidu na něj mluvit a vysvětlovat mu situaci, ale zároveň se snažit, třeba i nějakým fíglem, dosáhnout svého. Např. když si lehne venku v záchvatu zuřivosti, tak ho chvíli nechám, pak zvednu, poponesu, mluvím na něho a pak mu nabídnu, jestli nechce jít už sám a většinou to zabere. Při oblékání zůstat v klidu, i když zuří, ale zároveň nekompromisně chytit a oblíkat a dělat, že se nic neděje. Tak hlavně trpělivost, já taky čekám, že to časem přejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
13.1.14 16:26

Pohádky sou dobře pro ty nejmenší „mio a mao“ nebo „pingu“ nebo"tuleňů z iglu"

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat