Kdy vám začala perimenopauza?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.5.25 20:07

Mám chirurgickou menopauzu ještě před 40 a nemohu si to vynachválit :lol:, sice trochu drastické řešení, ale mám hormonální substituci a je mi skvěle, všechno funguje jak má, jen bez menstruace, bolestí a výkyvů nálad 8)

• Citovat
  • Upravit
22.7.25 11:25

+1 Nuvialab Meno - https://nuvialab.com/…uviaLab-Meno som spokojná, zmiernili sa mi dosť „návaly“ pri menopauze odporúčam. Je aj cena prijateľná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.5.26 16:08

Zdravím
Za 4 měsíce mi bude 49 let. Menzes mám pořád, i když slabší. Žádné návaly, nespavost…co teda ale pozoruji, že během roku mi spadl a zestárl obličej a mám šílené suché celé tělo, pusu jak papír😳
Přibírám do břicha, i po napití vody jsem jak balón a to jsem celkem štíhlá.
Pořád si říkám kdy přijdou ty návaly atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
23.5.26 14:40

A nepřijde Ti to tak jenom? Já měla se suchostí vždy problém. Malo piju, spíš se nutim. A odpoledne mám taky větší bricho.Mazu celé tělo po každé koupely a jinak podporuji kosmetikou. Suche oleje v létě a na odliceni od Nobilis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.26 11:21

Mě začala cca ve 45ti, pak menopauza zhruba v padesáti.. no bylo to hrozné, strašné návaly horka, pocení.. bušení srdce, kolikrát mi i bylo na zvracení. Mě moc pomohl přírodní doplněk sarapis soja, jen se musí brát pravidelně, delší dobu.. já to objednávám na vegall.cz, protože sbírám body a pak to měním za produkt zdarma. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí