Kdy začínáte péct cukroví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
7.11.12 22:50

@dada12 dávám do krabic nebo do dózy a na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
10.11.12 16:38

Tak já každý rok dělám až v prosinci, ale letos se mi narodil prcek, a tak to dělám už nyní a dám do mrazáku, pak před Vánocemi jen vyndám :palec: Nepečené druhy samozřejmě pár dní před Vánoci, ale to dělám jen vosí úlky a možná bych letos zkusila raffaelo kuličky, pokud se mi bude chtít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housí
12.11.12 09:56

Kdy péct cukroví

Ahoj maminky chtěla jsem se zeptat jestli nejsem blázen když chci začít péct cukroví ted u nás děti a manžel jedi jen rohličky a linecké a piškoty. Ale jsem v očekávání mám termín 16 prosince ale minuly tyden sem se dozvěděla že mám zkrácené hrdlo že to může byt i dřív tak mám strach abych vůbec něco stihla upéct dcera se na pečení moc těší a docela by mě mrzelo kdyby sme to nějak nestihly díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
9090
12.11.12 10:27
@Housí píše:
Ahoj maminky chtěla jsem se zeptat jestli nejsem blázen když chci začít péct cukroví ted u nás děti a manžel jedi jen rohličky a linecké a piškoty. Ale jsem v očekávání mám termín 16 prosince ale minuly tyden sem se dozvěděla že mám zkrácené hrdlo že to může byt i dřív tak mám strach abych vůbec něco stihla upéct dcera se na pečení moc těší a docela by mě mrzelo kdyby sme to nějak nestihly díky za odpovědi

já v tom nevidím problém, můžeš cukroví upéct a dát do mrazáku a pak už jen vytáhneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housí
12.11.12 10:31
@Verca1989 píše:
já v tom nevidím problém, můžeš cukroví upéct a dát do mrazáku a pak už jen vytáhneš :)

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5229
12.11.12 10:41

Měla bych taky dotaz - cukroví jsem dávala změknout na balkon, ale teď jsme se přestěhovali a balkon nemáme.. :-( Nemáme ani špajzku, ani žádné jiné chladné místo v bytě.. A do lednice by se mi to všechno nevešlo. Má někdo stejný problém? Jak to mám tedy udělat, a by cukroví do vánoc změklo?? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.11.12 10:44

@Tusý jedině zavřít do nějaké plastové krabice a upevnit ven na parapet, nic jiného mě nenapadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.11.12 10:49

To mě trošku děsí, protože se obávám, že bych ho mohla zbírat ze země :D Jak už se párkrát stalo mojí mamce.. Nemít balkon je pro mě teda velký nedostatek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
13.11.12 15:22

@Tusý
Tak nemáš možnost si to k někomu dát, kdo má balkon nebo chladnou chodbu, třeba nějaká kamarádka, k rodičům? Nebo v plechové dóze do sklepa třeba? Jinak si myslím, že i kdybys napekla teď a byly by to „suché“ druhy, tak to můžeš mít normálně v bytě a ono to i tak změkne, jen to třeba trvá o něco málo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.11.12 18:04

@Helii tak určitě to změkne ale ono jde spíš o to, aby se to v pokojové teplotě nezkazilo, přece jen bývá v cukroví máslo, vejce,…do toho bych nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
13.11.12 22:09

@Helii Tak všechno příbuzenstvo mám od sebe daleko a náš malej byteček nemá ani balkon, ani sklep :D Ale asi to dám holt na parapet okna, ale zevnitř, aby na to trošku táhla zima z venku.. Jinak fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuta
14.11.12 13:14

Chci se zeptat..chci na vánoce napect několik druhů cukroví i pro příbuzné a tak..ale zacínám lineckým..není na nej ještě brzo(samozdrejmne nebudu plnit) ale chci košíčky a vykrajovat na slepované..:) děkuji :) :)

• Citovat
  • Upravit
11620
14.11.12 13:15

Misuta, já peču linecké a vše ostatní až po Mikuláši :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.11.12 13:18

@Tusý Taky nemam balkon, cukrovi v krabici dam do igelitky a dam to za okno, ucha igelitky privru do okna, nic mi jeste nespadlo.

• Citovat
  • Upravit
11620
14.11.12 13:18

@Tusý To se mi zdá málo, na parapetu bude stejné teplo jak v bytě. Navíc je pod nima radiátor zpravidla. Šoupni cukroví v igelitu ven za okno, ať ti tam chlap našroubuje očka do zdi a přivaž to na ně třeba gumicukama.
Nebo přidělat na parapet takovou tu ohrádku, co se dává kvůli truhlíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí