Kdy začínáte péct cukroví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alli_li
30.11.12 17:10

Tak ja uz mam kokosky, mandlovy pusinky a ted se mi pecou pracny. A v lednici mam testo na cukrovi lepene maslovym kremem.
Nebudu to ted plnit, zaklady dam do krabic a ven na balkon.

• Citovat
  • Upravit
4515
30.11.12 17:43

@jizvíková

já to mam na verandě, neni tam topení a je tam zima.Moje mamka ho má na balkoně a sousedka ho tam dala dneska jsem vypozorovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.11.12 21:27
@MarkyM píše:
@jizvíkovájá to mam na verandě, neni tam topení a je tam zima.Moje mamka ho má na balkoně a sousedka ho tam dala dneska jsem vypozorovala :mrgreen:

tak dobře přidám se, zítra to nacpu všechno ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.12.12 19:35

Ahoj. chci dneska začít připravovat aspoň těsto na trubičky a plněné ořechy a rohlíčky. můžu to vše udělat a dát do lednice nebo je lepší něco z tohoto připraveného těsta hned péct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 07:52

Ja si testo davala prubezne do lednice a druhy den z toho pekla a bylo jedno jaky testo to byli (linecky, rohlicky) a vysledek je moc dobry ;-)

• Citovat
  • Upravit
2021
3.12.12 09:12

Já mám ze včera udělaný těsto na trubičky, vykrajovaný, a ježky. kdybych dneska vše nestihla jak dlouho to může být v ledničce, snad dost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 09:19

V lednici se tomu nc nestane. Vzdyt si vem ze uz 14 dni se v kramech prodava testo. A domaci je lepsi takze nejaky 2-3 dny tomu urcite neublizi. :-) Ja mela vcera zadelany 3 testa a dala je za okno, kde mi krasne zmrzly, takze jsem pak musela cekat az mi testa trosku zmeknou:-)

• Citovat
  • Upravit
2021
3.12.12 13:13

Tak tomu se říká řádná lednice:)mně tak štve že si najdu nějaký recept a není tak buď na kolik stupnů a jak dlouho nebo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 13:38

Tak ja letos pekla cukrovi poprvi. Manzelovi i detem moc chutna a ted mi ho pochvalila i mamka, takze jsem rada ze jsem nic nezkazila :-)
Dostali se mi do ruky jen recepty se surovinama bez prac. postupu. Takze jsem vsechny suroviny nahazela do misy, propracovala rukou a pekla pri 160°C do ruzova - vsechny krome kokosek :-D

• Citovat
  • Upravit
31.10.14 12:17

Ahoj, zajímalo by mě, co máte za tip na cukroví.. klasika jako perníčky, linecký atd to děláme každej rok, chtěla bych zkusit něco novýho zajímavýho.. děláte něco, co vám každej pochválí něco speciálního? potřebuju inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
31.10.14 12:25

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Já jsem začala péct úly, letos to bude po třetí a nevím jestli to patří mezi klasiku. Já to neznala nikdy :) a mám je nejradši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
31.10.14 12:29

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 My děláme marokánky, to je dobrůtka :) a pak plněné trubičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
31.10.14 12:52

Kamarádka dělá plněné švestky: sušené švestky namočí na pár hodin do rumu, nechá okapat, vloží loupanou mandličku a namočí do čokolády. Je to dobrůtka! Vždy to vyjím, z krabičky od ní, uplně sama! :srdce: Letos budu dělat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
31.10.14 20:12

Je to sice úplná blbost, ale u nás se toho sní během Vánoc na kila - banánky :-)

Piškot, banán, piškot, párátko a šup s tím do čokolády a nechat ztuhnout :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
31.10.14 20:25

Já cukroví péct nebudu, aspon nepřiberu. Nebudu péct jen proto, že jsou vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí